לא מסכים בכלל. פס4 הוא מכשיר משעמם, סורי.
אני בהחלט מקבל טענה של "יש בו משחקים טובים יותר" (למרות שזה סוביקטיבי), אבל בכל שאר הדברים הוא לא מחדש כלום (דבר איתי עוד שנתיים, כשנראה מה יקרה אחרי שהייפ הראשוני של ה vr יעבור ונראה אם הטרנד נשאר או מעלה אבק), לעומת אקס בוקס שלפחות מנסה אפילו שהוא נפל קשה בגלל זה. אני לא מבין למה אתה כותב שהם לא מחדשים, הם חידשו המון. מדברים כמו שליטה במערכת ביתית, הקינקט והפקודות הקוליות, כל הקונספט של snap, תאימות אחורה בביצוע כמעט מושלם, הפיכת כל מכשיר לעמדת פיתוח ותמיכה שוטפת בעידכוני מערכת משמעותיים, הרחבת איכסון והעברת תוכן בקלות. שלא לדבר על הרעיונות שהם העיפו בגלל קבלת פנים צוננת של מעבר לדיגיטלי בלבד. יש הרבה חידושים, אבל השוק לא התעניין בהם כ"כ, אז מה אפשר לעשות ?

לטעמי כמובן החידוש הכי גדול זה התחלת מעבר מחומרה לשירות, והפיכה של אקס בוקס מקופסא למותג משחקים, אבל זה מהלך (שאם ישוחק נכון) שיוכיח את עצמו רק עוד 3-4 שנים.

ki היה משחק השקה, הרבה לפני שידעו ש sf5 בלעדי לסוני, אין לזה קשר.
טומב ריידר היה מהלך מגעיל, אמרתי את זה הרבה פעמים, ועדיין לא רכשתי את המשחק בגלל זה. גם סוני ניסו לחזר אחרי שחקני המולטי עם רכישת הבלעדיות לשיווק של cod, מותג שהיה שנים מזוהה עם אקס בוקס. שתי החברות רוצות אותו דבר, ללכת לאן שהשחקנים רוצים. פשוט סוני עושה קצת כמו אפל, נותנת את התחושה שהכל מתוכנן ומלוטש ומיקרוסופט כמו מיקרוסופט תמיד מתאמצת להיות קולית והתוצאה גמלונית.

אבל מוזר לי שאתה בביקורת כ"כ לחלק מהמהלכים - פתאום לפתוח את הרשת זה עלוב ? חשבתי שזה משהו שאתה יכול להעריך. אז אם הם לא פותחים את הרשת הם מעפנים, ואם הם פותחים את הרשת הם נואשים ?

ההערה על ספנסר גם לא קשורה לכלום, זה ידוע שהוא אדם נורמלי שאוהב משחקים. מה שהיה יותר מפגר זה אם הוא היה לא משחק uc4 כי זה של סוני והוא הבוס של אקס בוקס, או משחק ומסתיר את זה (אגב, מאיפה החלטת שהוא "אוהב יותר את פס4" ?)

אני חושב ששחקני פס4 באופן כללי פשוט שמחים שיש להם מכשיר שמריץ משחקים שהם אוהבים, ועושה את זה בצורה הטובה ביותר. עבורי מכשיר כזה לא מדבר כ"כ, תן לי חוויה כוללת וגדולה יותר מרק מכונת משחקים. אקנה פס4 בהזדמנות, אבל אשתמש בו בדיוק כמו שסוני רוצים - להדליק, לשחק, לכבות.