עושים טוב על ה-

kfm

New member
אני מתחילה כל יום ברבע ל8!!!!יוצאת

מהבית ב7:10!

mati88

New member
יש לי מערכת מדהימה../images/Emo70.gif

כל יום היא משתפרת! הודיעו לנו היום של4 יחידות ביטלו שעתיים מתמטיקה, מה שאומר שיש לי ביום ראשון 8 שעות (חוזרת הביתה ב4) ושאר הימים (שני עד חמישי) רק 6 שעות (ברבע ל2 אני בבית)!!! כיף לי וכיף לי! אני לומדת כולה 32 שעות בשבוע... בכיתה ז' לא למדתי כל כך מעט! ומתני, אני יוצאת כל יום מהבית בעשרה ל7 (בחורף יש חושך כשאני קמה) ומתחילה ללמוד ב7 ועשרים... ואיך 6 בגרויות!? במה? שנת לימודים פוריה לכולם

kfm

New member
יאאא עשרה ל7?!..פפפפ..

ו6 בגוריות-(לפי התוכנית החדשה הזאת..נו) מתמטיקה אנגלית מחשבה יהודית (וואטאפאק
אין לי מושג מה זה המקצוע הזה..) היסטוריה כימיה משפטים

פIלי

New member
גם לי!

שלושה ימים אני מסיים ב 4:10, יומיים ב 3:25. אני מתחיל פעם אחת ב 7:20, פעמיים ב 10, ופעמיים ב 8. זה יוצא 40 ומשהו שעות בשבוע.. וזה הרבה. זאת שנה ממש ממש ממש מעפנה נראה לי.. וגם הכיתה דיי גרועה. לעזאזל.

לוּבּה

New member
יש לי 32 שעות!../images/Emo6.gif

פעמיים בשבוע אני מתחילה ב9 ופעם אחת ב10. ורק פעם בשבוע אני לומדת 7 שעות..

greeneye

New member
הו יאייייי

הורידו לי 4 שעות מהמערכתכתכתכת! יחי 38 שעות שבועיות. כן. אמ. ויש לי מורה פרה טיפשע ללשון. היא בכלל לא חוזרת על חומר משנה שעברה, ואומרת כזה- "זה משפט יחוד". "למה?" "כי זה משפט יחוד". וכששואלים אותה שאלה על איך מזהים היא מתחמקת מזה ועוברת נושא... וממתי הפכנו לפורום בצפר?

Yuvalenko

New member
למרות שאני מרגיש מאוד שייך לפורום

בצפר הזה... אני חייב לציין - משפט ייחוד, משפט שבו מוציאים את אחד החלקים במשפט ומביאים אותו להתחלה. מפרידים אותו ב"מקו" (כן, עם ו'.) לדוגמא - טל פרידמן עשה את קיצקס בשירותים. ומשפט הייחוד - "קיצקס - טל פרידמן עשה אותו בשירותים". ניתן "לייחד" כל חלק במשפט, מלבד הנושא, ונשוא פעלי. (למרות שאני חולק על זה). כיצד מזהים? נורא פשוט, משפט שבא עם מילה או שתיים לרוב, בתחילת משפט, המופרדות משאר המשפט באותו "מקו". מספיק מובן?

greeneye

New member
יאפ תודה...

אגב, היא כזאת טיפשה, שהיא השתמשה בשיעור בכל שם אפשרי לקו ההוא, חוץ ממקו. היא קראה לזה קו קישור, קו מקשר, קו מחבר ושמות עלאק חכמים.

Yuvalenko

New member
כן כן!! גם המורה שלי הייתה ככה!

היא לימדה אותנו שאין דבר כזה מקף, אלא רק "מקו", ולמעשה הסימן הזה "-" היא קראה לו "קו מפריד". למה לעשות כל דבר מסובך?!

NadavG

New member
שמות עצם

שמות עצם שאינם נושאים - משפטי ייחוד מייחדים אותם. זה כולל שמות עצם מופשטים ומחושיים, ושמות גוף. חלק היחוד הוא מילת הקישור המחליפה את שם העצם שעבר לתחילת המשפט. לדוגמא - אותו, אותם, עליו, מפניהן, ממנוּ האזנתם לרגע של עברית עם יהוקמץ בן פסיק

אנשיםםםםםםםםםםםםםםםםם

המוני אשקוליות במרקם לימוניםםםםםםםםםםםםםםםםםם

פIלי

New member
לעזאזל

סתום את הפה כבר, אתה לא מצחיק אף אחד, אני מקווה שאפילו לא את עצמך (לטובת השם הטוב של חוש ההומור שלך, כמובן).

~*~gaL

New member
ברוך השם!

(לא, לא על זה שהתחלנו ללמוד!! דההה, אני כבר לומדת מאוגוסט) המחשב הזה, אני אומרת לכם. בסה"כ מה רציתי. לשלוח הודעה. הוא פשוט התחרפן.. אפילו יותר מבד"כ.... סוף סוף הצלחתי להגיע לעמוד של שליחת ההודעה! אני גאה בעצמי! (יש לנו וירוס במחשב...) בכל אופן, בהצלחה לכולם, ושנה טובה!
ובטח ארץ נהדרת תחזור בקרובבבב... (צ-י-ל-ו-מ-י-ם-!)

למעלה