"עוף גוזל"

Piren

New member
../images/Emo6.gif

אז את אומרת שהסמיילי הזה כן מתאים לך? וואי וואי.. הפורום משדרג את עצמו לגילאי 18+ בלבד
ענבל תסלח לנו

pain is MY love

New member
בובההההה

תהני המון המון המון גם קצת בשבילי
תחזרי עם חוויות ותספרי לנו את כולן!!! בהצלחה בובה

comet9

New member
נסיעה טובה!!

חשוב בימים אלו ובכלל לשמור על עצמך אז שמרי על עצמך ותחזרי בריאה ושלמה.

pain is MY love

New member
ועוד עצה אחרונה לפני הטיסה

תקחי איתך דיסקמן או אמ פי או כל דבר אחר ושימי בשיר הפותח את השיר הבא: "כה ציפיתי ליום והגיע אך מדוע בוכה בי הלב מי הפך את שמחת פגשתנו לעצבון הפרידה הנוקב מי הצר האורב לי בדרך המרעיל בארות נחמה האמנם רחשי גם עליך תנתך חמתי הסתומה האמנם לשכך את הזעם של האל התובע כל בכור אעקוד על גבי המזבח גם אותך רחשי הטהור" כשהכדורגלן שלי טס זה היה השיר שהוא שם באמ פי ואני מקשיבה לו כמעט כל יום עד עכשיו (תתפלאו אבל עברה כבר חצי שנה...) אני בטוחה שתאהבי

מרינוש

אני מכירה את השיר הזה... בעצם, אני לא יודעת אם יודעת, כבר כתבתי את זה מלא פעמים, ניגנתי בו, בדיסק.... והוא פחות אהוב עליי, אז לא הבאתי אותו איתי. תודה רבה לך

הממ.. לא טוב בפרידות...

בעצם לא נפרדים... את תהיי איתנו.. נכון..? אז רק נגיד שיהיה בהצלחה בטיסה.. ושיהיה אחלה טיול... ושתהיה אחלה של למידה עם המורה.. תיהני... ותצטלמי הרבה תמונות ואל תשכחי ותראי לנו.. ו... שיהיה בהצלחה שם.. תיהני... ו...תמשיכי לכתוב לנו מדי פעם... טוב...המממ.. חיבוק פרידה זמני אפשר...?.. :)...

../images/Emo24.gif<מתרגשת>

מהחיבוק אני מתרגשת, אם מישהו לא הבין... אני באמת אהייה אתכם! תודה רבה על כל האיחולים. אני אכתוב לכם ואשים תמונות, כבר צילמתי מלא תמונות של הכלב ושלי ויצא ממש יפה, הן גדולות מידי בשביל לשים, אם תלמד אותי איך מקטינים אני אשים כבר:) עוד חיבוק אפשר?

חח בטח....

הכי טוב זה לחבק חיבוק אחד גדול ארוך.. בקשר למחשב ולתמונות... אין לי שמץ איך מקטינים.. אבל אני יכול לנסות להוריד תוכנה מעולה של זה וללמוד איך עושים את זה פור יו...

אין אין אין אין אין אין אין

כמו מיטל אין כמוך כבר אמרתי לך מה אני חושבת את אחת ויחידה, חברה אמיתית, אם מישהו פה עדיין לא שם לב. אני אעדכן, ואתחבר, ואכתובלך ואשלח נשיקות. המון תודה לך מיטל, שהיית לצידי בשבועות האחרונים הלא קלים ועוד יותר תודה על הברכה הזו, שאני יודעת כמה כנה ואמיתית היא. את משהו מיוחד..... לאאאאאאאאאאאאאאאאא דוקא עכשיו האייקונים לא עובדים. רציתי לשים לך לב, חיבוק, נשיקה, עוד לב, עוד לב...מליוני לבבות ממני אלייך

ת מ י מ ה

New member
ענבל

נסיעה טובה וכמו שכבר אמרו אני באמת מקווה שתנצלי את הנסיעה הזאת ותהני תשמרי על עצמך !!!

למעלה