תמונה 4 רובוט-קאובוי-thingy.
מ מוגלי7 New member 15/8/12 #18 תמונה 5 תושבי העיירה 'חמלה' (או 'רחמים', איך שבא לכם) תופסים את הדוקטור (מאט סמית).
S shaharEB New member 15/8/12 #20 ידוע מתי זה יגיע אלינו ? ו השם של הפרק החמישי מעצבן אותי מזכיר לי את הדאלקים במנהטן.. למה לערבב את הכל ?
ידוע מתי זה יגיע אלינו ? ו השם של הפרק החמישי מעצבן אותי מזכיר לי את הדאלקים במנהטן.. למה לערבב את הכל ?
L limors2 Active member 15/8/12 #23 כל ספוילר זה נורא! אם לא הייתי רואה תמונות של ריבר, כשהיא הייתה מופיעה בפרק (לפחות שכחתי באיזה פרק היא תהיה) הייתי מאושרת עד דמעות (כמעט) ונלהבת בצורה קופצנית ובלתי נשלטת. עכשיו כשאני אראה אותה אני סתם אהיה מאושרת ונלהבת למדי.
כל ספוילר זה נורא! אם לא הייתי רואה תמונות של ריבר, כשהיא הייתה מופיעה בפרק (לפחות שכחתי באיזה פרק היא תהיה) הייתי מאושרת עד דמעות (כמעט) ונלהבת בצורה קופצנית ובלתי נשלטת. עכשיו כשאני אראה אותה אני סתם אהיה מאושרת ונלהבת למדי.
A ailag New member 16/8/12 #30 תארי לעצמך מה היה קורה אם לא היינו יודעים מה יקרה בפרק 5! זה היה יכול להיות כ"כ נהדר! פתאום לשפשף את העיניים ולא להאמין.. אם למשל לפני 5-01 הייתי יודעת *משהו* על הקשר בין אמיליה ואיימי זה היה הורס כל כך.
תארי לעצמך מה היה קורה אם לא היינו יודעים מה יקרה בפרק 5! זה היה יכול להיות כ"כ נהדר! פתאום לשפשף את העיניים ולא להאמין.. אם למשל לפני 5-01 הייתי יודעת *משהו* על הקשר בין אמיליה ואיימי זה היה הורס כל כך.
L limors2 Active member 16/8/12 #31 אני באמת לא יודעת מה קורה. אז לא לזרוק מספרי פרקים כשאני אומרת ששכחתי ספוילרים, בבקשה.
A ailag New member 16/8/12 #33 לכן כתבתי רק מספר אני גם לא יודעת מה בכלל שמעת. אבל כיף לך שאת יכולה לשכוח ..
א ארצנוהקטנטונת New member 19/8/12 #36 Asylum of the Daleks Premiere at the BFI|ספוי http://www.youtube.com/watch?v=T3OJGVKzdfU