טוב. כבר כתבתי לך פעם משהו על זה לא מסוגלת לחזור על הדברים. ושרק תקנאי בך כל החיים
א אחת מהצד New member 25/10/01 #22 טוב. כבר כתבתי לך פעם משהו על זה לא מסוגלת לחזור על הדברים. ושרק תקנאי בך כל החיים
מ מיכל@בר New member 25/10/01 #23 ורק עכשיו אני רואה את ההודעה שלך, כי הדף לא עלה לי.. ואני זוכרת את מה שכתבת, ומודה שוב על המילים, ועל העידוד. יקרה שכמותך (ניתן צ´אנס גם לפרח הזה..)
ורק עכשיו אני רואה את ההודעה שלך, כי הדף לא עלה לי.. ואני זוכרת את מה שכתבת, ומודה שוב על המילים, ועל העידוד. יקרה שכמותך (ניתן צ´אנס גם לפרח הזה..)
B BooBee New member 25/10/01 #14 תודה רבה לכולכם חיממתם לי את הלב עם התגובות הנהדרות שלכם. תודה המון המון, באמת. אוהבת את כולכם על מי שאתם כאן עבורי, משפחה וריטואלית מיוחדת כל כך, רויטל.
תודה רבה לכולכם חיממתם לי את הלב עם התגובות הנהדרות שלכם. תודה המון המון, באמת. אוהבת את כולכם על מי שאתם כאן עבורי, משפחה וריטואלית מיוחדת כל כך, רויטל.
T tear New member 25/10/01 #24 רויטל יקרה, איזה אחות ../images/Emo41.gif כאמא לביתי בת ה-11 שנותרה ללא אחים ולא תמיד יכולה להפתח אלי [אולי גם כדי לא להכאיב], כל כך נבון וחם שאת בשביל אחיך הקטן, וחשוב שהוא יודע שיכול לפנות אליך כשלחוץ וכואב לו בשבילך ו- בשבילו
רויטל יקרה, איזה אחות ../images/Emo41.gif כאמא לביתי בת ה-11 שנותרה ללא אחים ולא תמיד יכולה להפתח אלי [אולי גם כדי לא להכאיב], כל כך נבון וחם שאת בשביל אחיך הקטן, וחשוב שהוא יודע שיכול לפנות אליך כשלחוץ וכואב לו בשבילך ו- בשבילו