עותק פיזי או דיגיטלי, מה אתם מעדיפים? ולמה?

עטלפוני

New member
טוב, עכשיו אתה סתם צוחק

אפשר לומר שזה עשוי מעפן, אבל זה בבירור מתכתב עם העקיצה של סוני כולל איזכור ספציפי של כל מה שחרא ב ps now (לקנות שוב/רק הזרמה/חייב און ליין) לעומת משחקי 360 על הוואן כמו האיזכור של סוני לכל מה שהיה חרא במשומשים עם הx1 בהשקה.
&nbsp
אפשר לחשוב שסוני המציאו את שיטת השלבים :)

אני לא :) מייקרוסופט רוצה להיות sony wanna be סוני בדור הזה.

זה מורגש בכל מה שהם עושים.
בדרך שהם עורכים ומציגים את הסרטונים שלהם כמו הסרטון הזזה
בזה שהם לא חסמו עותקים משומשים
בזה שהיא פתחה את הONE לcross play עם הפס4 ומנסה למנוע בזה מצב שאנשים שאוהבים מולטי יקנו PS4 בגלל החברים שלהם.
בזה שנראה שפיל ספנסר אוהב את הPS4 שלו בבית ואת המשחקים שלו
(uncharted 4 ) יותר ממה שהוא אוהב את הONE.

בזה שמייק מנסה להיות סוני ולהקריץ כל מיני אקסקלוסיבים שהם סינגל פלייר, אבל זה לא ממש הולך להם.

הערכתי יותר את מייק בדור הקודם. כשהם הלכו בדרך שלהם גם אם לא התחברתי לדרך שלהם, לפחות הם ניסו להיות אלטרנטיבה לסוני ולא חיקוי חיוור :)

תסתכל למשל על החידושים של מייקרוסופט בדור הקודם

אציוומנטים- הם הכניסו את זה לשוק בצורה רחבה וזה היה חידוש מרענן, שנתן לאנשים סיבה לשחק עוד במשחקים שלהם.
xbox live arcade- מייקרוסופט בעצם נתנה למשחקי הארקיד של פעם מקום של כבוד
בשוק, עם מלא משחקי ארקיד מגניבים שעלו גרושים, בעצם הייתי אומר שיש להם
חלק גדול בזה שאינדים הפכו לכל כך פופלארים.

דגש על חווית המולטיפלייר הכי טובה בדור.

מה הם עשו בדור הזה? שום דבר חדש רק מנסים להיות סוני.

לסוני יש Uncharted -אנחנו נגנוב את טומב ריידר.
לסוני יש סטריט פייטר- אנחנו נפתח את KI
הם צל חיוור של עצמם בדור הקודם.

עטלפוני

New member
לא מסכים בכלל. פס4 הוא מכשיר משעמם, סורי.

