עזרה בבקשה!!! תודה

bamba613

New member
עזרה בבקשה!!! תודה

שלום! אני גר באחד מערי הצפון אני אדם רגיל לכ דבר לא עבריין ולא כלום פשוט משתדל לחיות כחוק הבעיה שלי היא שיש שוטר כלשהו שפשוט לא יודע מה עשיתי לו הוא פשוט שונא אותי ובכל הזדמנות הוא פשוט תוקע אותי לגמרי ובדברים הכי מוזרים לדוגמא: לפני שבועים ישבתי לנגן בגטרה ליד הבית בין 2 ל 4 לפתע הוא צץ לו מאיפוא שהוא ופשוט החליט שהוא מעלה אותי לתחנה כי אני מפריע למנוחת השכנים וגם כמעט נתן לי על זה דו"ח בסוף העלה אותי לתחנה ופה זה נגמר הוא פשוט השאיר אותי שמה והלך עד ש... השבוע באחד הלילות עצרתי את הרכב להעלות מישהו לרכב בשעה 12 בלילה ברחוב הכי מת בעיר עמדתי פחות משתי דקות והנה הממזר צץ שוב ואומר אואו חיפשתי אותך ואופס זה ישמע הזוי אבל הוא דפק לי דו"ח 500 שקל ו 4 נקודות על הפרעה לתנועה בזמן שממש לא הפרעתי לאף אחד מה אני אמור לעשות ????? (אני דתי חרדי והוא דרוזי)

עוד כהן

New member
סתם עצה.

ראשית, אל תשלם את הדו"ח תבקש ללכת למשפט, ושם תוכל לחקור את השוטר. שיסביר למי הפרעת וכו'. כמובן שתקח סיכון שהעונש יוחמר. שנית, תעשה רישום של ההטרדות שלו ותפנה למח"ש. זה גם יכול לעזור. שוב- אלו עצות בלבד. אני לא יודע משהו חד וחלק שיפתור בעיה כזו בצורה עקרונית.

עוד כהן

New member
לא יודע עליהם הרבה.

למעט העובדה שהם גוף במשרד המשפטים ולא חלק מהמשטרה, ולכן זה גוף אובייקטיבי שבודק תלונות נגד שוטרים.

למעלה