עזרה בבקשה- נסיעה בלי פנס איתות???

tooly81

New member
עזרה בבקשה- נסיעה בלי פנס איתות???

הפנס הקדמי רוסק- אפשר לנסוע עם הרכב? יש איתות צדדי ואחורי ראיתי שאנשים מדביקים אותו וכד' הוא כרגע בכלל לא פועל

be_roo

New member
אסור לנסוע כך, ושוטר יכול גם לתת דו"ח וגם

לאסור שימוש ברכב עד לתיקון הליקוי.

only god

New member
אם המנורה לא עובדת כלל

אז אסור. אם היא עובדת - מותר לך להדביק מדבקה חצי שקופה בצבע כתום שתכסה את הפלסטיק השבור.

חחחח איזה שטויות !!! כנס לתשובה ...

אסור להדביק שום דבר על הרכב ובטח לא על פנס איתות שאומר לכלי הרכב שמאחורה או מלפנים על כוונתך לעבור לנתיב אחר . במידה ותיתפס ע"י שוטר שהוא בוחן סייר הוא מוריד לך את הרכב מהכביש במידה וימצאו עוד ליקויים (גם לרכב שנת 2007 יש ליקויים ואפשר להוריד אותו מהכביש תתפלא ) אפילו רישיון הרכב שלך יבוטל ותאלץ לגשת למבחן רישוי (טסט) מחדש לרכב . ואם תגיד ש-ONLY GOD מהפורום אמר שמותר להדביק נייר חצי שקוף בצבע כתום ולנסוע אז אני מאמין גם שתקבל דו"ח תנועה בנוסף לכל שהסכום שלו שווה ערך לרמזור אדום (1000 ש"ח ) אז תעשה טובה לך לרחוב סלמה בת"א ותשקיע 50 -70 שקל בבקלית (פלסטיק איתות ) חדש או משומש לפי תקציבך האישי ... שיהיה לך לילה נפלא שמור על עצמך ונהיגה בטוחה .. . . .

only god

New member
אני מבין שאתה שוטר ומכאן

אני יכול להבין את רמת הכתיבה שלך (אתה כנראה זה שמדבר ולא רושם ) אז דבר ראשון - תלמד להתבטא בצורה הולמת. דבר שני - אם יש שבר בבקלית - מותר בהחלט לשים מדבקה - עובדה שבמכוני הרישוי זה עובר טסט והם אפילו מוכרים את "המדבקה" בצבע המתאים - אדום או כתום.

תאמין לי הכינוי שלך מתאים לך אבל תשנה אותו ל.

רק אלוהים יכול לעזור לי .... אז תתפלא אני השוטר שרושם ואני השוטר שמדבר ואני מדבר נורא יפה וכותב נפלא אני בוגר קורס קצינים ויש לי תואר ראשון אני מנסה לחפש טעויות כתיב אצלי אבל לא מצאתי בכל מקרה במידה ואתה לא יודע לתת תשובות אז עדייף שלא תתן כי אתה מטעה פה אנשים וזה פורום לאנשים שרוצים תשובות אמיתיות ולא את מה שאתה נותן להם . ואם שאלו שאלה ואתה לא יודע את התשובה זה לא בושה לא לענות עדייף לא לענות מאשר לענות על כל שאלה פה ששואלים ולשחק אותה מקצוען . איך הולך הכינוי החדש שלך ? - רק אלוהים יכול לעזור לי .... תשנה תשנה זה מתאים בול . אה ועוד משהו קטן אסור לשים מדבקות על בקלית שבורה למעט !!! בקלית סדוקה וזאת בכדי שלא יחדרו מים בחורף וגם זה תיקון זמני עד להחלפה בחדש . והתשובה של ה"חכם " בקשר למכוני הטסטים אז רק לידיעה שבארץ יש מלא מכונים שבשיחת טלפון אני מעביר טסט לרכב שנת 64 ללא מנוע, ושילדה חצוייה ל-2 וזה בלי שהאוטו בכלל יכנס למכון הטסטים . אבל כמובן שיש אחלה מכונים ותקנים ובאמת מצויינים ומקצועים ואחראים - אבל מה לעשות גם במכוני הטסטים יש את אלו שהורסים את השם לכול הטובים (גם במשטרה יש כאלה שהורסים וחבל ) אז שיהיה לכולנו שבוע נפלא .

למעלה