עורכי דין, תאונות עבודה ועוד

חאלאס

New member
עורכי דין, תאונות עבודה ועוד

שלום לכולם הייתה לי תאונת עבודה, וביטוח לאומי הכיר בכך ושילם לי על החופשת מחלה. עכשיו אני רוצה לתבוע את ביטוח לאומי על נזק גופני, ויעצו לי לשכור עורך דין שיטפל בזה. עכשיו ככה, לי אין גרוש על הת_ת, ושמעתי על מקרים שבהם אנשים שכרו עורך דין כאשר הם סיכמו מראש, שרק אם הם יקבלו פיצויים, העורך דין יקבל אחוזים מזה, וזה יהיה השכר שלו, ואם הם לא יקבלו פיצויים, העורך דין לא מקבל שום שכר על עבודתו. האם זה סתם שמועות, או שיש כזה דבר? לתגובותכם אודה!

זה תלוי...

עקרונית, בתחום נזקי הגוף זה די מקובל שעורך הדין מקבל אחוזים מסכום הפיצוי שיקבל הלקוח בסיום התיק. אולם, בתחום הביטוח הלאומי אני חושבת שקצת יותר קשה למצא עורך דין שיעבוד על בסיס אחוזים (ויש לכך כל מיני סיבות) מצד שני, אני מציעה לך לערוך סקר טלפוני בין עורכי הדין באזור מגוריך העוסקים בתחום- ייתכן שתוכל למצא עורך דין שיסכים לכך.

חאלאס

New member
תודה ו...

תודה על תשובתך. אמרת שאת חושבת שקצת יותר קשה למצוא עו"ד שיעבוד על בסיס אחוזים בתחום הביטוח הלאומי. למה? האם זה בגלל שיותר קשה לנצח בתביעות נגד הביטוח הלאומי? בנוסף, הייתי רוצה לפנות ליושבי הפורום פה בבקשה- האם אתם מכירים עו"ד שמטפל בתאונות עבודה ופועל כפי שכתבתי בהודעתי? אשמח אם תשלחו לי מסר(הבנתי שאסור לפרסם פה המלצות). תודה!

למעלה