הסיכום שלי
ברון קיבל סופסוף הזדמנות לדבר, וכרגיל, משעשע ומצויין. גם ג'יימי "אתה קיבלת הרגע שק מלא בזהב ועדיין מתלונן שלא שילמו לך".
לא ברור לי מה ילדי היער קשורים לדרגונסטון, אבל רעיון חמוד, ג'ון הארכיאולוג. באופן חשוד הממצאים הארכיאולוגיים שרדו את מבחן הזמן באופן מופלא, והפרשנות שלהם הייתה ברורה - נראה לי שדייוויד ודן לא ממש בקיאים באיך באמת ארכיאולוגיה עובדת וכמה שנים נדרשות כדי להגיע להסכמה על ממצאים ועל הפרשנות שלהם. אני מקווה שהוא יישמור את חתיכות האבן החרוטות לסאם ולא יתחיל לכרות תוך התעלמות משימור. אנחנו עדיין צריכים תשובה מה גרם למחזורי הקיץ והחורף בווסטרוז לארוך שנים. מקווה שהסדרה תתן לזה תשובה בסוף עונה 8.
קרב מצויין בין בריאן לאריה.
תיאון מקבל המון זמן מסך, נראה לי שיהיה לו תפקיד משמעותי כבר בעונה הזו.
הקרב על השיירה היה נהדר. אקשן סוחף, דרקונים בפעולה, דותראקים נגד ווסטרוזים (אבל חומת מגינים דווקא די יעילה נגד הסתערויות פרשים. מרטין עצמו הביא בספרים אגדה מכוננת על דותראקים שהובסו ע"י בלתי טמאים במערך מגינים וחניתות). באמת לא ברור למה ג'יימי לא בורח, ועוד יותר למה ברון לא בורח. ברון יודע לזהות מצבים אבודים, וזו הסיבה שהוא סירב להילחם נגד ההר למען טיריון, למרות החברות שלהם (כמובן, שום חברות לא עומדת מול שיקולים של רווח והפסד אצל ברון. הכנות שלו לגבי זה עושה אותו לדמות משעשעת).
זהו בערך, ממה שאני זוכר, ואם אני לא זוכר, זה כנראה לא מספיק חשוב.