עזרה בבקשה...

נואשת9

New member
עזרה בבקשה...

שלום,
איני יודעת אם זה המקום הנכון, אבל אני מרגישה שאני חייבת לפרוק.
אני גרושה מזה כמה שנים, עם קשיים כמו שיש לרוב הנשים במצבי. זה לא הענין.
הענין הוא בבדידות שלי. ניסיתי ליצור הכרויות עם גברים, הכל הסתיים במפח נפש במוקדם או במאוחר.
מפח הנפש האחרון היה היום בבוקר. לא צפיתי את זה מגיע. אתמול בערב עוד הכל היה נפלא ונהדר, תכנונים נהדרים ונסיעות משותפות ו.... אין לי מושג מה קרה היום בבוקר שסובב את דעתו.
עצוב שהמקום היחיד בו אני יכולה לפרוק ולספר את אשר על ליבי זה כאן, אבל זה בדיוק הענין. אין לי חברים/חברות.
כולם בגדו בי בדרך זו או אחרת ברבות הזמן וכרגע - אני לבד.
ניסיתי מאוד לשמור על אופטימיות. תמיד מצב רוח מרומם, בדיחות, כיפים וצחוקים. אבל... הליצן עצוב.
הבוקר נשברתי. נפגעתי עד עמקי נשמתי.
מפחיד אותי שאני שוקלת התאבדות. רע לי! לא טוב לי! הדבר היחיד שעוצר אותי כרגע הם הילדים שלי. מה יהא עליהם...
סליחה אם זה לא המקום.

שלום

ככל שתתני אהבה לאנשים, יחזירו לך אהבה. השקיעי בהם, אמרי הרבה מלים טובות וכנות ועשי הרבה מעשים טובים וכנים. היי טובה ככל שתוכלי גם בחברה כולה, אבל בעיקר לאנשים שחשובים לך. הציגי בחברה את מעלותייך, את יכולתך לתת ולהעניק מתוך אישיותך, ואז יאהבו אותך.
&nbsp

ש ר ל ט נ ו ת!

לא יתכן שלכל שרשור שיעלו כאן תיתן את גלולת הפלא "תתנו אהבה - תקבלו אהבה". אבל כעת הגזמת!
כותבת כאן מישהי שהיא רק נותנת וכל מה שהיא מקבלת זה יריקה לפרצוף, ואתה מה? אומר לה לתת יותר.
אתה פילוסוף? נסה פלספן!

אולי לא הבנתי נכון

אנסה לנסח אחרת. השתתפי במסגרות שמעניינות אותך, דברים עם אנשים על נושאים שמעניינים אותך מהחיים, והיי טבעית ואמתית. כשאוהבים אדם, טבעי להיות טובים אליו. אדם שידע להעריך את מעלותיך יחזיר לך אהבה.
&nbsp

supersonic777

New member
יש לך ילדים!שלא תחשבי בכיוון של התאבדות,שומעת!זה 1.

2.מניח שאת עובדת,אין לך חברות בעבודה,שאיתן את יכולה לשוחח?
3.מה עם חוגים חברתיים?
4.יודעת?ריקודי עם למשל,יכול להיות אחלה פתרון...

אל תתאבדי

החיים חשובים ויקרים מאד, וצריך לשמור עליהם גם כשקשה. אהבי את עצמך, מצאי את הדברים היפים בחייך, עשי דברים שאת אוהבת, חשבי על דברים יפים שאת אוהבת. מוות דבר נורא, חבל שלעולם לא תוכלי לחזור להתקיים בעולם הזה.
&nbsp
&nbsp

מעמקים39

New member
עדיף לדעתי לא להלחיץ אותה על ידי התערבות חיצונית

בואו ניתן לה צ׳אנס להתאושש לפני שמוציאים זאת מידיה. בסדר? רצוי שהיא לא תברח מכאן עכשיו. זה כל כך עצוב.

מעמקים39

New member
אני גם מקווה. מה עושים? עבר עוד יום. דעתך?

במקרים האלה

כשאין אף אחד אוביקטיבית ולפעמים סוביקטיבית תנסי להיות החברה הכי טובה של עצמך.. תפנקי את עצמך תעשי דברים שאת אוהבת תלמדי משהו חדש שמענין אותך, מה היית אומרת אם זו היתה חברה. את יכולה לנצל את זה גם להשקיע בילדים. האנרגיה שלך תשתפר ואולי זה ישדר על אנשים אחרים חדשים בחייך.

רואה 6 6

New member

מזל שיש לילדים אמא שחושבת עליהם ורוצה לחיות בשבילם,שהם עוד מהווים לה מקור תמיכה.
בואי תספרי מה קרה שם שככה שברו לך את הלב...

למעלה