עזרה, בבקשה!

sonkun

New member
עזרה, בבקשה!

מן הסתם כל פעם שאני מבקש עזרה אינכם מגיבים לי אפילו, אז אני מבקש שוב, ואם לא תענו לי אני אשקול לעזוב את הפורום הזה, זה לא איום, אני פשוט מעוצבן שכולם מקבלים פה תשובות, אםילו אנשים שבאים לשאול שאלה אחת והולכים, ואני-לא.
הקטע הבא הוא מתוך מאנגה, הרצתי את זה בכל מילון שמצאתי וזה לא מצא לזה תירגום, אולי בן אנוש יוכל לעזור לי יותר מאשר מכונה?

sonkun

New member
אני יודע לקרוא היראגאנה

הבעיה היא שאוצר המילים שלי מוגבל

star_female

New member
אני אכתוב מה כתוב...

זה די מדבר בשם עצמו (אין מה לתרגם, ומה שכן אני לא יודעת ^^; ) あ!めぐみさん てつち!! ah! megumi-san tetsuchi!! אני לא בטוחה לגבי ה-て כי זה נראה קטוע באמצע אבל זה מה שנראה לי שכתוב... לא יודעת מה זה tetsuchi והשאר די ברור (מגומי = שם של אישה).

sonkun

New member
האות הראשונה היא こ ko

פשוט בפונט של הצייר האותיות קצת יצאו מפוקששות משום מה

sonkun

New member
ודרך אגב, תודה ^_^

הייתי מפענח את זה לבד אם הייתי יושב על זה עוד שבוע
חסכת לי שבוע של עבודה קשה, אריגאטו גוזאימאס!^^

Hikaru

New member
זה יכול להיות גם

a! megumi-san! kocchi! ואם זה זה, אני יכול להגיד לך שזה אומר ah! megumi-san! this way!

sonkun

New member
אריגאטו!

עכשיו המשפט השני ^_^ ohisashi burine are? hakanohitoha?

star_female

New member
ohisashibure ne = it's been a while

או משהו בסגנון. לגבי המשפט השני... אני לא יודעת מה זה haka
את השאר אני אנחש: haka no hito wa = person of [haka] is... (זאת שאלה? זה נשמע לי ככה כי זה נגמר ב-ווה...)

sonkun

New member
haka = puberty

לפי המילון שבדקתי בו, אז המשפט הוא "אשת\איש בגרות את\ה?" בעצם?

Hikaru

New member
יש לפני כן

"are?" אז אני מניח שזה "that over there? that's the person.... *your translation*?"

star_female

New member
יכול להיות גם שה-ארה זו סתם קריאת

הפתעה... זה נשמע ככה כי מי שאומר את זה נשמע מופתע לפי שאר המשפט (או שזאת רק אני ^^; )

Hikaru

New member
כן אבל

זה בא בסימן שאלה, ויש ha. haka no hito wa are, משובש.

Hikaru

New member
oo;;

עכשיו שאני מסתכל על זה, זה יכול להיות גם are?! haka no hito wa..? כן זה יותר הגיוני -.- יהיה נחמד אם תשים את הקאנה וככה נוכל להגיד בטוח :\. haka no hito wa? = מה בקשר לבן אדם ה"???" (אני מבולבל בקשר לhaka) אני אשמח אם תשים את הקאנה..

sonkun

New member
אוקיי, הקאנה וגם הרומאג'י של המשפט

השלישי הקאנה: あれ?はかのひとは? והמשפט השלישי: (ארוך) misakachiyantachihamada atoyahikohakeikoowatsutekarakurutsute

star_female

New member
ניחוש פרוע

אבל זה מאנג'ליק לייר? ... ואין ל-はか קנג'י? אם כן זה מאוד יעזור... בכלל, אני חושבת שעדיף שתכתוב את זה ביפנית (בהיראגאנה לפחות) כי יותר קל (לי לפחות) לקרוא גושים של היראגאנה מאשר גושים של רומאג'י ^^;

sonkun

New member
לא, זה מקנשין

ולחלק מהמילים שאני כותב זה בקאנג'י אבל אני מתרגם את זה להיראגאנה, כי פשוט, אין לי מושג בקאנג'י ^^; והנה גוש ההיראגאנה שלך: ^_^ みさかちやんたちはまだ あとやひこおわつてからくるつて אני מקווה שלא התפקששה לי אות פה או אות שם ^^;

star_female

New member
אני מניחה שגם קאנג'י וגם היראגאנה

זו בקשה גדולה מדי ^^;; הגיוני שזה מקנשין (יש יאהיקו במשפט השני שנתת עכשיו...), לא קראתי נכון את המשפט הראשון קודם אז חשבתי שזה מאנג'ליק לייר... ^^; (ההיראגאנה עזר, עכשיו קראתי את זה נכון
) אני לא יכולה לעזור לך ממש עם התרגום עכשיו, מצטערת

lgmtk

New member
הייי חן(?) איך מתחברים לרדיו אנימה

ומתי הוא פועל?

למעלה