עושים ספין לצ'אט ב-
אנשים

Fully Alive

New member
../images/Emo85.gif בפעם האחרונה שבדקתי אני לא בהריון.

ככה שלא, הוא לא הולך להיות אבא.

Because Of May

New member
אז כל השומן שהוא אגר במשך התקופה האחרונה,

זה בגלל שהוא היה בהריון?!
.
חחחח סתם. קשה לדמיין את פראנק אבא, אבל אם ג'רארד הצליח- אני מאמינה גם בו
. מזל טוב!

../images/Emo6.gifלול הרגת אותי עם השומן.

באמת חייבת להיות סיבה לזה שהוא מוטציה עכשיו.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifפריקה קלה...

לפני כמה ימים היה לי תחקיר בטחוני למודיעין... שזה אמור להיות אחד השלבים האחרונים, ואני ממש אבל ממש רוצה את התפקיד הזה. גם כי הוא נשמע לי מעניין, וגם כי אפשר לומר שפשוט לא בחנתי שום אפשרויות אחרות... אולי זה קשור לעובדה שאח שלי עוד חודש מסיים קורס קמ"נים, ואולי זה סתם באמת רק בגלל שהתפקיד הזה פשוט נשמע מעניין בטירוף;_; הקטע הוא... שבשלב מסויים בתחקיר שאלו אותי אם היה לי קשר רומנטי אי פעם בחיים שלי X: ו... נשברתי, ואמרתי שכן. למרות שזה היה נורא מסובך, ולא רציתי לדבר על זה. וכמובן שהמתחקרת חפרה לי על זה, עד שסיפרתי לה הכל... וברגע שאמרתי את זה התחרטתי שאמרתי את זה. למה, למה, למה אמרתי את זה? [למי שלא יודעת את הסיפור המלא, אני אתקצר- אני בי, הקשר היחיד שהיה לי זה עם בת, וזה היה כשאני הייתי בניו יורק והיא בארץ ולא יצא לנו בדיוק להפגש בזמן שהיינו ביחד...] ועכשיו אני פשוט מפחדת שזה יהיה מה שימנע מהם לקבל אותי לתפקיד הזה במודיעין... אני יודעת שאני לא אמורה לפחד כל כך, אחרי הכל אף פעם לא הפריע לי להגיד לאנשים שאני בי ושאני נמשכת לבנות ובלה בלה בלה, וזה לא מפריע לי... פשוט אני חושבת שהייתי כל כך טיפשה, לא הייתי צריכה להגיד להם. זה לא כאילו הם היו עולים על זה במילא... ואני פשוט מתה מפחד. אתמול אח שלי חזר מהצבא [הוא חוזר פעם בשבועיים...] וכמובן שכל הערב דיברנו רק על צבא כי זה הדבר היחיד שאנחנו מדברים עליו כשהוא חוזר... וכמובן שזה הגיע לתחקיר הבטחוני שלי וזהX: ואמא שלי היחידה שיודעת על האקסית שלי ועל זה שאמרתי להם את זה... ואח שלי שאל אותי אם הם התעכבו איתי על משהו מסויים, ואמרתי שלא כי לא רציתי לדבר על זה, למרות שהם כן התעכבו... X: ואני ממש אבל ממש מפחדת. מפחדת כל כך עד שאני לא מצליחה להתרכז בפסיכולוגיה [אישיות, חרדות, לחץ... אחלה חומר הא? ._."] ואני על סף דמעות ואני פשוט בחרדה מטורפת... יש כאן מישהי שכבר עברה תחקיר ביטחוני ויכולה להגיד לי אם זה באמת כל כך נורא? T_T אני יודעת שיש כאן המון שבצבא אז... יש לכן מושג? אני באמת לא יודעת מה לחשוב... ואני פשוט רוצה למות מרוב פחד, באמת שלא חשבתי על -שום דבר- חוץ ממודיעין, זה פשוט לא היה בראש שלי בכלל... אפילו כשמילאתי את המנילה לא היה שם שום דבר שעניין אותי חוץ ממודיעין... אני יודעת שזה לא טוב, וברור שברגע שאני אתגייס, לא משנה לאן, אני אעשה את המיטב שלי... אבל אם אני לא אתקבל למודיעין רק בגלל זה אני פשוט אמות. באמת שאין לי מושג כבר מה לעשות עם עצמי... [למרות שאישית, אני לא חושבת שהם צריכים לקבל אותי למודיעין בכלל, מסיבות אחרות. אני פשוט טיפשה וסתומה ומפגרת והם לא צריכים אותי שם...]

Because Of May

New member
תקשיבי, ../images/Emo109.gif

לא עשו לי תחקיר ביטחוני, אבל שמעתי על חברים והם אמרו שהם יותר מתרכזים באם יש לך קשרים עם מדינות אוייב וכאלה... אבל האמת, שלא שמעתי על מישהו בי או גיי שהלך לתחקיר ביטחוני, ככה שאני לא יכולה להבטיח לך כלום. אני רק יכולה להגיד לך שאם כל הנתונים שלך בסדר גמור ויש לך סיכוי ממש טוב להתקבל, לא נראה לי שהם יעשו דווקא ולא יגייסו אותך בגלל נטייה מינית. עובדה, היום גם גייז מתגייסים. תחשבי טוב יהיה טוב
.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifתודה../images/Emo24.gif

כע אני יודעת שהם מתעמקים יותר במדינות אויב וזה... ואני מניחה שעצם העובדה שאמא שלי הייתה המון שנים בקבע וזה שאח שלי הוא בקורס קמ"נים פאקינג גאד כדאי להם לא להפיל אותי בגלל זה! הקטע הוא שאם אני אפול בתחקיר הבטחוני, זה יהיה ~רק~ בגלל זה... כי כמו שאמרתי, רוב הנתונים שלי די טובים אני חושבת X: אני ממש מפחדת;; אבל תודה3>

Fully Alive

New member
../images/Emo85.gif לפי הבנתי, העובדה שאת בי

לא תמנע מהם לקבל אותך לתפקיד שרצית. אם כן, אני מניחה שיש לך את הזכות המלאה להתלונן על זה!

למעלה