עזרה בבחירת מחשב כף יד

nuno222

New member
עזרה בבחירת מחשב כף יד

אני חדש בכל העסק של מחשבי כף יד. לאחרונה חבר שלי הביא לי אחד אבל ישן ( HP 1910) והתחלתי לחשוב על זה שאני רוצה חדש. שוב, אני חדש בכל העסק הזה ולכן אני אומר מה שאני חושב שאני רוצה שיהיה למכשיר ואשמח אם תוכלו להוסיף ולכוון אותי GPS מובנה ושלא יעשה בעיות. שיקלוט טוב ומהר ושהמכשיר עצמו יעבוד טוב עם התוכנות GPS בלי תהיתקע וכו' סוללה חזקה אינטרנט WIFI שלא עושה בעיות ושיהיה אפשר לגלוש בצורה טובה עם המכשיר וכמובן לראות בצורה כמה שיותר טובה את האתרים 2 גיגה זיכרון פנימי איכות מסך טובה עם צבעים יפה וברורים מעבד של 300-400 ושהתוכנות והמשחקים שאני אתקין עליו יעבדו יפה ללא תקלות זהו בגדול.. אני מחפש פשוט מכשיר טוב ואמין שלא יעשה לי בעיות אני לא מחפש מכשיר שישמיע לי מוזיקה (יש לי נגן MP3) אבל יהיה נחמד אם יהיו לו יכולות מולטימדיה טובות כדי לראות סרטים אני יודע שיש הרבה דגמים וכמו שאמרתי אני לא ממש מכיר ומבין ולכן יהיה נחמד לקבל את עזרתכם המקצועית ונסיונכם האישי. את המכשיר אני מתכנן לקנות מחו"ל (מביאים לי). אני לא יודע אם המכשירים האלה עובדים על מתחים בינלאומיים. במידה ואני קונה מחו"ל, מה קורה עם אחריות בארץ? חשבתי על ה HP 5940 אבל כשעשיתי חיפוש על המכשיר הדגם בעצם לא קיים בחו"ל. כל מה שמצאתי זה דגם דומה שנקרא HP iPAQ rx5915 האם זה אותו דגם רק עם שם שונה? או שזה דגם יותר ישן? מחירו כ-1600 שקלים. תודה על כל מידע

erezstr

New member
אותה גברת בשינוי אדרת

5915 הוא הדגם הנמכר בארה"ב וה- 5940 נמכר באירופה. 5935 נמכר במזרח. ההבדל הוא בסט המפות בתוכנת ה- TOMTOM וזהו, כל השאר זהה לחלוטין. מכשיר נ ה ד ר. אני משתמש מרוצה וממליץ בחום. ארז

nuno222

New member
תודה. אני אשמח אם בנוסף

תוכל אתה ועוד אנשים לפרט יותר על המכשיר כולל המגרעות והיתרונות של המכשיר ולהתיחחס לשאר השאלות ששאלתי . קראתי ביקורות מעורבות על המכשיר אגב, מה הכוונה בסט המפות השונה? מה בדיוק יהיה שונה אם אני קונה בישראל או בחו"ל?

