עזרה בהצבעה..

shiri_b

New member
יש ישם סאבטקסט? לא שמתי לב...

ואין שום דבר מוחבא שם! זה כבר מיינטקסט

shanyz

New member
איכס! אותי זה מגעיל! אני לא אוהבת

לראות אותן ככה ביחד............................. אני אוהבת את זינה עם ארס וגבריאל עם פרדיקס או מישהו אחר
לא עם זינה!!! זינה שייכת לארס לנצח ואני שונאת לראות תמונות שלהן במצבים אינטימיים או כל מיני רמזים מעצבנים כאלה!

קצת טאקט שני, קצת טאקט...

מה, הן כל כך מתוקות ביחד! מי שמכיר אותי יודע שאני אוהבת את זינה גם עם ארס וגם עם גבריאל, אבל לי זה די ברור שגבריאל מאוהבת בזינה קשות ומבחינתי היא לא מתאימה לאף אחד <או אחת> אחר
טוב, די, בואו לא נפתח *שוב* את הריב המיותר הזה....

ברודי

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני פיתחתי מחדש?!
לאאאאאאה...

shanyz

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

למה טאקט? אמרתי משהו לא בסדר...? סליחה

niv_204

New member
צריך לשים אזהרת "שיפרים" כנראה

לפני הודעות כאלה..

gabrielle

New member
שום לקבל ושום בטיח...

עדיין לא הבנתי את ה- " גבריאל מאוהבת בזינה קשות ".

*neta*

New member
באמת

זו דעה שלה, כפי שהיא כתבה "אבל לי זה די ברור שגבריאל..." וכבר הסכמנו שכל אחד רואה את הסדרה בדרך שלו, לפי רצונו.

shiri_b

New member
טוב, אנשים שמו לינק!

הפורום מורכב גם משיפרים גם מסאברים וגם מכאלה בלי דעה, אי אפשר עכשיו לפני כל לינק להתחיל להזהיר! נכנסתם ללינק ברגע שנכנסים רואים שזה מקום סאברי לא מתאים לכם צאו. זה לא הרג אתכם להיכנס לא קרה לכם כלום, אפילו אם לא נשארתם. לאנשים מותר להביע דעה (למרות שאיכס זה מגעיל אותי.. יכל להיות מנוסח טיפה אחרת אבל חפיף פעם הבאה
) אבל לא צריך לקפוץ פה על כל אחד. מותר להם לראות את היחסים בין גבי וזינה איך שהם רוצים ואם זה לא מתאים לדעה שלכם, חבל. לא צריך לקפוץ זה סתם גורר ריבים תנסו להיות פחות תוקפניים. ובקשר ללינק אם לא אהבתם אותו אז לא צריך להתחיל לבקש שישימו אזהרות שמו את הלינק כי רצו לשתף אתכם במשהו שמצאו כמצחיק לא חייבים לשים לינקים אז פשוט או שתגידו תודה, או שלא תגיבו אבל אל תתחילו סתם לריב... וזה לא אומר שאסור לכם להביע דעה אבל תנסו שיהיה בה ברור שזו רק הדעה שלכם...

שני...

האייקון עם הקריצה אמור להביע- "זה סתם בצחוק, לא להתייחס ברצינות" אבל באמת, כמו ששירי כתבה, יש דרכים יותר יפות לבטא דיעה...

miku

New member
איפה זה ברור...

כל אחד רואה את הסדרה אחרת, יש כאלו שחושבים שכל מה שמתנהל בין גבריאל לזינה הוא חברות טובה, ויש מי שרואה בקשר שלהן זוגיות לכל דבר. ( גם בסדרה בעונה השישית מתייחסים במפורש לעיניין, בפרק עם המראיין - לא זוכרת כרגע את השם). ואיפה זה ברור ? , מבחינתי רק המבט בעיניים מספיק כדי להבין שהן ביחד, בדרך שבה הן מסתכלות אחת על השנייה, הן לא מסתכלות על אף גבר... זה אומר משהו לא? וחוץ מזה, כמו שאמרתי קודם, כל אחד מתאים את הסדרה לעולם שלו, ולי מתאים לראות אותן ביחד. זהו... בכלל לא ידעתי שיש על זה ויכוח, זה נראה לי כ"כ ברור.

למעלה