עורך דין ומס הכנסה

יאיר 111

New member
עורך דין ומס הכנסה

שאלתי היא לגבי עורך דין (ולא משנה מתחיל, או וותיק, אע"פ ששאלתי היא על מתחיל ששם זה יותר מצוי), שעשה מספר עבודות, ובמקרה זה אני מדבר על עשיית חוזים למספר דירות, במחיר נמוך מהשוק, (לחברים יקרים), וחלק בכלל בחינם, לגבי מס הכנסה - האם הוא מאמין לעורך דין כמה "הוא הרוויח" מכל עיסקה, אם בכלל, או שהא עובד לפי תעריפון, נאמר - מס הכנסה אומר, על כל עיסקה בטח העורך דין הרוויח כך וכך, ועליו לשלם על פי התעריפון שלנו לעיסקאות מהסוג הזה, או אולי בכלל יש לו תעריף מינימום שנתי לעורך דין שאי אפשר פחות ממנו ? או שמס הכנסה כן עובד על פי פיו שעל העורך דין ועל פי הצהרותיו, כמה עיסקאות עשה, וכמה הרוויח מכל אחת ? בתודה מראש א. כ

טובי66

New member
מותר לשאול שאלה?

ביום שני האחרון, הייתי ביום חופש מהעבודה והמנהלת שלי התקשרה והודיעה לי שהחליטה לפטרני. עכשיו אני רודפת אחריה שתיתן לי את מכתב הפיטורים והיא מתחמקת ממני מה אני צריכה לעשות? ניגשתי ללשכת העבודה והם הפנו אותי לביטוח הלאומי ושם..... רוצים מכתב פיטורים מי מוכן להסביר לי מה עושים? מצטערת שאני מבקשת בקשה כזו גדולה אבל אני צריכה עזרה תודה לזה שיעזור

shno

New member
את מוזמנת לשאול את השאלה הזו

בפורום דיני עבודה שם בוודאי ישמחו לעזור לך: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1088 כפי שנכתב בהודעת הפתיחה של הפורום הזה - הוא אינו מיועד למתן מענה לגולשים בשאלות משפטיות, אלא הוא מיועד לעורכי הדין והמשפטנים. בהצלחה!

טובי66

New member
shno

אני באמת מודה על התשובה המהירה וכתבתי לפורום דיני עבודה מקווה שהם יעזרו אבל כאן שוב תודה על הפנייתי למקום הנכון יום טוב ונעים ומזל טוב על היותך אבא לשניים..........

shno

New member
תודה רבה! ../images/Emo13.gif

בד"כ הם עוזרים ואפילו די מהר. אם לא תקבלי תשובה תוך יום-יומיים, שילחי לי מסר ואראה אם אוכל לעזור לך.

Acct

New member
רק לצורכי יעילות

פורומים לדיני עבודה שבאמת נותנים יחס וגם עונים לעניין זה - נענע ובYNET

למעלה