עו"ד גליה ברוך שובך מהחופשה,אני

מצב
הנושא נעול.

יוסי 55

New member

עדיין ממתין לתשובתך לשאלותיי שהופנו אלייך בעניין פסק דין ארצי ע.ע. 03/ 181 ,ופסק דין אזורי (ב"ש) 390/99 ,בעניין הלכה ששונתה בעניין עובד רשות מקומית.

עכשיו אני כבר קצת כועסת ../images/Emo46.gif

עדיין ממתין לתשובתך לשאלותיי שהופנו אלייך בעניין פסק דין ארצי ע.ע. 03/ 181 ,ופסק דין אזורי (ב"ש) 390/99 ,בעניין הלכה ששונתה בעניין עובד רשות מקומית.
עכשיו אני כבר קצת כועסת

כבר ביקשתי ממך מספר פעמים להעביר קישור לפסד. כמו כן, גם שלחתי לך מסר עם מספר הפקס שלי בכדי שתפקסס אותו במידה ואין לך אפשרות לתת לי קישור. לעניות דעתי, אם זה כ"כ חשוב לך שאעיין בפסק הדין הזה, אז אנא, עשה את המינימום כדי שאוכל לקרוא אותו. שבת שלום.

יוסי 55

New member
תודה על תשובתך,אני מבקש שתשלחי לי

עכשיו אני כבר קצת כועסת

כבר ביקשתי ממך מספר פעמים להעביר קישור לפסד. כמו כן, גם שלחתי לך מסר עם מספר הפקס שלי בכדי שתפקסס אותו במידה ואין לך אפשרות לתת לי קישור. לעניות דעתי, אם זה כ"כ חשוב לך שאעיין בפסק הדין הזה, אז אנא, עשה את המינימום כדי שאוכל לקרוא אותו. שבת שלום.
תודה על תשובתך,אני מבקש שתשלחי לי
כתובת המייל שלך או מספר הפקס,בתגובה להודעה זו ואני מבטיח בתחילת השבוע הבא אני אעביר לך את פסק הדין הארצי,אני מקווה שאת האזורי קראת,שבת שלום.

יוסי 55

New member
עו"ד גליה שלחי לי מחר את המייל שלך

עכשיו אני כבר קצת כועסת

עו"ד גליה שלחי לי מחר את המייל שלך
או הפקס ,ואני אשלח הפסק דין.

יוסי 55

New member
אמיר אני רואה שעו"ד גליה אינה

פסק דין
לא קיבלתי ממך שום מםר כתוב אין הודעות חדשות אני מבקש לשלוח לי את המייל או מספר הפקס
אמיר אני רואה שעו"ד גליה אינה
מעונינת לשלוח לך המייל או הפקס,כמו כן אינה מעונינת לענות לשאלותיי,אנחנו ננסה למצוא דרך אחרת לתעלומת פסק הדין הארצי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה