עושים טוב על ה-

עושים טוב על ה-../images/Emo23.gif

פורום למען הקהילה יוצא במבצע תרומות מיוחד לקראת ראש השנה. גם אתם יכולים לעשות משהו למען אלו שאין להם. הרתמו למבצע בפורום.
היום ב-19:00 פורום יוצאים בשאלה מארח את ורדה ליפשיץ, יו"ר אגודת הל"ל (האגודה לחוזרים לשאלה), שתענה לשאלותיכם. ניתן להשאיר לה שאלות כבר עכשיו בפורום.
אתמול התקיימו טקס פרסי הוידאו הגדול של MTV. בואו לדסקס על זה בפורום MTV. מי הם הזוכים הגדולים?
הערב ב-20:30 נעביר בשידור ישיר את הקוקטיל המיוחד של סיום העונה השניה של "אהבה מעבר לפינה". השידור יחל בשעה 20:30. צפו לראות שם את כל הכוכבים!

kfm

New member
../images/Emo32.gifנגמר החופש!!!!../images/Emo122.gif../images/Emo176.gif

אז לכל מי שעדיין בבצפר -שתהיה אחלה אחלה של שנה..עד כמה שאפשר..בכל זאת, בצפר..פויה. ולמי שכבר גמר בצפר (אררר6%#^@%^^@%) אז שתהיה לו סתם שנה טובה
והנה סתם משו

lishhhh

New member
../images/Emo93.gif../images/Emo82.gif../images/Emo63.gif

(למי שלא הבין...זה בית...וספר...כאילו בית ספר...) שנה מוצויינת לכולכם! עלו והצליחו!
ולמה האיש הזה אמר שטיול שנתי זה גועל נפש? הוא בעצמו.

mati88

New member
אכן...

שנה קלה שתהיה... לכולם. שנזכה לראות הרבה קיציס ופרידמן, ומי ייתן שהם יאהבו אותנו מספיק ויתנו לנו להגיע להופעות מול חברת חשמל
(*מתי חייה באשליות*)

greeneye

New member
אמן אמן אמן.

ודי נו, כל הכיתה החדשה שלי מורכבת מכל הכיתה שעברתי ממנה בחטיבה! (כי בחטיבה עברתי כיתה
) ואיכס נו, כולם שם בוכריים כאלה רעים! וע. חוץ מאיזה אחד שהוא מין ערס כזה שנראה לי שהוא שונא אותי, והוא פתאום בא אלי- "היי! גל! את איתי בכיתה!" (כי רציתי להגיע אל הרשימה שהייתה על הדלת של הכיתה לראות אם אני שם, אבל זה קשה לפלס את הדרך בין מאות אנשים צווחניים), ולא היה לי מה להגיד לו חוץ מ-"מגניב"
ולעשות פרצוף WTF כזה, של "למה הוא בדיוק יודע מי אני?!" הוא מסוג הערסוני שכבה הקטנים שלנו (הם לא ערסים. אתה ל-א יכול להיות ערס ברעות. אתה תמיד מפונק, ולא עברת תלאות בחיים. אתה לא ערס אם גדלת ברעות, נקודה.) שהם כ"כ שחיפים, שבשיעור מתמטיקה בשנה שעברה הסתכלתי על ה"ערס" הזה, ואמרתי לחברה- "אוחח...אם רק היה לי גוף כמו שלו...איזה כוסית הייתי..." נאמ. כן, בכל אופן...יש לי 2 חברות בכיתה, את כל השאר אני די שונאת, והחברה הכי טובה של אחת מהן היא בכיתה אחרת. אז היא רוצה לעבור אליה. ואז השניה שאיתי בכיתה, לא רוצה להשאר רק איתי (תנקס..) והיא רוצה לעבור לחברה ממש טובה שלה, שהיא גם בכיתה שהקודמת רוצה לעבור אליה. מה יוצא מכל זה? שאן מצב שיעבירו גם אותי לכיתה ההיא, ואני אשאר לבד. שוב. סעמעמעמעמעמק! למה כל שנה אני צריכה לעבור כיתההה?!?! חלאססססס פעם אחת אני אשאר אם הכיתה שלי ובריב מפגר על איזה ערס וונאבי לא יגידו לי- "תזכרי שאת אורחת פה". נאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאמ. אני לא בורקס פיצה!

Kido2222

New member
גל! כיתה חדשה - חברים חדשים...

מקווה בשבילך שהכל ייסתדר... ואולי לא ייתנו לחברות שלך לעבור בכלל... יכול להיות שאין מקום/ שאם מעבירים אז יש פחות מדי תלמידים בכיתה הנוכחית... בקיצור... חכי עם זה טיפה... השנה עדיין לא התחילה... מה שכן... בקטנה! יהיה טוב... מקסימום לא טוב לך... בסוף ייעבירו אותך... ולכל שאר הפורום - בהצלחה בשנת הלימודים החדשה! אני את שלי עשיתי, סיימתי ועכשיו אני נח עד הצבא... :) כולם... בהצלחה!

greeneye

New member
זה לא קשור לכיתה חדשה!

זה אותם אנשים ב-ד-י-ו-ק שהיו איתי בשכבה. מכירה את כולם. סתם עירבבו אותנו והפרידו אותנו בלי שום קשר לכלום. אוח, מפגרים. בכל אופן, זה בכלל לא בקטנה. אני מכירה, תאמין לי, ממש טוב את האנשים שאיתי בכיתה. ואיכס. אני שונאת אותם. הם מגעילים כאלההה. רעים. וטיפשים כאלה עם הערות מתחכמות הכי לא מצחיקות בעולם. אין לי כוח שוב לבכות כל הזמן כמו בכיתה ח'. אין לי כוח לרצות למות כל הזמן ולהשאר בלי חברות, בעוד הן מתגבשות להן בכיתה עוד יותר.

kfm

New member
אל תדאגי ילדונת,

כמו שאביעד אמר..זה רק תחילת השנה..הרשימות של הכיתות זה לא תורה מסיני, תמיד אפשר לעבור כיתה.. ואני בטוחה שתמצאי חברים חדשים, אולי אפילו כאלה שלא כלכך הסתדרת איתם בכיתה ח'..בכל זאת, עברו איזה שנתיים.. והכי חשוב אל תהיי עצובה ותזכרי שאנחנו אוהבים אותך! (*כולם ביחד-אווווווו..*
)

mati88

New member
../images/Emo13.gif

כמו שמתן אמרה, עברו שנתיים... הם התבגרו (אני מניחה) וגם את... חוץ מזה, גם אם לא יעבירו אותך כיתה, זה לא נורא... זה בסך הכל הזמן בשיעורים, והרי מה שחשוב זה מה שביניהם ואחריהם לא?! יהיה בסדר, על באמת.

Kido2222

New member
קחי עוד עצה... + שאלה לכולם. :)

את עכשיו מתחילה כיתה ט' נכון? את עדיין צעיריה... כאילו... בלי להעליב... אבל אנשים מתחילים להתבגר בשלב הזה... אנשים משתנים בשלב הזה... וחלקם לטובה... וחלקם לא... :/ אבל את תראי את זה... קיצור... אני הולך לעבודה עכשיו... גל!!! יהיה טוב!!! :) הלוואי שאלו יהיו הבעיות שלך בחיים... :) ושוב לכולם... תהנו בבצפר... :) ספרו מתי אתם מסיימים כל יום... זה מעניין אותי... :)

greeneye

New member
אביעדדדדדד

טמבל! *תגיד, אתה מתחיל עכשיו כיתה יב', נכון? אה, אתה צעיר ופעור* אביעד, אני בת 15. לא 14. מה שאומר שאני בכיתה י'. אויש, אתה טמבללללל!

Kido2222

New member
גברת... אני סיימתי בצפר... :)

ובגלל שאני יותר גדול ממך... בוגר ומבין(וזקן...) אני יכול להגיד לך שאני יודע על מה אני מדבר... ואני לא טמבל... אני דביל... :) דפי יכולה להגיד לך את ההבדל. :)

לוּבּה

New member
חזרתי לפני שעה וחצי בערך..

ההסעה באה ב7:20
אף פעם לא הייתי בבצפר כה רחוק. תמיד הייתי הולכת 5-10 דקות והייתי מגיעה, עכשיו אני נוסעת רבע שעה. אבל זה מצחיק כי ההסעה שלנו כזאת שכונה. המחנכת החדשה מכשפה, היא מרחיב על כל נושא כאילו היא מדברת לאינציקלופדיה ואח"כ מתפלאת איך היא לא הספיקה כלום. והבצפר ענק ברמות, יש 20 כיתות י'! אבל היה דווקא נחמד:] וגל גריןאיי, יש לי ילדה בכיתה שהיא פשוט את. היא כל כך דומה לך!

kfm

New member
ולקאם טו מאי וורלד..

כבר שנה רביעית שההסעה לבצפר שלי יוצאת ב7..%$#^!#^ וזה שני בתי ספר שונים.. ולשאלה של אביעד- היום הכי קצר שלנו זה 7 שעות!!!! ואין כמעט הפסקות ויש לי 6 בגרויות השנה (שוק, כולם, שוק..)..ממ והיום הכי גרוע זה יום חמישי- לומדים עד 4:20 וב6 יש לי מגמה עד 9....בעע.. אבל יהיה טוב!

Kido2222

New member
אויש...

אני אומנם נשמע רע... אבל זה עושה לי טוב לשמוע כמה אחרים לומדים ואני כבר לא... :)

greeneye

New member
זה בסדר. לי יש חרא מערכת גמכן.

וטל לא זכה באיש השנה
לרוב השכבה יש 35 שעות בשבוע. לי? 42. למה אומנות זה כ"כ הרבה שעווווות? חוץ מזה, יום א- 8 שעות, מתחיל בשעת 0 (רבע לשמונה) מסיימים בשלוש ומשו יום ב- 8 שעות, כנ"ל יום ג- 7 שעות, מתחילים ב-0 מסיימים בשתיים ורבע יום ד- 8 שעות, מתחילים בשה ראשונה (8:30) מסיימים בארבע ומשו (אהה...אמאלה) יום ה- 7 שעות, מתחילים ב-0 מסיימים בשתיים ורבע. יום ו- מתחילים ב-0 מסיימים באחתשרה ועשרים
אבל איכס

lishhhh

New member
יש לי 36!

יומיים של 7 שעות 3 ימים של 6 שעות ויום של 4 התאכזבתי שטל לא זכה:(.... אבל זה לפחות חיים הכט. ולא נינט הפיכסית. ואהבתי את התוספת בחתימה שלך (רק עכשיו ראיתי)

למעלה