עזרה בהצבעה..

gabrielle

New member
לא הבנת את השאלה...

אביב מכירה אותי, היא יודעת למה התכוונתי... אני שאלתי- למה דווקא רואים על גבריאל את העניין הזה וזה לא הדדי? או שזה לא בא מזינה? אני יודעת שיש מלא סאברים וזה בסדר מצידי- לא איכפת לי שיהיו ביחד, למרות שאני חושבת שלא...זה לא מפריע לי. פשוט עצבן אותי הקטע שזה ברור שגבריאל רוצה שהן יהיו ביחד אבל אצל זינה זה לא ברור. עכשיו תסבירי לי איפה זה ברור? * מגרגרת מי מלח בפה *

miku

New member
מנסה להסביר..

בעיני זה לגמרי הדדי, למרות שאופן ההבעה שונה. כל אחת מביעה את הרגשות שלה אחרת לפי האופי. גבריאל שמתבטאת יותר טוב במילים ולא מפחדת מלהרגיש, רואים עליה יותר, וזינה שהיא פחות תקשורתית במילים רואים עליה פחות, אולי... can't think straight right now בעיני ברור שהן ביחד וששתיהן רוצות להיות ביחד.... וגם לי לא מפריע שאת חושבת שלא
. מקווה שלא שורף לך מהמלח...

אוף, אנשים לא מבינים אותי היום...

לא אמרתי שאני חושבת שזינה לא רוצה להיות עם גבריאל... זה ברור שהן אוהבות אחת את השניה מאוד, לאו דווקא מבחינה רומנטית... אני התכוונתי להגיד, ש*מבחינתי* גבריאל מתאימה רק לזינה <מבחינה רומנטית> ואני ממש לא אהבתי אותה עם פרדיקוס וגם לא עם וירג'יל....אני פשוט רואה אותה רק עם זינה. בקשר לזינה...אותה אני רואה או עם גבריאל או עם ארס... אין צורך לתקוף <ואני לא אומרת שמישהי כאן תקפה, אני רק רוצה למנוע את זה> הדעות פה לא משנות, כולנו אוהבות את הסדרה וזה מה שחשוב, לא?

*זינה*

New member
טוב פרדיקוס...../images/Emo5.gif

ועם וירג'יל זו בכלל סטיה... לדעתי! לדעתי!!! ל-ד-ע-ת-י-!-!-!
מממ... תראו מה חופש (ואני מתכוונת במלוא מובן המילה – חופש!!!) עשה לי...
האהאהא תמיד רציתי לעשות את זה...

gabrielle

New member
אביבי../images/Emo24.gif

לא הבנתי אותך נכון ואם התפרצתי אז אני מתנצלת

למעלה