עזרה בבקשה! התוכי שלי שתה קפה!

אבן 11

New member
איזה שטויות

תוכי יכול למות מקפה? איפה השכל שלכם? הוא שתה מעט -לבריאות.

אזירפאל

New member
../images/Emo118.gifמה הקשר?

התוכי הוא לא בנאדם ויש דברים שיהיו רעילים בשבילו ולעומת זאת לא בשבילך (אם כי קפה אצל בני אדם גם לא מי יודע מה בריא).

SupermanZW

Well-known member
לא מסוכן, לא יקרה לו כלום.

לא צריך לעשות שום דבר.

קרה גם לי

יש לי תוכון ויצא כבר שהוא לגם קפה, וגם תה. כמובן שזה היה טעות ולא הייתי ממליץ על זה...
והוא גם מת על כוסות. לפעמים אני נותן לו לשחק עם כוס זכוכית (מלאה במים עד השליש). הוא שותה מזה, ולפעמים גם נכנס פנימה קצת... (רק לא להרטיב אותו יותר מידי בערב או כשקר).

חiלת jפש

New member
חע, התוכי שלי שותה קפה בקביעות

והוא עדיין חי והוא קוקוטייל וגם בן שנתיים
לא קורה כלום

אם כבר מדברים על דברים מוזרים

שהתוכים מכניסים לפה כי הם רואים אותנו אוכלים אז צ'יקו היום אכל עוף... אתם קולטים? עוף אכל עוף??... קוריצה אכל קוריצה... זה כמו שאנחנו נאכל בני אדם! הוא פשוט קניבל התוכי הזה!!!

mosnad

New member
מה מוזר בקוריצה שאוכלת קוריצה?

בעבר כתבתי מאמר בנושא "תזונת תוכים", ניתן לקרוא אותו בטאגליינס, והתייחסתי שם גם לעניין הזה. התוכים בטבע הם אכלנים "אופורטוניסטים", זאת אומרת "מנצלי הזדמנויות", למשל אם ימצאו פגר בעל חיים - יאכלו מהבשר שלו. לא פעם היו גם כאן בפורום חברים שדיברו על זה שנותנים לתוכים שלהם עצמות (עוף/בקר) שמשמשות גם לכירסום שאריות הבשר שעליהן וגם למשחק.

Julie12

New member
לדעתי

לדעתי כדאי שתתני לו אוכל כדי "לכפות" על הקפה כי זה לא ממש בריא..תתני לו המון ויטמינים..תביאי לו שמיר ..הם מתים על זה ..גם שלי אוכלים אותו..והם זקוקים להמון ויטמינים כדי שהויטמינים "ילחמו" בקפה..

למעלה