סלישיה
S S t r a w b e e r Y New member 25/1/09 #30 היחידה שהצטלמה הפוך../images/Emo6.gif הפוזה נחמדה אבל הפנים לא נראות ממש טוב לדעתי.
N NP16 New member 26/1/09 #51 ../images/Emo45.gifאבל כמובן שלא יגידו לה את זה. כי העיקר שהיא הצטלמה הפוך...
Y y a m i girl New member 25/1/09 #37 ח"ח על האומץ אבל../images/Emo82.gif בניגוד למה שהם אמרו - לדעתי היא לא ממש עשתה הבעה טובה... עדיין אני לא סגורה מה דעתי על סלישה... היא נורא קטנה וחמודה כזאת עם פנים יפים וחמודים... אבל לפעמים היא עולה לי על העצבים.
ח"ח על האומץ אבל../images/Emo82.gif בניגוד למה שהם אמרו - לדעתי היא לא ממש עשתה הבעה טובה... עדיין אני לא סגורה מה דעתי על סלישה... היא נורא קטנה וחמודה כזאת עם פנים יפים וחמודים... אבל לפעמים היא עולה לי על העצבים.
M mikmikonet New member 26/1/09 #54 סתם, הכל בצחוק, ג'נט ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif מגיעה כמעט לרמה של קיניה הפילוהית
Y y a m i girl New member 25/1/09 #33 ../images/Emo99.gifהיא מדהימה../images/Emo82.gif אני רואה את הסדרה עם אחותי ובפרקים הקודמים היא לא ממש אהבה את הת'ר, היא החליטה שיש משהו מכוער באף שלה, אבל אחרי הפרק הזה היא שינתה את דעתה
../images/Emo99.gifהיא מדהימה../images/Emo82.gif אני רואה את הסדרה עם אחותי ובפרקים הקודמים היא לא ממש אהבה את הת'ר, היא החליטה שיש משהו מכוער באף שלה, אבל אחרי הפרק הזה היא שינתה את דעתה