אני בהחלט מקבל טענה של "יש בו משחקים טובים יותר" (למרות שזה סוביקטיבי), אבל בכל שאר הדברים הוא לא מחדש כלום (דבר איתי עוד שנתיים, כשנראה מה יקרה אחרי שהייפ הראשוני של ה vr יעבור ונראה אם הטרנד נשאר או מעלה אבק), לעומת אקס בוקס שלפחות מנסה אפילו שהוא נפל קשה בגלל זה. אני לא מבין למה אתה כותב שהם לא מחדשים, הם חידשו המון. מדברים כמו שליטה במערכת ביתית, הקינקט והפקודות הקוליות, כל הקונספט של snap, תאימות אחורה בביצוע כמעט מושלם, הפיכת כל מכשיר לעמדת פיתוח ותמיכה שוטפת בעידכוני מערכת משמעותיים, הרחבת איכסון והעברת תוכן בקלות. שלא לדבר על הרעיונות שהם העיפו בגלל קבלת פנים צוננת של מעבר לדיגיטלי בלבד. יש הרבה חידושים, אבל השוק לא התעניין בהם כ"כ, אז מה אפשר לעשות ?
&nbsp
לטעמי כמובן החידוש הכי גדול זה התחלת מעבר מחומרה לשירות, והפיכה של אקס בוקס מקופסא למותג משחקים, אבל זה מהלך (שאם ישוחק נכון) שיוכיח את עצמו רק עוד 3-4 שנים.
&nbsp
ki היה משחק השקה, הרבה לפני שידעו ש sf5 בלעדי לסוני, אין לזה קשר.
טומב ריידר היה מהלך מגעיל, אמרתי את זה הרבה פעמים, ועדיין לא רכשתי את המשחק בגלל זה. גם סוני ניסו לחזר אחרי שחקני המולטי עם רכישת הבלעדיות לשיווק של cod, מותג שהיה שנים מזוהה עם אקס בוקס. שתי החברות רוצות אותו דבר, ללכת לאן שהשחקנים רוצים. פשוט סוני עושה קצת כמו אפל, נותנת את התחושה שהכל מתוכנן ומלוטש ומיקרוסופט כמו מיקרוסופט תמיד מתאמצת להיות קולית והתוצאה גמלונית.
&nbsp
אבל מוזר לי שאתה בביקורת כ"כ לחלק מהמהלכים - פתאום לפתוח את הרשת זה עלוב ? חשבתי שזה משהו שאתה יכול להעריך. אז אם הם לא פותחים את הרשת הם מעפנים, ואם הם פותחים את הרשת הם נואשים ?
&nbsp
ההערה על ספנסר גם לא קשורה לכלום, זה ידוע שהוא אדם נורמלי שאוהב משחקים. מה שהיה יותר מפגר זה אם הוא היה לא משחק uc4 כי זה של סוני והוא הבוס של אקס בוקס, או משחק ומסתיר את זה (אגב, מאיפה החלטת שהוא "אוהב יותר את פס4" ?)
&nbsp
אני חושב ששחקני פס4 באופן כללי פשוט שמחים שיש להם מכשיר שמריץ משחקים שהם אוהבים, ועושה את זה בצורה הטובה ביותר. עבורי מכשיר כזה לא מדבר כ"כ, תן לי חוויה כוללת וגדולה יותר מרק מכונת משחקים. אקנה פס4 בהזדמנות, אבל אשתמש בו בדיוק כמו שסוני רוצים - להדליק, לשחק, לכבות.

אתה באמת מאמין במה שכתבת על KI ? באמת?

באמת נראה לך שמייקרוסופט לא ידעה על הבלעדיות של SF5 כשהיא החליטה לפתח את KI ? אנחנו אולי לא ידענו על הבלעדיות מייק ידעה גם ידעה.היא לא התעניינה בKI
עד לאותו זמן. פתאום אחרי 15 שנה שהמותג אצלה איכפת לה ממנו? פתאום לחוץ להם לפתח משחק מכות? בסדרה שאף פעם לא היתה שם גדול בז'אנר גם לא בימים שהיתה אצל נינטנדו?

זה סתם לשחק אותה ראש קטן מצדך רק כדי להוציא את מייקרוסופט בסדר.

אין לי בעיה עם הקרוס פלי כשלעצמו, להפך אני בעד, אבל כשסוני 15 בעד הפיצ'ר הזה ומייק לא, זה ברור שהפעם היא בעד כי היא רוצה למנף את הuserbase של הפס4 לטובתה וזה חלק מה"רוצים להיות סוני" שלה.

זה לא נעשה מתוך מחשבה עליך או עלי או אפילו סתם מרצון לתת פיצר נחמד, נטו לא להבריח עוד לקוחות פוטנציאלים לצד של הPS4.

ההערה של ספנסר בעיני נתפסת כחולשה, מין כבוד שהלוזר המפסיד נותן למנצח.
מייק מקווה שאם הם יפרגנו הרבה לסוני, אז גם סוני תפרגן הרבה להם.
זה אחלה יחסי ציבור.

אני לא אומר שספנסר שקרן ושהוא לא אהב את Uncharted 4 אני מאמין לו שהוא אהב את המשחק ואוהב את הPS4 כגיימר.

אבל הוא משתמש בזה מתוך כוונה שהחנפנות הזאת תעשה יחסי ציבור טובים למייקרוסופט, ושהם יחמיאו לקוונטום ברייק בחזרה.

החידושים שציינת הם לא חידושים.

קינקט, זה משהו שהיה קיים גם באקסבוקס הקודם, גם אם הוא לא שלט באקסבוקס עצמו.

הנעילה של משחקים משומשים זה לא חידוש, זה ניסיון להגביל את החופש של הצרכן ופוגע בו.

הקטע של מייק עם הגניבה של טומב ריידר היה שיהיה להם משחק מקביל לUncharted4 ב2015.

uncharted 4 היה אמור לצאת ב2015 במקור ומייק רצתה משחק דומה לאותה תקופת זמן.

זה מה שאני לא אוהב במייק החדשה של ספנסר. הם רואים מה סוני עושה והמקסימום שהם עושים זה לחקות את סוני בלי הרבה הצלחה.

