עורך דין מתחיל - אתר באינטרנט

bshulman

New member
עורך דין מתחיל - אתר באינטרנט

שלום לכולם, רציתי להתעניין האם כדאי להשקיע באתר אינטרנט רציני בשלב מוקדם כעורך דין. ההשקעה היא בסביבות ה 30 אלף ש"ח. ועד כמה באמת לדעתכם חשובה כתובת האתר(דומיין)? אני מתלבט האם לרכוש ב 5 אלף ש"ח דומיין www.orhei-din.co.il האם הדומיין שווה את זה מבחינה שיווקית? תודה מראש.

נראה לי ממש ממש מיותר!

כעו"ד מתחיל תחסוך כל גרוש שאתה מוציא. דומיין תוכל לרכוש גם בעתיד. וכל הקטע של CO.IL ממש כבר לא מלהיב...

bshulman

New member
דווקא עורכי דין אחרים המליצו לקנות את הדומיין

אבל להשקיע פחות באתר. טענו שהדומיין הזה די נדיר וזהו סוג של "נכס". האמת, אני גם חושב שעם ההגבלות על פרסום - פה יש הזדמנות שיווקית לא רעה - לא ככה? מה אני יכול למצוא חוץ מזה: baruh-law ?!

tudu

New member
שאלה מצויינת - אני לא עו"ד.. אני מהשווק.. ../images/Emo8.gif

האם מומלץ להשקיע באתר 'רציני' בשלב מוקדם ? 1. כן ! בוודאי - זה בדיוק מה שיביא לך לקוחות שיתרשמו שאתה רציני, בלי קשר לותק. 2. השקעה 30,000 ש"ח.. משהוא עושה עליך 'סיבוב' רציני.. אתר מדהים לעורך דין (שצריך בעיקר אתר תדמיתי עם מעט תוכן דינמי) צריך לעלות חמישית מזה. כ6000 ש"ח. אם תרצה המלצה כתוב לי במסרים, אני מכיר פרילאנס שפיץ בבנייה,עיצוב וקידום ! ועד כמה באמת לדעתכם חשובה כתובת האתר(דומיין)? חסר משמעות לחלוטין !!! יחפשו אותך דרך גוגל ! דרך דפי זהב ! ודרך אינדקסים נוספים. אולי גם דרך Tudu.co.il
אף אחד היום לא יושב להקליד 'דומיין' לשורת הניווט שם למעלה.. 99% הרי מגיעים בלינקים. לכן שם הדומיין חסר משמעות. 5 אלף ש"ח דומיין www.orhei-din.co.il - כבר רשמתי.. משהוא עושה עליך 'סיבוב'. לדומיין כזה אין משמעות ולא תועלת שיווקית מצא דומיין ישראלי Yourname-law ושלום על ישראל. לגבי הדומיין הנ"ל ספציפית בכלל לא נוח לקרא אותו.. ואם כבר קראתי אותו נניח בעיתון קשה לשחזר ולאיית אותו ! orchey-din ? orcheidin ? אולי orhey-din ? אם השם שלך 'בני שולמן' (נניח) מה יעשה הלקוח שראה מודעה שלך על עמוד שלם בידיעות ב 200,000 ש"ח ? יכנס לגוגל ויקיש מה ? orhei-din ??? או בני שולמן..אנטר.

tudu - אני מסכים (כמעט) לכל מילה.

החיפוש הוא בגולגל. אין משמעות לשם. התעריף יקר. בקיצור, שכח מההצעה הזו.

adgr

New member
לא. חד שמשמעית

א. זהו דומיין חדש, לא מקודם כלל. ב. דומיין רוכשים ב 20$ בערך. ג. כתובת האתר לא משנה . לא חסרים דומיינים פנויים : lawyer-_____.co.il גילויי נאות - אני בונה ומקדם אתרים עורכי דין. ד. בניית אתר לעורכי דין, אפשר גם ב 1,200 דולר עם ממשק מנהל לעידכון או הוספת מאמרים עידכוני פסיקה חדשות חוק ומשפט טיפים מדור שאלות תשובות. אתר עורך דין גירושין לדוגמה http://www.isr-law.com

למעלה