עופרת יצוקה

הכי מומלץ...

תבכה
וחזור לברזלים.

שושה, רק לך, בשושו ../images/Emo9.gif

יש רק יעד אחד: הפלת ממשלת החמאס. איך עושים זאת ? ע"י הפצצות בלתי פוסקות וירי תותחים וספינות חיל הים על כל יעד שממנו יורים אפילו קפצון, בין אם זה מבית מאוכלס ובין מדיר חזירים. כשר למגורי מוסלמים. שום מערכה ינשתית במנהרות. חיסול ראשי החמאס כולל האניה, שפעם חשבתי שהוא הכי מתון שם, אבל כששמעתי אותו לפני שבוע-הספיק לי. השבת אנשי אבו מאזן לעזה, והחייאת ממשל הרשות שם. סיפוח ציר פילדלפי לחזקת ישראל. ביבי היה עושה זאת בדיוק באותה הצורה. הוא "ממלכתי" כעת ולא מבקר, וזה נחמד, אבל העיקר בהשגת היעד זו הנחישות ולא ריקוד בצעד תימני, בו ברק הצטיין מאז ומעולם. יאלה שושה, זה רק ביננו, בשושו.

N i c e M a n

New member
היי שושה.

תשאלי בבקשה את המצביא הדגול, מדוע לא מבצעים את המלצתו של הקקטוסון? 1. אם זה כל כך פשוט וקל, מדוע ביביהו לא נעמד על רגליו האחוריות ומפעיל את השפעתו לבצע את המלצת הקקטוסון ? הרי לקקטוס יש קשר ישיר לביבי, נכון ? 2. שושה, שאלי את מפקד המודיעין המוסווה שלנו, מדוע באמת לא מחסלים את ראשי החמאס ? ומדוע ביביהו לא נעמד שוב על רגליו האחוריות , אני חושב שביבי וקקטוס לבדם יכולים לעשות את העבודה , נכון קקטוסון? 3. הייתי שמח ללמוד מהדיפלומט ופובליציסט הקקטוסון - איך מחזירים את אנשי אבו מאזן לעזה ומשאירים אותם בחיים ? או שאולי כוונת המצביא הדגול היתה להוציאם להורג בדרך הזו..... והכי אני אוהב את הנחישות של קקטוס, אבל הכוונה בנחישותו להיות דמגוג ותו לא....

s h o o s h a

New member
הפצצות מהאויר, הים והיבשה

אוקיי. אבל- חיסול ראשי החמאס כולל האניה - איך עושים את זה? הרי הם 'קבורים' עמוק מתחת לאדמה ולא מוציאים את האף מחשש שיחסלו אותם. אז, איך בדיוק? בין אם זה מבית מאוכלס- ומה לגבי מוסריותו של צבאנו? האם נהפוך להיות מחבלים רצחניים כמוהם בעת שנטבח באזרחים חפים מפשע? זהו הפיתרון? השבת אנשי אבו מאזן לעזה- איך ולמה? הרי הם 'מבוקשים' כמשת"פים של ישראל ויחוסלו עוד לפני שכף רגלם תדרוך על אדמת עזה. ביבי היה עושה זאת בדיוק באותה הצורה אם כך, מדוע ביבי תומך באופן גורף ומלא במהלכים של שר הביטחון, ראש הממשלה, שרת החוץ שזוכים לביצוע יוצא דופן והוצאה לפועל מצד הדרג הצבאי. מדוע ביב לא מתנגד בחריפות האופיינית לו וזועק 'חמס'??? וכעת, לאחר שמועצת הביטחון קבעה שיש לצאת להפסקת אש מיידית בעזה ההחלטה קוראת לישראל לנסיגה מלאה מעזה, לאחר השלב הראשון של הפסקת אש מוחלטת, האם גם אלו תוצר של צעד תימני שברק פיזז? עוד כלום לא נקבע, למרות החלטת האו"ם, עוד כלום לא סגור. ויש רק לקוות כי כל מהלך שיוחלט עליו יביא עמו תוצאה וימלא יעד. "במטבחון ידונו: הפסקת אש או שלב ג במבצע אולמרט, ברק ולבני ייפגשו בבוקר כדי להחליט לאן פניה של ישראל הרמטכ"ל וראש השב"כ יציגו את עמדת מערכת הביטחון"

s h o o s h a

New member
עוד מטחים אל באר שבע; פצוע קל באשכול

"חמאס שיגר את תשובתו הרועמת להחלטת מועצת הביטחון הקוראת להפסקת אש במספר מטחי רקטות ופצצות מרגמה. באר שבע סופגת עוד ועוד מטחים. רקטות נורו גם אל אשקלון, אשדוד, ושער הנגב. אדם נפצע קל מירי פצמ"ר אל אשכול " האם גם כאן ידו של שר הביטחון אהוד ברק בדבר? וכיצד, על פי דעתך, מרק, עלינו לפעול ולהגיב?

למעלה