עונה 7 - חדשות ותמונות פרומו.

מוגלי7

New member
עונה 7 - חדשות ותמונות פרומו.

אתמול הוקרן הפרק הראשון בעונה 7, "Asylum of the Daleks", בהקרנה חגיגית בבריטניה. אחרי ההקרנה, היה סשן Q&A עם מאט, קארן, ארתור, מופאט וקרוליין סקינר, המפיקה החדשה. בעוד שהתאריך לשידור העונה עדיין לא ניתן (וזה כבר מעצבן), כן אושרו שמות פרקים 4&5 לעונה, מה שמשלים את רשימת הפרקים של החצי הראשון של עונה 7 באופן רשמי:

פרק 1 - "Asylum of the Daleks"
פרק 2 - "Dinosaurs on a Spaceship"
פרק 3 - "A Town Called Mercy"
פרק 4 - "The Power of Three"
פרק 5 - "The Angels Take Manhattan"

כמו כן, שוחררו מספר תמונות פרומו מעניינות מפרקים 1-3.
(התמונה בצד היא פוסטר רשמי לפרק הראשון, אני חושב שפעם ראשונה שהBBC מעצב פוסטר שכזה סטייל סרט קולנוע.)

מוגלי7

New member
תמונה 1

הדוקטור (מאט סמית), איימי פונד (קארן גילאן) ורורי וויליאמס (ארתור דארוויל).

מוגלי7

New member
תמונה 4

חבורת דאלקים מאובקים. אם תשימו לב, הדאלק השמאלי ביותר הוא מהסדרה הקלאסית.

מוגלי7

New member
תמונה 5

מתוך הפרק עצמו.
איימי (קארן גילאן) ורורי (ארתור דארוויל) מופתעים לראות את הטארדיס נוחתת / עוזבת, ממש ליד ביתם.

מוגלי7

New member
תמונה 1

אבא של רורי, בריאן (מארק וויליאמס), הדוקטור (מאט סמית) ורורי (ארתור דארוויל), על חללית, עם דינוזאור. אני מת לראות את זה כבר.

מוגלי7

New member
תמונה 3

רורי (ארתור דארוויל), בריאן (מארק וויליאמס) והדוקטור (מאט סמית) בורחים מחבורת דינוזאורים. מזהים את המקום? אתם לא לבד! זהו Bad Wolf Bay! אני מניח שהוא לא משמש כמפרץ המפורסם בפרק הזה, אבל אין להם חופים אחרים בבריטניה / ויילס שאפשר לצלם בהם?

shaharEB

New member
אני מקווה מאוד

שהוא לא ישמש בBAD WOLF BAY, אלא אם כן זה אומר שהוא עובר בדרך בלתי מוסברת לעולם המקביל חוטף את רוז וחי איתה באושר ולנצח. מה שלאאא יקרה. אז כדאי שמופאט ייזהר עם מה שהוא עושה

Oukami Kun

New member
גם צילמו שם את Time of Angels

בכלל ההפקה מאד מחבבת את המקום. לדעתי צילמו שם לא מעט דברים...

מוגלי7

New member
תמונה 3

הדוקטור (מאט סמית), רורי (ארתור דארוויל) ואיימי (קארן גילאן).

למעלה