עזרה במילוי הטופס

ZS CA

New member
עזרה במילוי הטופס

אני ממלא עכשיו את הטופס ובכל סעיף מתווספות לי שאלות : 1. בסעיף לפני 1 INTERVIEW ,יש אנגלית צרפתית ואחר,האם האחר הכוונה גם לעברית (אני מניח שלא ,אבל רק להיות בטוח). 2.סעיף 26 ,ב-MAIN DUTIES, האם אני צריך לרשום במילים שלי את תפקידים העיקריים או לפי התיאור המפורט של ה- NOC זהו...לבינתיים

ZS CA

New member
תודה על העזרה

אני מבין שכבר מלאת את הטופס. אם בסעיף 23 ,שפות, רשמתי שהשפה הראשונה היא אנגלית ואני לא יודע צרפתית בכלל,האם לרשום שפה שנייה אנגלית גם כן? מה לרשום בעצם ?

Astroo

New member
לרשום שפה שניה צרפתית

ובסעיף של רמת הידע, לציין שאין כל ידע בשפה השניה

כן אנגלית או צרפתית הן השפות

הזמינות לראיון בתל אביב. במסלול SW בדרך כלל אין ראיון, והשאלה מתייחסת לשפה שבה אתה רוצה שיכתבו לך את המכתבים......

בהתחלה לא הבנתי למה אתה מבקש רחמים

אחרי זה הבנתי שהצרפתית שלך לא משהו. merci.

ZS CA

New member
7 חודשים בתפקיד הנוכחי

ועוד כמה שנים בתפקיד אחר - יש לי מספיק ניסיון תעסוקתי. השאלה היא האם במקום 7 חודשים אני יכול לרשום 1-2 שנים ? אם לא,האם לרשום עד היום ,כלומר את התאריך של מילוי הטופס ?

לא מדוייק,

בתפקיד הנוכחי לא ממלאים תאריך סיום ממילא ברור שתאריך הסיום יהיה בעתיד משאירים את זה ריק.

April girl

New member
מילוי טופס, עוד עצה בבקשה../images/Emo35.gif

1. סעיף 22 השכלה - אף על פי שסיימתי את כל החובות שלי לתואר עדיין אין לי זכאות מסיבות בירוקרטיות. האם הדבר עלול להוות בעיה בעת בדיקת הטפסים בעוד מספר שנים, היות ותיווצר אי התאמה בין תאריך הזכאות בפועל (נניח עוד כמה חודשים) לבין הצהרתי בטפסים? האם יש סיבה לדאגה? 2. סעיף 26 - ניסון תעסוקתי - אני עובדת כ- 10 חודשים במשרה הנוכחית שלי, בהנחה שאשאר שם,האם עלי למלא את משבצת less than 1 yaer? איזה הוכחה מספיקה על מנת להוכיח בעתיד את תקופת העבודה שלי במשרה זו? תלושי שכר? הסכם עבודה? תיאור המשרה ממעסיק? האם הם חייבים להיות מתורגמים לאנגלית?

למעלה