עזרה בבקשה...

• פותח הנושא YPT
  • פורסם בתאריך

YPT

New member
עזרה בבקשה...

אני מנסה להגדיר רשת מחשבים (ברובם מותקן XP) החיבור הוא דרך ADSL קבוע + HUB + ומרכזיה הבעיה היא שרק המחשב הראשון שמותכן מחובר לאינטרנט. ואני מתקשה לחבר את שאר המחשבים לרשת בינהם עצות בבקשה...

dov98

New member
בadsl.org.il הסתכלת? תסתכל

ואם יש שאלות נוספות תשאל כאן.

YPT

New member
כן,

הבעיה שלי היא שתמיד ה IP אמור להשתנות כי אין לי בעצם שרת כולם מחוברים ביחד... או שמה תמיד המחשב שמחובר ל HUB אמור להיות זמין?

dov98

New member
כן, בד"כ הכי חזק. אפשרות אחרת

זה ראוטר, אז אין צורך בהשארתו דולק.

YPT

New member
אוקיי הנה המבנה

(אני לא ממש בקיא בנושא לצערי אז מראש ההתנצלות) מהשקע מחובר הטלפון למודם של בזק מהמודם לHUB של חברת DLINK מה HUB יש שני יציאות UPLINK לנקודות הרשת שבחדר (וכוללת בתוכם מרכיזה של כל החוטים ויציאות - נראה כמו קופסא באורך חצי מטר עם המון חוטים ושקעים לרשת ממוספרים) היציאה השניה היא למחשב בודד זממנו אני כותב (עובד ומחובר לרשת כמו שאתם רואים) אני מתקשה לחבר את המחשבים ברשת בסיסית וכל שכן לאינטרנט. המון

dov98

New member
קודם כל הטעות שלי: קורה=קורא

עכשיו הdlink , מה כתוב עליו? מודל וכל הפרטים? כיוון שמה שאתה קורא לו מרכזיה זה הHUB שלך.

YPT

New member
DLINK

DI804 ועל המרכזיה שאני מדבר עליה כתוב DYNAMODE SW160010-RD

YPT

New member
כופסה קטנה שחורה שכנראה

שמה אכן רוטטר

maCr0T

New member
וואו, הסתבכנו

DI804? אתה בטוח שלא DI704? פשוט באתר של די-לינק הוא לא מופיע.... maCR0T

maCr0T

New member
הייי!!!!

מצאתי! מצטער שהטעתי אותך.... זה בהחלט ראוטר, אבל הוא נחשב לדיי ישן, ולא ביצור. תבדוק אם יש לו מאחור 4 יציאות ועוד אחת שכתוב עליה UPLINK maCr0T

maCr0T

New member
מה יהיה?

זה לא ראוטר, זה סוויטצ´. זה דיי דומה, אבל פועל אחרת. maCr0T

dov98

New member
OK , עכשיו התמונה ברורה לי:../images/Emo6.gif

אל תעשה שום שינוי במחשבים! di804 זה ראוטר, והמרכזיה שלך זה HUB . צריך לקנפג את הראוטר וזאת עושים דרך הדפדפן לפי הוראות יצרן. אם אין, תכנס לdlink.com לפי di804 ותמצא שם. לפני קנפוג צריך גם להוריד firmware מאתר היצרן עבור פרוטוקול pptp/vpn וזה באם אתה בADSL . אם לא הבנת כלום ממה שכתבתי תראה את זה לטכנאי והוא יבין.

dov98

New member
תבדוק האם באמת אם 804 זה לא ראוטר

אם זה לא אז תקן אתה.

dov98

New member
אמיר, עצור , בדקתי וזה ראוטר

זה הדגם המתקדם לשלי. תשאיר כפי שאני אמרתי. בדוק!!!!

maCr0T

New member
תסתכל בעצמך

D-Link Broadband Gateway w/ Built-in 4-port Switch ציטוט מהאתר שלהם http://www.dlink.com/products/broadband/di804/ אני יודע שזה הדגם המתקדם, הרגע בדקתי, ישנה סדרה DI8XX שזה גרסא מתקדמת לכמה מהדגמים בסדרה 7XX אבל כוללים כלמיני חידשוים כמו ווב אינטרפייס, אבל יש כאלו (כמו האלחוטיים) שאין להם גרסא מתקדמת. maCr0T שחושב שזה לא משנה אם זה סוויטצ´ או האב, פשוט קרא לו גייטוואי.

maCr0T

New member
טעית דוב

הראוטר/סוויטצ´ המשובח (והמאוד יקר, (97 דולר ל4 פורטים) תומך לבד בPPTP וVPN. maCr0t

dov98

New member
עוד פעם, לא טעיתי בדוק, האותיות

di מסמלות את זה. חוץ מזה תעשה השוואה ל704 ותראה.

למעלה