אולי לדעתך PS4 משעמם, אבל זה בגלל שאתה מחפש מכשיר שיעשה הכל, גם מדיה ביתית גם משחקים גם מוזיקה וכו'.

אני מעדיף גישה אחרת אני מעדיף שיהיה לי את המוצר הכי טוב בכל תחום.
אם אני רוצה מכשיר לסרטים אני מעדיף את הסטריימר הכי טוב, שיתן לי גם פיתרון למוזיקה לצד הPS4.

אני לא אצפה מהPS4 לעשות לי את כל העבודה בנושאי הבידור כי הוא פשוט אף פעם לא יהיה טוב כמו סטריימר איכותי וגם הONE לא יהיה.

חוץ מזה מה הקטע? סטריימר? הPS4 עושה היום הזרמה של סרטים ומוזיקה.
אז אין קינקט בPS4 ביג דיל.

עטלפוני

New member
אין "קטע", וגם אין פה נכון או לא נכון, זה מה אתה מחפש

כאמור, אתה מחפש מכשיר שרק מריץ משחקים והפס4 נותן לך פיתרון טוב לזה. אני מחפש משהו אחר, וה X1 עושה עבודה טובה מאוד ככזה. כנראה אנחנו כצרכנים אכן מחפשים דברים שונים לגמרי. לי הקינקט זה דווקא כן "ביג דיל", אז זה שיקול מאוד מכריע בבחירת הפלטפורמה.
&nbsp
אני גם חושב שהפלטפורמה יותר חזקה מהמכשיר הספציפי הנ"ל, זה נחמד לדעת שיש ריכוז של מקום אחד לכל המשחקים, מדור ה 360 והלאה. אני לא אופתע אם האמיולטור 360 יצא גם למחשב בשלב כזה או אחר, ולא אופתע אם כל משחק יצא גם למחשב.
&nbsp
אני לא רואה את מיקרוסופט כחייקניית סוני כמו שאתה מתאר. היה לה חזון אחר, יש לה חזון אחר עכשיו והיא לוקחת כיוונים שונים. מן הסתם מדובר בקונסולת משחק, אז תהיה חפיפה, ושתי החברות לוקחות רעיונות אחת מהשניה (המצלמה של סוני/משחקי הגולד של מיקרוסופט וכו'). החזון השתנה בעיקר בגלל התבוסה בהשקה, אבל גם המקור וגם הנוכחי שונים ממה שסוני מציעה.
&nbsp
בדרך כלל אתה לא כזה אנטי, לא יודע מה קרה לך בשירשור הזה, אבל אני מקווה בשבילך שמיקרוסופט (או כל חברה אחרת) ישארו ויתנו פייט הולם, כי ביום שתהיה קהל שבוי של סוני תגלה את הקור שהיא תפנה אליך כצרכן.
&nbsp
[שום דבר אישי, כן ? הדיון הזה צריך להלקח בפרופורציה למה שהוא - דיון על מכשיר אלקטרוני למשחקי ווידאו]

אין פה שום אנטי :) מייק לא נותנת לי.

שום סיבה לקנות one וזה די מתסכל ככה שאני לא רואה את עצמי נהנה מהתחרות בינהן.

כן אני מאוד רוצה ki אבל זה לא מספיק אני צריך עוד והם לא הראו משהו מסקילבאונד כבר 200 שנה אני מקווה שהם יפציצו בe3 כי ההיצע שלהם מאכזב אותי.

עוד משהו מתסכל זה שהם לא נותנים לrare לפתח משחקי פלטפורמה שזו היתה אחת התקוות הגדולות שלי.

נחכה לe3 ונראה מה הולך עם מייק :).

עטלפוני

New member
מבחינת משחקים נטו לצערי אני מסכים

מכל האקסקלוסיבים האמיתיים, רק forza horizon 2 השאיר עלי רושם חיובי (8.5 מ 10)
&nbsp
אני לקראת סוף הילו 5, המשחק חביב ותו לא (6 מ 10). מה שמוזר זה שהגרפיקה מושקעת, אבל אין הבדל משמעותי בין זה לבין גרסת ה x1 של היילו 4. סאנסט משחק שנמאס מהר מאוד (7 מ 10)
&nbsp
יש עוד חצי אקסקלוסיבים כמו ki ו ori, אבל הם זמינים גם למחשב.
&nbsp
אני מקווה מאוד ש recore וסקיילבאונד יוצגו ב e3 וישאירו רושם טוב, אחרת נתקע עם המשחק פיראטים הזה וזהו :)

כמו שאמרתי לא סומך על recore

בגלל יוצר מגה מן שמאכזב אותי כבר שנים. אני עדיין מצפה מאוד למשחק החדש שלו
(mighty no 9 ) אבל ברור לי שגם זה יהיה כישלון אז מחכה לביקורות
ORI זה אחד האקסקלוסיבים שאני הכי רוצה לשחק בהם.

