עונה11 פרק 14 א' (מריחים את הסוף)

../images/Emo7.gif עוד לא נגמר וכבר עצוב לי

טוב, קודם כל להוציא קצת עצבים.
כמה שגיאות בתרגום, כאילו נתנו לילד בן 10 לתרגם
במקום מטפחות רשמו פעם אחת מגילות ופעם אחת כדים,
מה הקשר??? במקום יאקום רשום שאקום. וכל פעם שהוא מזמין את חברי המושבעים, אז הוא אומר את השמות שלהם, ואז במודח האחרון ג'ף אומר "שהודח בבית הדין האחרון", והתרגום המעפן רשום, כל השמות מתמודדים ואז רשום "שהודחו בבית הדין האחרון". טוב, רייף עשה טעות ענקית, היה צריך להשאיר את לידיה. צחקתי בקטע שהם התביישו לספר שהם אכלו את העוף. ואני מחכה בקוצר רוח למחר, יש לי כייף כפול, גם השרדות וגם הפרק האחרון של "אבודים".

Fairywitch

New member
לגבי התרגום-

"יאקום" היה טעות- שאקום זה דווקא נכון. זה שיגע אותי שכתבו יאקום כל הזמן
שם השבט נכתב Xhakum, ו"יאשה" נכתב כך- Yaxha. כלומר זה שאקום... המתורגמנים בעונה הזאת עילגים בצורה מחרידה
הקטע עם העוף היה הקטע היחיד שלא אהבתי את ההתנהגות של סטפני- תנוחי, תעזבי את העוף. חפרה לי בראש "אפשר לאכול את העוף? אפשר לאכול את העוף?" די כבר
ואני מסכימה לגבי הטעות- להשאיר את דני לפיינל 3? כמה טמבל אפשר להיות?

Confide In Adam

New member
חח, הקטע עם העוף היה קורע..

דווקא לי זה לא כל כך הפריע, אם הייתי שם בטח גם הייתי אוכל! מסכנות, היו רעבות!
לדעתי הם בכלל עשו טעות שהם השאירו גם את לידיה וגם את דני.. היו צריכים להשאיר את ג'יימי וסינדי במקום..
בהצלחה לסטפני, מקווה שתגיע לפיינל 2, למרות שיהיה לה קשה שם!

אבל, אבל....

הם היו יאשה (שבאמת רשום עם X שזה נראה שאשה, אבל במטאים את זה יאשה), והיה נאקום, וחיברו בניהם ויצא יאקום. (זה כתוב כמו עם ש, אבל לא שומעים את ה ש). מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי טוב.

Fairywitch

New member
זהו, שזה היה רשום Yaxha../images/Emo9.gif

המתורגמנ/ית הטע/תה את כולם

אוף! חבל שמחר זה נגמר...

עונה לא רעה בסה"כ... באמת מוזר שהם בסוף החליטו להעיף את לידיה, כנראה בגלל שרייף הבטיח לדני לקחת אותה לפיינל 3. אני ממש אוהב שמראים את כל אלה שעפו, וכל מיני דברים שהם אמרו (זה קטע חזק בתוכנית) ועוד ציירו אותם ממש יפה-נראה לי פעם ראשונה... בכל אופן, קצת הפריע לי שבמועצת השבט, הראו את כל המושבעים כל הזמן חוץ מבובי ג'ון (חוצפה!). סתם חחחח אה! וחבל שהפרק נגמר כ"כ מהר, בעיקר בגלל התקציר הארוך שעשו בתחילת הפרק. מחכה למחר!!!

biסk

New member
פרק לא משהו:/../images/Emo179.gif

האתגר היה מעניין אבל כל השאר די יבש..במיוחד הקטע המשעמם שהם שורפים את התמונות.. איזה מפחיד היה שהתחילה הסערה אחרי שהם אכלו את העוףהזוי משהו והגיע הזמן שנזכרו להעיף את לידיה באמת!! עכשיו בטוח דני וסטף לא יהיו בפיינל 2 כי אם סטף תזכה בחסינות היא תיקח את רייף ואם רייף הוא יקח את סטף/דני.. וד"א רייף הוא המתחרה הכי חכם שיש פשוט!!רק עכשיו שמתי לב לזה..הוא בעצם זה שיזם את ההדחות של ג'יימי (שהוא קרא ללידיה וסטף ואמר שהוא משגע אותו),הוא יזם את ההדחה של ג'אד (דני והוא..) וגם את זו של סינדי אבל יוצא בעצם שסטפני אשמה ובגדה בהם..יצא לו ממש טוב ואם הוא יגיע לפיינל 2 סביר מאוד שהוא ינצח

danna C

New member
הם צדקו שהעיפו את לידיה לא משנה מה תגידו..

חבל לי על לידיה באמת היא מתוקה מאד מאד מאד... אבל שחושבים על זה אז אם ריף או סטף מקבלים חסינות אז ריף מרויח עוד קול כי הוא לא שיקר לדני אם היה משקר ולא משאיר אותה בין שלושת האחרונים הוא היה מפסיד קול...ושווה לו אולי זה מה הוא החליט..

n o g a m o o n

New member
אני בשוק מחוסר הכבוד שלהם ../images/Emo12.gif וכל הכבוד לרייף

בקטע הזה. הם היו עדים לטקס מיוחד במינו שעשו בני המאיה. ובמקרה לגמרי שרפו שם תרנגולת. מבחינתי אחרי שסטפני שאלה את האיש אם אפשר לאכול את העוף והוא אמר שלא, היא היתה צריכה לעזוב את זה. קצת כבוד לדת של מישהו אחר. ואני לא דתיה. לי זה נראה ממש זילזול. וזה שהם לא יודעים לעשות שום דבר אחר מהתירס שקיבלו חוץ מעיסה מגעילה זה בעיה שלהם. באמת לא הבנתי למה הם לא העיפו את סטפני, היא מתמודדת חזקה ולמרות שהיא בגדה בחלק מהמושבעים רייף גם עשה אותו דבר . חוץ מזה שאולי חלק מהם יעריך את סגנון המשחק שלה. בהחלט מחכה למחר לראות את הסיום. אני רוצה שדני תזכה, היתה ישרה כל הזמן והתחרתה בצורה מכובדת.

2lital2

New member
ואיי אני מה זה לא אוהבת איךך שמתייחסים

לכל אלה שהודחו.. הקטע שהם שורפים את התמונות ואמרים הוא היה אדם טוב וכאלה מה זהההה כאילו הם מתייםם.. אותו דבר גם בעונה הקודמת שהם זרקו את הלפידים שלהם לתוך היםםם זה מחרידדדד... לפחות שהיו עושים משו אחר אבל לישרוף תמונות שלהם זה מוגזםםם...

Fairywitch

New member
מסכימה מאוד מאוד לגבי העניין עם הטקס../images/Emo45.gif

הפעם היחידה ששנאתי את ההתנהגות של סטף. היא גם לא ירדה מהעניין הזה

mmeny

New member
זה ההתנהגות הרגילה של סטף

מי שלא עוקב או חושב שהיא עדיין צדיקה,כנראה עיוור. אין לה כבוד לשום דבר והמילה שלה לא מילה (ויעידו המועפים). הדבר היחידי שיש לה כבוד אליו הוא שהיא ספורטאית,מתה כל הזמן לנצח ולהיות חזקה,בקיצור אגואיסטית (ולטעמי גם אגו-מניאקית) היא הולכת לחטוף חזק מהשופטים,כי מצפון ומילה אין לה (רק לנצח)

Fairywitch

New member
היא לא צדיקה-

אבל כאן היא הפגינה חוסר כבוד כלפי טקס רוחני של עם אחר, וזה הפריע לי. למרות זאת, מבחינתי היא עדיין השורדת הכי אהובה עליי בכל הזמנים.

Confide In Adam

New member
ברור שהיא לא צדיקה

אבל גם אף אחד אחר מהשחקנים בהשרדות הוא לא צדיק.. נדיר מאוד למצוא מישהו שהגיע לסוף בלי לחזור במילה שלו מדי פעם, או לשקר לאחרים, זה כמעט בלתי אפשרי (אית'ן הוא בין הבודדים היוצאי דופן, אני חושב). אין שום דבר אגואיסטי במה שסטף עשתה העונה, היא עשתה מה שהיא צריכה כדי להגיע רחוק יותר, ולהגיד שאין לה מצפון זה מוגזם, אחרי הכל זה בסך הכל משחק. אם היא הולכת לחטוף מהמושבעים זה רק בגלל שהם יהיו מרירים וכועסים, ויסרבו להכיר בעובדה שבסך הכל היא שיחקה יותר טוב מהם.

למעלה