erezstr

New member
אז ככה

המכשיר מגיע עם תוכנת ניווט TOMTOM כחלק אינטגרלי. דגמי המכשיר השונים מגיעים עם מפות שונות לפי יעדי המכירה של המכשיר. בארץ נמכר הדגם 5940 ולא 5915 כחלק מהאסטרטגיה של HP. המפות לפי דגמי המכשירים להלן: HP iPAQ rx5910 Travel Companion – GPS, WLAN, Bluetooth v2.0/EDR, TomTom Navigator 6 software and complete maps of United States and Canada pre-installed FA810AA#ABA – US Commercial FA810AA#ABC – Canada HP iPAQ rx5915 Travel Companion – GPS, WLAN, Bluetooth v2.0/EDR, TomTom Navigator 6 software and complete maps of United States and Canada pre-installed FA811AA#ABA – US Retail, English FA810AA#ABC – Retail Canada, French HP iPAQ rx5935 Travel Companion – GPS, WLAN, Bluetooth v2.0/EDR, TomTom Navigator 6 software and complete maps of Western Europe pre-installed. Western Europe includes UK, Ireland, Netherlands, Belgium, France, Germany, Austria, Switzerland, Spain, Portugal, Italy, Norway, Finland, Denmark, Sweden FA816AA#ABU – United Kingdom & Ireland FA816AA#ABH – Netherlands & Belgium FA816AA#ABF – France FA816AA#ABD – Germany, Austria, Switzerland FA816AA#ABE – Spain, Portugal FA816AA#ABZ – Italy HP iPAQ rx5940 Travel Companion – GPS, WLAN, Bluetooth v2.0/EDR, TomTom Navigator 6 software and complete maps of Western Europe pre-installed. Western Europe includes UK, Ireland, Netherlands, Belgium, France, Germany, Austria, Switzerland, Spain, Portugal, Italy, Norway, Finland, Denmark, Sweden FA8174AA#ABB – Finland, Denmark, Norway, Sweden HP iPAQ rx5965 Travel Companion – GPS, WLAN, Bluetooth v2.0/EDR FA822AA#AB1 – Korea – Includes iNavi v5 software and complete maps of South Korea pre-installed FA822AA#ABJ – Japan – Includes bWalker software and complete maps of Japan pre-installed FA822AA#AB0 – Taiwan – Traditional Chinese – Includes PaPaGo G12 software and complete maps of Taiwan pre-installed FA822AA#AB2 – Simplified Chinese – Includes Sm@rtGuider 5 software and complete maps of China pre-installed FA822AA#ABG – Australia – Includes TomTom Navigator 6 software and complete maps of Australia pre-installed HP iPAQ rx5710 Travel Companion – GPS, Bluetooth v2.0/EDR FA857AA#ABB – Generic, no navigation software or maps pre-installed FA857AA#ABG – Generic, no navigation software or maps pre-installed HP iPAQ rx5720 Travel Companion – GPS, Bluetooth v2.0/EDR FA812AA#ABU – United Kingdom & Ireland – Includes TomTom Navigator 6 software and complete maps of UK and Ireland pre-installed FA812AA#ABH – Netherlands & Belgium Includes TomTom Navigator 6 software and complete maps of Netherlands and Belgium pre-installed FA812AA#ABF – France – Includes TomTom Navigator 6 software and complete maps of France pre-installed FA812AA#ABD – Germany Austria, Switzerland, Includes TomTom Navigator 6 software and complete maps of Germany, Austria, and Switzerland pre-installed FA812AA#ABE – Spain – Portugal, Includes TomTom Navigator 6 software and complete maps of Spain and Portugal pre-installed FA812AA#ABZ – Italy, Includes TomTom Navigator 6 software and complete maps of Italy pre-installed HP iPAQ rx5725 Travel Companion – GPS, Bluetooth v2.0/EDR FA813AA#ABB – Norway, Denmark, Finland, Sweden – Includes TomTom Navigator 6 software and complete maps of Norway, Finland, Denmark, and Sweden pre-installed HP iPAQ rx5730 Travel Companion – GPS, Bluetooth v2.0/EDR FA814AA#A11 – Eastern Europe English, Includes TomTom Navigator 6 software and maps of Poland, Check Republic, Slovakia, Hungary, Greece, Turkey, and Russia pre-installed HP iPAQ rx5765 Travel Companion – GPS, Bluetooth v2.0/EDR FA818AA#ABO – Taiwan – Traditional Chinese Includes PaPaGo G12 software and complete maps of Taiwan pre-installed FA818AA#AB2 – Simplified Chinese, Includes Sm@rtGuider 5 software and complete maps of China pre-installed FA818AA#ABG – Australia, includes TomTom navigator 6 and complete maps of Australia pre-installed HP iPAQ rx5770 Travel Companion – GPS, Bluetooth v2.0/EDR, includes MapKing 3D v12 and choice of one map from wide selection of southeast Asian locations FA819AA#UUF – Asia Pacific English HP iPAQ rx5775 Travel Companion – GPS, Bluetooth v2.0/EDR, includes MapKing 3D v12 and choice of one map from wide selection of southeast Asian locations FA820AA#AB5 – Hong Kong T-Chinese HP iPAQ rx5780 Travel Companion – GPS, Bluetooth v2.0/EDR, includes MapKing 3D v12 and choice of one map from wide selection of southeast Asian locations FA821AA#ARE – Malaysia English אני מקווה שכעת זה מובן...... ארז

nuno222

New member
אז בעצם אני לא מקבל את המפות

של אירופה אם אני קונה מארה"ב. ויש דרך להשיג בכל זאת גם את המפות של אירופה? ארז, האם אתה מרוצה מהתפקוד של ה GPS מבחינת דיוק וקליטה מהירה של לווינים? לגבי האינטרנט. האם הגלישה חלקה? כלומר האם רואים טוב את האתרים והגלישה מהירה? מה לגבי האחריות? האם אני מאבד אותה אם אני קונה מחו"ל?

