שלום לך ארינה אבקש את עזרתך בבעיה שנוצרה לי אני בקשר עם בחור טוב לפחות לי בזמן האחרון אני מרגישה ממנו רחוק כלשהו אבקש אם תוכלי לבדוק אם יש עתיד לקשר הזה בתודה מראש!! אני-22 לאוקטובר 1986 והחבר-27 לאפריל 1983
נטלי היקרה, המצב כרגע בינכם מאד גרוע והוא ימשיך להיות כך לעוד זמן מה, המון סערות רגשיות ובחיים יש לשניכם. אני רואה שתהיה תקופה שתהיו יחד אך שוב תיפרדו לכן אני חושבת שעדיף שתמצאי מישהו אחר. בהצלחה ארינה
אני לא יכולה להיפרד ממנו אני מנסה ומנסה אני לא מרגישה שהוא אוהב אותי אבל אני כן אוהבת אותו בטח את שמה לב בקלפים קשה לי להפרד ממנו אני ניסיתי הרבה פעמים וזה לא עלה יפה את רואה שהוא אוהב אותי?
נטלי היקרה, לא בשבילי כתבת שוב אלא בשבילך אני לא פותחת קלפים בשבת והתשובות הן עבורך. לגבי השאלה על הרגשות של גיא כלפייך יש לו רגש כלפייך אך הוא לא יודע איך להוציא אותו החוצה וזה מתסכל אותו. בעתיד אתם תהיו יותר ביחד והוא יוכל להביע את הרגשות שלו. בהצלחה ארינה
אני מאוד מכבדת אותך ותודה על מעשייך בשבילי לפי הקלפים ומה שראית את יכולה לתת לי עצה איך לעזור לו שלא יהיה מתוסכל כי לפי איך שאת רואה אני מאוד אוהבת אותו וזה חשוב לי עצתך תעזור לי מאוד בבקשה.......
מצב הכוכבים הוא מאד גרוע ומרקורי בנסיגה ולפי מה שהבנתי זה משפיע על כל הגברים עד ה-23 באוקטובר. לדעתי את צריכה פשוט להיות לצידו ולתמוך בו למרות תסכולו אך עם זאת לתת לו גם מרווח חיים. חג שמח ארינה