עזרה בחופשת מחלה

מצב
הנושא נעול.
עזרה בחופשת מחלה

עזרה בחופשת מחלה
שלום ובוקר טוב רציתי לדעת אם למעסיק מותר להוריד מחופשת מחלה של שבוע וחצי את ימים שישי ושבת? שאת יום שבת הייתי צריך לעבוד ואת שישי לא. תודה מראש ויום טוב

../images/Emo53.gif

עזרה בחופשת מחלה
שלום ובוקר טוב רציתי לדעת אם למעסיק מותר להוריד מחופשת מחלה של שבוע וחצי את ימים שישי ושבת? שאת יום שבת הייתי צריך לעבוד ואת שישי לא. תודה מראש ויום טוב

אולי מישהו בכל זאת יודע??? תודה שוב ויום טוב

שיר ורד

New member
מה כונתך במילים להוריד מחופשת המחלה

עזרה בחופשת מחלה

שיר שלום

שיר שלום
כוונתי היא שבכל סוף חודש הוא לוקח ומחשב את הימים והשעות שעבדתי, ועכשיו מחופש מחלה הוא מחק את שישי שבת בטענה שלא עבדתי. אבל אני לא עבדתי שבוע וחצי ולכן הבאתי אישור מחלה, הוא יכול למחוק את הימים האלו באמת??? גם כשאני עושה מילואים ואני לא נמצא בבסיס כל השבתות אני מקבל תגמול מלא לכל התקופה. ולא מורידים משם שבתות שהייתי בבית. תודה שוב וערב טוב

שיר ורד

New member
המשך

שיר שלום
כוונתי היא שבכל סוף חודש הוא לוקח ומחשב את הימים והשעות שעבדתי, ועכשיו מחופש מחלה הוא מחק את שישי שבת בטענה שלא עבדתי. אבל אני לא עבדתי שבוע וחצי ולכן הבאתי אישור מחלה, הוא יכול למחוק את הימים האלו באמת??? גם כשאני עושה מילואים ואני לא נמצא בבסיס כל השבתות אני מקבל תגמול מלא לכל התקופה. ולא מורידים משם שבתות שהייתי בבית. תודה שוב וערב טוב
המשך
עדיין לא בדיוק הבנתי מה עושה המעסיק. אני מפנה אותך לחוק דמי מחלה סעיף 2 ב. אנא בדוק, איזה מתת הסעיפים המופיעים בסעיף זה מתאים לאופי עבודתך. לאחר מכן תן דוגמא לחישוב ימי המחלה והשכר בחודש שהיתה בו המחלה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה