עושים סיכום ביניים ב-
אנשים

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifיאוו ילדה תשאירי תדברים האלה בראש שלך../images/Emo70.gif

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

butbut

New member
../images/Emo126.gifאגב מי לאב-לאן נעלמת בזמן האחרון?!?!?!

XDD התגעגעתי.

דיינהDana

New member
../images/Emo207.gifאממ.. עזרה מישו? זה טיפה דחוף

מישי בבקשה יכולה לעזור לי ולהעלות לי את השירים: R. Kelly - She's Got That Vibe James Brown - I Got You (I Feel Good) ואת הקליפ של i wanna hold you הבטחתי לחברה שלי שאני אוריד לה אותם אבל שכחתי
והאימיול שלי נזכר לא לעבוד... תודה =]

OneStepCloser

New member
שיס גוט דאט וייייייייייב, יווו גאט דאט ויייב

XD גמני רוצה ת'שיר כזהD:

Simple Girl 175

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo64.gif../images/Emo108.gifשאלה לי אלכן..

יש מישהי שהולכת לשביל ישראל ביום רביעי.. והיא במחוז מכרז צפוני? כי.כי.כי.. אם כן, אנחנו נוכל להיפגש, הכיתה שלי יוצאת

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחיבוק,דחוף../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

נמאס לי לבכות....פשוט נמאס.. נמאס לי מהמצבים שאני צריכה להשוות את עצמי לאחי ולהראות מה באמת קורה בבית החרא הזה שלי.. נמאס להתעמת איתו על דברים שטותיים שהוא רק צועק ואפילו מגיע יותר רחוק העיקר שאני אבכה וזה לא יהיה אכפת לו.. נמאס לי שאנשים רואים אותי ככה ואני לא יכולה לומר להם ת'אמת.. נמאס לי.. נמאס.

Simple Girl 175

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo108.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif

כמה שאת רוצה!!!!!! יהיה בסדר
אוהבת אותך המון!

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

ריבים עם אחים זה חרא ומעצבן...במיוחד אם הם יותר גדולים ממך,אבל זה לא אומר שאת צריכה לבכות
Just Tell Yourself...I,I'll Be OK

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif מיקושש../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

פה לכל מה שתצטרכי יהיה טוב, לאביו
[לא יודעת אם זה ממש עוזר.. ><"]

למעלה