עזרה בבקשה...

• פותח הנושא YPT
  • פורסם בתאריך

dov98

New member
אתה ממהר . תקרא וזה מהקישור

שלך: The DI-804´s integrated Router/Firewall provides NAT, DHCP, and packet filtering services between the local network and the Internet. The DI-804 is targeted at small businesses and home users

maCr0T

New member
דב...

במקום לעזור לבחור אנחנו רבים ריב שטותי לגמרי.... maCr0T

dov98

New member
לא, אין ! כל דגמי הDI הם ראוטר,

סוויץ´, gateway וfirewall אלא שדווקא ה804 הוא הכי חדיש יצא אחרי ה704P וכמובן אחרי שלי. לכן צריך לנהוג כפי שאמרתי לו בדיוק!

dov98

New member
אני בשום פנים ואופן לא רב. אני

מכיר את זה והרי גם אתה קנית לפי זה. ואתה יודע כמה דברים אני לא יודע?
במקרה את זה אני יודע!~

dov98

New member
מה שכן יש צורך לבדוק 2 דברים

נוספים: באם אין באתר היצרן firmware יתכן שהוא כבר בפנים או שעוד לא עשו לו. ואם עוד לא עשו לו אז זה בעיה. ולאמיר:אני ידעתי על ה804 אבל לא המלצתי לך עליו כי לא ידעתי לגבי הFIRMWARE .

maCr0T

New member
גם לא הייתי קונה

הוא שוקל פי 3 ועולה 30 דולר יותר, מה שהיה מכפיל את המחיר, זה ממש לא משנה. maCr0T

YPT

New member
יכול להיות שאני צריך

לחבר את החוט הכחול של ה UPLINK לHUB במקום לשקע שבקיר?

dov98

New member
אני רוצה להבין את הבעיה:

מאיפה הגיע או מי שם את ה804 ?

maCr0T

New member
באמת

ראוטרים הם לא דבר של מה בכך, בטח שלא בארצנו, ובטח שלא זה. maCr0T

YPT

New member
בפשטות...

אין לי מושג... היו פה טכנאי רשתות והלכו.. השאלה אם חיבור החוטים כפי שהצגתי אותו בהתחלה נכון? או שאולי אני צריך לשנות אותו כי ברשת אחרת ראיתי שיוצא רק חוט אחד מהרוטטר...

maCr0T

New member
נראה שמהתחלה לא הבנו את הבעייה

אוקיי, תן לנו פרטים, כמה מחשבים, איזה חיבור, איזה מערכות הפעלה ומה אתה עושה עם ראוטר? בקשר לשאלה שלך, כך צריך להיות החיבור, בתנאי שיש לך 3 מחשבים (ואז למה אתה צריך האב?) מחשב 1 - לאחת מארבע יציאות הראוטר מחשב 2 - כנ"ל מחשב 3 - כנ"ל יציאת UPLINK בראוטר הולכת ליציאה של המודם שאמורה להתחבר לכרטיס רשת, ואז עושים את ההגדרות של הראוטר דרך ממשק הווב המאוד נוח, והנה, זה אמור לעבוד

YPT

New member
הסבר נוסף

אבל קודם כל שוב
על המאמץ יש פה בערך 6 מחשבים עם XP HOME 4 עם ME 4 עם 95 HUB ורוטטר כמו שציינתי החיבור הוא ADSL (אין לי צורך באב.. פשוט הוא היחידי שעובד וגם היחידי שמחובר פיזית לרוטטר) כל מבנה אחר ישמח אותי) לא הבנתי מה עושים עם הרוטטר

dov98

New member
לפי מיטב הבנתי הסדר צ"ל כזה:

1 מודם>כבל>ראוטר>כבל ל>HUB (הוא צריך אותו כי יש 6 מחשבים)> ו6כבלים למחשבים. אם זה לא ככה זה לא טוב!

YPT

New member
שניה...

מאיזה מקום אני מוציא את הכבל מהרוטטר לHUB UPLINK X2 X1 וכדו´ ולאן הוא נכנס מ רוטטר ב HUB? ומשם?

maCr0T

New member
שמעתי

נכון? 6 מכונות XP 4 מכונות ME ו4 מכונות 95? אחי יש לך קצת ציוד..... טכנאי רשתות? הם בטוח חייבו אותך עליו, הדבר הזה עולה בארץ יותר מ700 שקל.... תחבר כך: ההאב הוא 12 פורטים? אם כן תחבר כך תחבר יציאה אחת של ההאב לראוטר, את הUPLINK של הראוטר למודם. את המחשבים תחבר להאב או לראוטר. אז אתה מגדיר עבודה פשוטה בLAN, דבר שאני דיי בטוח ש95 גרוע בו...... הראוטר תפקידו לחבר שתי רשתות, אני לא אסביר לך עכשיו, אני חושב שהטכנאים שהגיעו אליך עשו בלאגן.... maCr0T

למעלה