erezstr

New member
לא ניסיתי אבל

אחד החברים כאן אמר שאתה יכול להוריד איזה מפות שאתה רוצה ל- TOMTOM אם יש לך מכשיר מסדרת ה- 5900. אני מרוצה מה- GPS ואין איתו בכלל בעיות. האינטרנט של כל פוקט שונה מאוד מהאקספלורר/שועל במחשב בייתי, אל תבנה על גלישה רגילה ונעימה- רחוק מזה. האחריות היא כלל עולמית, לי היתה בעייה במכשיר והוא הוחלף בחדש (לא בלי בעיות ומריבות אבל הוחלף) מומלץ בחום ארז

AYELET1

New member
לגבי הטומטום, נתקלתי בכמה מקומות בידיעה

שלוויינים לא נקלטים לפעמים בעת שימוש בטומטום במכשיר הזה

erezstr

New member
איילת, בשעה 0623 ביום שישי?!

גם טומטום (....) לא קולט
ארז

AYELET1

New member
ארז, יום ששי שעה 6:27?! ../images/Emo3.gif

אני צריכה לבצע משהו. איזה באסה ביום ששי לקום כרגיל
(וכן, דרוך, דרוך על היבלות............)

AYELET1

New member
אני לא מחפשת תירוצים... רק איך לחזור

להמשיך לישון יספיק לי
סופ"ש נהדר!

Y. Welis

New member
אגב החברה הזו - הם נעזרים בקולות של שחקנים

מוכרים כמו ג'ון קליז להודעות התוכנה - http://www.tomtom.com/plus/service.php?ID=5&BID=14 וכן http://www.tomtom.com/plus/service.php?ID=5&Lid=1 ויש אתרים עם קולות נוספים כמו אוזי אוסבורן http://www.voiceskins-uk.com/product_info.php?products_id=55&osCsid=f9d8479e9869f4635eb6b7b75dc20dfe גם בארץ יש אתר מסויים שמציע וריאציות לקולות של iGo - אבל עדיין לא מתוחכמות כמו אלה שבאנגלית. מניח שבקרוב נשמע גם סלבריטאים מקומיים.

amitp

New member
לדרישות שלך אני דווקא ממליץ על

הfsc loox n560. אמנם לא מגיע עם טומטום אבל כן מגיע עם מסך vga‏ שזה חשוב לאינטרנט (אם אתה רוצה משהו דומה למחשב השולחני), לסרטים ולקריאת ספרים.

nuno222

New member
אפשר להשתמש במפות אחרות

לאירופה וארה"ב חץ מה TOMTOM? אין מפות יותר טובות שלא עושות בעיות? לגבי מולטימידיה: 1) האם המכשיר יתמוך ב SDHC בעתיד הקרוב? 2) אני ארצה לצפות בסרטים במכשיר. האם רואים יפה את הסרט? האם המכשיר עושה בעיות בקריאת קבצי סרטים והאם אפשר גם לשים תרגום?

AYELET1

New member
אפשר להצמיד תרגום עם תוכנות יעודיות.

לא קשור למכשיר בד"כ לגבי SDHC ראיתי דרייברים לזה שרצו ע"ג מכשיר עם WM6 ו-VGA. יתכן שיעבדו על שלך. לא בטוחה. מפות/תוכנות אחרות יש, ואפילו ישראליות:iGo ו-GPS2GO

nuno222

New member
לגבי מקום הקנייה

אני מעוניין לקנות מחו"ל. יכולים להמליץ לי על אתר זול ואמין שאפשר להזמין ממנו? (אני שולח לכתובת בארה"ב ולא לארץ)

feedingsys

New member
היזהר ממכשירים שהם REFURBISHED

זה לא: http://www.beachcamera.com/shop/product.aspx?omid=103&ref=froogle&utm_source=Froogle&utm_medium=cpc&utm_campaign=HPIPAQRX5915&sku=HPIPAQRX5915 אגב - אני לא הייתי בוחר במכשיר הזה. הצעתי אם אתה בארה"ב קנה עם אפשרות להחזיר תוך פרק זמן ללא שאלות ונסה אותו כך לא תתאכזב

למעלה