עורו זונות לעבודת הבורא

../images/Emo168.gif אנחנו שתינו מאותו הפורום

כתבנו באותן ההודעות. קראנו את אותן האכזבות. כן אנחנו מאותו הפורום ובליולת שישי כשרוח חרישי באינטרנט אני גולשת ואיתך מתקשקשת.

nivinivini

New member
איזה שתי תרנגולות קשקשניות.

לעשות דברים מועילים אתן יודעות? קפה למשל, ארוחת בוקר, אולי. קצת ספונג'ה. יאללה, בוקר טוב, לעבודה בנות.

אשכר

New member
דברים מועילים

זה למשל לעשות לי מצברוח טוב (כמו שקרה הרגע). מצברוח טוב יותר -> טוב למערכת החיסונית שלי מערכת חיסונית טובה -> אשכר טוב יותר אשכר טוב יותר -> יקום טוב יותר יקום טוב יותר -> סבבה לגמרי לכל המשתתפים. וכו'. ואת זה אפשר למנוע בקלילות ע"י מחיקת השרשור ו/או הכוונתו למשהו "מועיל".

סיפורי עצמה

עברתי על השרשור הזה כמה פעמים ובכל פעם גיליתי דברים חדשים גם חוש הומור וגם מסרים חשובים זה מזכיר לי את התרומה של סיפורי עצמה תודה בנות

כמובן

ואת זה אפשר למנוע בקלילות ע"י מחיקת השרשור ו/או הכוונתו למשהו "מועיל". אז הוספתי כדי למשוך ל"מועיל" ויש מן המועיל ,תלוי איזה עיניים מתבוננות

הנסיך הקטן

בשליש החמישי של הספר עמוד187 שורה 5 כמעט בטוח שזה שם אני חושב שזה בדיוק שם יכול להיות שאני צודק אין לי את הספר מישהו יכול לבדוק בשבילי? על מה הספר הזה?

את דיסלקטית ?

או שנפגע לך הקשב הראשון ? או שאת גם כן מאלה עם הצינור בין הרגלים? בסווט אני רוצה לראות אותך ערומה ואז נדע.

למעלה