עזרה במציאת אקורד

Mr Boggy Man

New member
מה?!

לא להשתמש באקורדים האלה בשעת הנגינה?! איזה מן מוזיקאי אתה? אם זה נשמע טוב, אז זה טוב. ומומלץ מאוד להשתמש באקורדים, במיוחד ב"מוזרים" שבניהם, כל זמן שהם נשמעים טוב. לא רק שזה מפתח את היצירתיות והגיוון המוזיקלי שלך, זה גם, לך תדע, אולי יצא משהו טוב מכל הנושא. אעלק לא להשתמש בזה בזמן הנגינה...

dombi7

New member
אבל הוא לא נשמע טוב

אתה בכלל הלכת וניגנת את האקורד הנ"ל? הלכתי לנגן אותו וקשה לי להבין באיזה הקשר הוא יכול להשתלב אי אפשר לשים גם פה# וגם פה בו זמנית. זה נשמע זוועה... אלא אם כן זה לרגע זמני בלבד ואח"כ יש איזשהו פתרון (אין לי משוג איך) אז זה עוד נסבל. אבל הבחור אומר שהאקורד חוזר הרבה פעמים, אז כנראה שלא...

Mr Boggy Man

New member
אהמ

דבר ראשון העניין הוא עקרוני...מזה לא לנגן אקורדים "מוזרים"? דבר שני....הנה שימוש מעניין שאפשר לעשות עם האקורד

loomer4

New member
וואו זה חתך לי את התוכן!

מה שאמרתי זה שאני מאמין שזה יכול להישמע טוב, אם אני לא טועה בפזמון של "שוב היא כאן" של יוני רכטר משתמשים באקורד הנ''ל. אבל בהקשר שאתה הבאת זה לא נשמע כל כך טוב.

Mr Boggy Man

New member
יכול להיות שזה רק האוזן שלי ש

שרגילה למרווחים דיסוננטיים אבל ה2 אקורדים הראשונים לא נשמעים לי כמו זיוף...(עזוב אם זה נשמע טוב או לא, זה כבר סתם עניין של טעם. אני מדבר על זיוף או לא)

SHEX

New member
למה זוועה?../images/Emo95.gif

נשמע לי דווקא אקורד די מעניין. אני אהבתי

loomer4

New member
סובייקטיבי לגמרי ../images/Emo13.gif

המעבר הזה פשוט לא נשמע לי טוב, לא בהקשר הזה בכל אופן.

SHEX

New member
בוודאי שסובייקטיבי../images/Emo95.gif

הרי זה כל הקטע במוסיקה, לא?

TheMo

New member
תראה מה לגיטר פרו יש להגיד על זה...

1. Bmadd11+/A# 2. Bm7Madd11+ 3. D6add9+/5+ 4. F#7Madd11/5+ 5. D6add9+/A# 6. F6add9-/5-/A# 7. A#13-/9- בתקוה ששום דבר לא התהפך בגלל האנגלית... (וסביר להניח שזה כן יתהפך, ואז תצטרך למצוא דרך להפוך את זה חזרה כדי לקרוא את זה כמו שצריך) בכל מקרה, יצרת פה אקורד מעניין...

למעלה