אני עדיין מקווה שאני אוכל להשאיל ONE מחבר שיש לו ONE ואנחנו משחקים KI לפעמים,אבל עדיין לא נעים.

עטלפוני

New member
ori אפשר לשחק על מחשב

אם לא אכפת לך מאצ'יוומנטס אפשר לקנות אותו בסטים וגם מהחנות של חלונות 10 (ואז זה עם אצ'יוומנטס וכאלה). זה לא משחק כבד מבחינת דרישות מערכת, אפשר בקלות לשחק אותו על מחשבים חלשים יחסית.

PlayGirl3

New member
זה בבירור ניסיון ל-comeback אבל מתאמץ מדי ובשנתיים איחור

כל היופי בטריילר של סוני זה שהוא נעשה ב-5 דקות כמו איזה meme שעכשיו רץ לנצח ותמיד מצחיק מחדש.
כל האפקטים והדיאלוג המתוסרט בטריילר של מייקרוסופט הרסו את מה שהיה אמור להיות בדיחה. ככה זה בריטים וההומור שלהם.

עטלפוני

New member
כן, הביצוע פחות מוצלח מזה של סוני.

גם זה נראה לי רק חצי רשמי, זה סרטון של חטיבת uk, לא הערוץ הרשמי.

PlayGirl3

New member
למרות הטריילר הגרוע, חייבת להודות שזה הפיצ'ר הכי שווה

הכי הייתי רוצה שגם ל-PS4 תהיה תאימות לאחור אבל אין מצב שהם יוסיפו את זה עכשיו אחרי כל הרימאסטרים וה-PSNOW.

אם מייקרוסופט הייתה משיקה את ה-XBONE עם הפיצ'ר הזה day one מצבה כנראה היה פחות מחפיר.

מישהו 2

New member
תלוי במשחק, כאשר פיזי זאת האופציה המועדפת כמעט תמיד

יש משחקים שאורך החיים שלהם מחזיק מעל לשנה בזכות המולטיפלייר. (באטלפילד, COD) חלקם מחזיק אפילו לכל אורך החיים של דור הקונסולות הנוכחי (=נארוטו). כאלה משחקים לא אכפת לי לקנות דיגיטלי, תלוי במחיר ובמבצעים.. מה שיוצא יותר משתלם.
&nbsp
נארוטו הוא היוצא דופן. הייתי בהייפ כל כך מטורף אליו, וגם היו לו המון תוספות DLC למזמיני pre order בלבד. לא לשחק בו ביום הראשון שהוא יוצא לא היה בא בחשבון. וגם - הוא עדיין משחק מיוחד מספיק בשבילי כדי שאני ארצה שיהיה לי גם את גרסה פיזית שלו באוסף.
&nbsp
בכל מקרה אחר כמעט אני אעדיף את הגרסה הפיזית. כי אני אוהב את הקופסאות, אני אוהב לסדר אותם במדף ליד הפלייסטיישן. ואפשר כמובן להחליף/למכור אותם אחרי שמסיימים.
&nbsp
לגבי דיגטלי כבר היה לי פאק שאיבדתי סיסמא לחשבון שהיו לי בו 2-3 משחקים דיגיטליים שלא באשמתי. הסיכוי שאני אאבד משחק פיזי כי הדיסק נסרט/נהרס נמוך יותר מלאבד דיגטלי במקרה שלי. אני שומר עליהם הכי טוב בעולם.
&nbsp
וגם מערכת ההפעלה של הפלייסטיישן לא מאפשרת לראות כמו שצריך את כל המשחקים שרכשתי וזה מתערבב עם המשחקים של הפלוס ואני שוכח מקיומם של משחקים.
&nbsp
בגלל זה אני מעדיף פיזי
&nbsp

sivan120

New member
רק פיזי

הרחבות אני קונה כמובן דיגיטלי ואולי קניתי משחק דיגיטלי אחד בלי עותק פיזי.

למעלה