עונת ההמלטות

עונת ההמלטות

שלום שמי ליאור וברצוני לדעת עד איזה עונת ההמלטות מתי היא מסתיימת כי ברצוני לקנות חמום( אני יודעת הכול על חמוסים) לדוגמא שיש לוודא שהווטרינר עושה חיסון לא על נוגדי חמוסים צריך לסתום את כןל החורים צריך לעשות עיקור וסירוס על מנת למנוע ריח חזק אצל זכרים ומניעת מחלות.... וצריך לעקר נקבות בגלל שהן יכולות למות מאנימיה

שאלה

שלום ברצוני לדעת אם יש עונת המלטות אצל חמוסים חוץ מחודש אפריל מקווה שתענו לי!!!!!

Sweet Fantasy

New member
יש עוד הרבה לדעת

אבל בגדול עונת הממלטות כבר הסתיימה, יש עכשיו גורים בוגרים או מוכנים בדיוק למסירה מהעונה שהתחילה באפריל ומסתיימת בערך ביולי.

שאלה קטנה

מתי תהיה עונת ההמלטות הבאה יש חודשים חוץ מאפריל אם כן אתם יכולים להגיד לי?

../images/Emo201.gif../images/Emo9.gifהסתדרות

שלום זו שוב אני ליאור סליחה על כול השאלות אבל יש לי שאלה קטנה האם חמוס יוכל להסתדר עם כלבת רועה גרמני שלי (עוד מעט 9 חודשים הכלבה) מקווה שתענו לי תודה רבה על המסירות הנאה!!!!!!!

אופסס

סליחה לא אשה זאות שוב

../images/Emo9.gifלשי סודר בקשר למה שהצאתה

ההורים שלי חוזרים מחו"ל ב-16 עוד יומים ב-3 בבוקר אתה יכול לישלוח תמונות פו להראות וכמה המלטות היו? איזה צבע הגורים? ההורים קרובי משפחה? סלח לי שאני שואלת שאלות כאלה פשוט אני רוצה לדעת שהחמוסים בריאים ושלמים!! האם יש לך זכר?כי אני מאונינת בזכר סוריי על השאלות ואיפו אתה גר כי אני רוצה ללכת ליקנות אחד מקווה שתענה לי במהיירות!!!

Sweet Fantasy

New member
ליאור

אל תלחצי כל פעם על "הוספת הודעה חדשה" כל פעם שאת רוצה לכתוב הודעה חדשה, תלחצי על ההודעה שכבר פתחת, ולמטה תלחצי עם "הוספת תגובה מהירה" ותכתבי. אם תפתחי כל פעם הודעות חדשות אני אאלץ למחוק אותן.

שי סודר

New member
אממ...

בס"ד אני מוכר אותו לא מהמלטה אצלי אני קניתי ממישהוא ונאלץ למכור ולהחליף בגלל שאני דתי...
ההורים הם לא קרובי משפחה,המלטה ראשונה,אמא אלבינו אבא סייבל הגור אלבינו. החמוס הוא זכר מחונך לצרכים בן 4 חודשים חברותי ולא נושך.. אני מוכר אותו רק אם תתני לו תנאים טובים.. אצלי הוא משוחרר בחדר חופשי ולא עושה בעיות... אם יהיה לו כלוב אז רק לשינה... החמוס הוא למסירה בדמי רצינות ועלות החיסונים שהוא עבר(200 ש"ח) אז אני רוצה 250 ש"ח המחיר לחמוס אלבינו הוא 350+ 200 שעלו החיסונים(כלבלבת ותילוע בקרוב תצרכי לתת עוד חיסון) אז זה שווה מבחינה כספית חוץ מזה החמוס מחונך...

שי סודר

New member
לא קשור

בס"ד לא ידעתי שכתוב בתורה שאסור לסרס חיות...
ממש יום לפניי התור לסירוס קראתי את זה..

AntilopA2

New member
ולא ידעת את זה/ביררת את זה

לפני?! ואם יהיה לך כלב או חתול?גם אותו לא תסרס כי כתוב שאסור?

AntilopA2

New member
אם אני לא טועה

אפשר לעשות איזה משהו עם לסרס אצל וטרינר לא יהודי או משהו כזה,שמעתי על זה...ממליצה לך לברר על זה קודם

למעלה