עזרה במילוי הטופס

אני לא הייתי מוטרד מתקופה קצרה.

אם בגיליון הציונים נכון להיום כל הקורסים סהתיימו העובדה שאין לך בייד את האישור, לא מעלה ולא מורידה ובתנאי שבעוד שנה שנה וחצי כשתזומני להגיש את המסמכים התומכים האישור יהיה בקלסר שתגישי ותאריכי הסיום בגיליון הציונים יהיו תואמים, לדעתי הם לא יבדקו יסודית האם היה לך תואר ביום ההגשה אלא האם יש לך 67 נקודות ביום העיבוד של התיק, אם לדעת הפקיד אין ולא יהיו 67 נקודות בעוד שנה הוא לא יקבל את הצ'ק ולא יפתח תיק. לגבי הניסיון עם מקום העבודה החדש הנוכחי קריטי ל 67 נקודות, אני הייתי ממלא את הטופס, רושם פחות משנה, הולך לשגרירות להגיש ומסביר שזה המקום הנוכחי, זו עבודה קבועה ובעוד חודשיים זה כבר יהיה יותר משנה. במצב כזה בדרך כלל הם יפתחו תיק אפילו עם 60 נקודות, הם יודעים שתוך חודשיים יהיו לך 67.....

April girl

New member
תודה רבה! מה בדבר הוכחה של העיסוק?

היות ואני מעוניינת לקבל ממקום עבודתי הקודם הוכחות רלוונטיות להיותי מועסקת שם, אני מעדיפה לטפל בנושא מיידית ,כל עוד לא שכחו מי אני
אז איך בעצם אני מוכיחה שעבדתי במקום מסויים: תלושי שכר? מכתב ממעסיק? חוזה? אני מניחה שהם חייבים להיות באנגלית?

את מנסחת מכתב מעסיק באנגלית בלשון

ה NOC ומבקשת מהם להדפיס אותו על נייר פירמה המכתב צריך לאשר העסקה מתאריך עד תאריך, חלקיות המשרה, שם התפקיד רשימת המטלות עיקריות שבצעת, ושהביצועים שלך היו OUTSTANDING המכתב צריך להיות באנגלית עם חתימה ברורה של שם החותם ופרטי התקשרות עימו, כדאי שיהיו שתי גירסאות אחת עם גובה השכר והשנייה בלי, בהצלחה.

כמה דברים:

1) אם נגמר לך המקום מבחינת האורך של הקוביה, תכתוב בכתב יותר קטן. 2) אם נגמר לך המקום מבחינה זו שחסרות לך שורות, אתה יכול להדפיס דף במעבד תמלילים ולצרף כנספח 3) בחיית אבוכ, תשרשר את כל השאלות שלך, לא חראם? גם פה המקום מוגבל.

zionk11

New member
תם ונשלם מילוי הטופס

היום לבנק,יום ד' לשגרירות. תודה רבה לכולם על העזרה,אני אדווח לכם איך היה בשגרירות.

harley fxd

New member
יום ד' ההגירה לא מקבלת קהל !

שעות הקבלה שני , שלישי , חמישי , שישי , 08:00-12:00 . בהצלחה !

gilad_no

New member
מה אם נגמר המקום בפורום לשאלות שלך?

במקום לפתוח שרשור לכל פיפס שיש לך, תלמד לשרשר הכל להודעה אחת או לפחות לשרשור קודם שלך!

תלמד לחיות גם עם ההתקפות

לא יודע למה אבל אחינו הישראלים בפורום הזה וגם השני ממש מחקים להזדמנויות לרדת אחד על השני על כל שטות. למיטב הבנתי המוגבלת ביותר מטרת הפורום היא לשאול שאלות אז אני מציע לך לקחת באיזי את אלה שמפריע להם שאתה שואל שאלות ולא מהססים לבטא את זה בצורה בוטה.

gilad_no

New member
לא מחכים לשום הזדמנות

ויש גם דרך לשאול שאלות. הבחור המדובר פתח שרשור לכל שאלה קטנה (במקום לרכז הכל ביחד) ודרס שאלות של אנשים אחרים. העמוד הראשי היה מלא רק בשאלות שלו עד שהמושל"ט ארגן את כל ההודעות לשרשור אחד. אין בעיה עם שאלות - יש בעיה עם הצפה.

ZS CA

New member
חבר'ה ,אני חושב שמיצינו את הנושא

אני חוזר , אני לא מנוסה כ"כ בפורומים מצטער אם דרסתי למשהו תגובות או שאלות. לא יקרה שוב , תודה רבה לכולם על העזרה ,התשובות וה ס ב ל נ ו ת .

ZS CA

New member
לפי מיטב הבנתי לא מגישים

שום מסמך במועד הגשת הבקשה להוציא ש'ק בנקאי על סל 550 $ קנדיים לאדם. פספסתי משהו..

למעלה