עונה11 פרק 14 א' (מריחים את הסוף)

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifולדעתי הכי חשוב להגיע לטופ 2-

כדי לזכות ב-100 אלף לפחות. זה היה מהווה שיקול בעיניי גם. אגב- איפלו אית'ן לא היה זוכה בצורה כזאת בעונות מתקדמות- עונות 1-3 היו מאוד תמימות.

מור תור

New member
מחזק בנוגע לטופ 2 חחחחחחחחחחח

להיזרק מקום 3-4 בלי אוטו אפילו זה מבאס

lordof the

New member
מה ההגיון בלהעיף את לידיה ??

לפעמים אני לא מבין את ההחלטות האלה וזה מרגיש כאילו מישהו כפה עליהם לעשות את זה, אחרת אין לי תשובה הגיונית.. דני הוכיחה שהיא חזקה מספיק כדי לנצח בחסינות, וברור שכולם יעדיפו אותה על פני רייף או סטפני בגמר, כי היא לא בגדה באף אחד, אבל עדיין מחליטים להשאיר אותה.. אני יכול להבין שאולי רייף יגיד "הבטחתי לה" , שזה גם תירוץ תולע כי לא היתה לו בעיה להעיף חצי מהאנשים שהיו להם ברית ביחד, אבל לסטפני אין שום אינטרס להצביע לדני, לא היה עדיף לה להילחם יותר שהוא יצביע לדני ? לא היה עדיף לה ליצור מצב של תיקו ואז אולי יהיה סיכוי שלידיה תנצח ? אני לא מבין את זה..

lordof the

New member
יופי, אבל גם דני היתה נחמדה לכולם

מי יעדיף את רייף \ סטפני על פני דני או לידיה ? לפחות במקרה של לידיה הם היו מנצחים אותה בקלות באתגר, עם דני זה לא כזה ברור..

אבל

רוב המושבעים הם מהשבט שהיה של לידיה, סטפני ורייף. אם למשל סטפני ולידיה ודני יהיו בגמר, ברור שלכולם יש ברית ודברים כאלה ויבחרו בלידיה

mmeny

New member
רייף מתקרב למיליון

אם סטף תנצח,היא תקח אותו,כי הוא היה השותף שלה לבגידות (רק שאותה כולם שונאים יותר) אם רייף יקח,הוא יקח את סטף-כי מולה יש לו סיכוי יותר טוב אם דני תיקח,היא אמנם הבטיחה לרייף אבל מול סטף היא בטוח תיקח ואין לדעת את מי תיקח (סביר שאת סטף)

mmeny

New member
ו צל"ש לרייף שלא אכל מהעוף

לפעמים צריך להימנע מפיתויים בחיים

למעלה