עזרה בזיהוי מקומות

keds

New member
תודה על התשובה!

אז את אומרת להביא דיגיטלית? יש לי 4 בטריות נטענות שמתאימות למצלמה.. לא הבנתי מה כתבת: " (בטריה מיוחדת נטענת-לא נטענות רגילות), " איזו מסודרת את שכתבת מאיפה כל תמונה והכל, כי אני מכירה הרבה שלא כותבים ואח"כ שכחו מאיפה הן..(רעיון טוב),אבל היה לך זמן לכתוב מאיפה כל ה-190 תמונות,זה לא שכל הזמן עברתם בין אתרים?(כאילו כתבת בנסיעות?) את לא סיננת את התמונות? כאילו העברת למחשב ואז ראית מה כדאי לפתח? [סורי על החפירה, ותודה על התשובה שלך
ו-188 שקל לא נראה לי הרבה בהתחשב בזה שפיתחת 190 תמונות, תחשבי שאם את היית מפתחת פילם זה בטח היה עולה יותר לא?]

אז ככה:

תביאי מצלמה דיגיטלית אם יש באפשרותך!..אם לא תביאי הרבה פילים. לגבי הבטריות:אם המצלמה שלך עובדת על בטריות רגילות תביאי בטריות נטענות . לי יש מצלמה שהסוללה שלה היא סוללת ליטיום ככה שזאת סוללה מיוחדת שרק איתה המצלמה עובדת...לזה אני מאמין שהיא התכוונה! לגבי המחיר:לא זול!..אבל לא נורא חח בהצלחה! אם יש שאלות בקשה!

crazy monkey

New member
צודק

המשפט שהיא לא הבינה, באמת התכוונתי לבטריות המיוחדת של המצלמה שמטעינים אותם דרך המצלמה... גם אני הבאתי 4 בטריות נטענות, אומנם נתקעתי באתר אחד בלי בטריות, אבל זה היה בגלל שהמטען שלי נדפק ויכל לטעון רק 2 בטריות... בקיצור-עם 4 בטריות נטענות תסתדרי.... בקשר לכתיבה, כמו שאמרתי בנסיעה אפשר להסתכל בתמונות שצילמת ולכתוב, <זה אחד היתרונות של הדיגיטלית>, וגם באתרים עצמם כתבתי במחברת בזמן ההסברים... ובנוגע לסינון והפיתוח, כמובן שתמונות שיצאו לא טוב מחקתי באותו רגע שצולמו, כשחזרתי הביתה העתקתי תתמונות למחשב ואז נגיד יכלתי לבחור בין 2 תמונות של אותו עצם שהתלבטתי איזה מהן תצא יותר טוב בפיתוח, וכמובן שאת התמונות של סתם חברה או צחוקים (כי גם זה יש קצת במסע) פיתחתי ואני אשים אותם באחד מהאלבומים הדקים האלה מחוץ לאלבום שאני אכין שיוקדש כולו למסע ולאתרים... מקווה שהסברתי את עצמי טוב, ושעזרתי, ושוב סליחה על החפירה...

crazy monkey

New member
חח שאלה רצינית

האמת שהמדריך שלנו היה די מעצבן, זירז אותנו הרבה אבל גם נתן לנו זמן להתייחד רגע עם עצמנו... הסרטים שהוקרנו במהלך חלק מהנסיעות גם הוסיפו למסע, היה לי חבל רק שהאשת עדות דיברה רק פעמיים ופעם שניה הייתי במהלך נסיעה(כך שבלי רצון נרדמתי והפסדתי את סוף הסיפור שלה), האשת עדות הייתה בת 4 וגדלה אצל פולניה, כך שהסיפור שלה היה די קצר, ובמוצ"ש הביאו לנו לבית מלון,אחד מתאומי מנגלה, אבל בגלל שקודם לכן היינו באיזה בית קברות, הוא לא הספיק לדבר הרבה וזה היה חבל כי הוא נשמע מאוד מעניין... היה למדריך שלנו מן מערכת שמע כזה שהוא הפעיל באתרים כל מיני שירים, בהתחלה זה באמת הוסיף המון וגרם לנו להתרגש עוד יותר אבל באיזהשהו שלב כשהשירים כבר מוחזרו וגם עוברים את השלב הזה שכבר לא כל דבר מזעזע אותך אז זה נהיה די מעיק.... האמת שבשבת הראתי להורים שלי את כל התמונות והסברתי להם הכל בעזרת המחברת שלי, ואחרי זה כשחזרתי לחדר שלי פשוט התחלתי לבכות לא כמו שבכיתי בפולין, כאילו ממש מהלב כזה, לא יודעת להסביר תהרגשה... מה שכן, משהו שאמרתי וחברה שלי הסכימה איתי, שככל שרואים יותר, מבינים פחות, כאילו זה נהיה יותר בלתי נתפס.... מעניין אותי לדעת אם יש עוד כאלה שמרגישים כמונו? <סליחה על החפירה>

Pukipsey007

New member
לא חפרת../images/Emo70.gif

דיברת ממש מהלב, התחברתי והבנתי למה את מתכוונת.

למעלה