עזרה בעיצוב כישופים

Alpha biscuit

New member
עזרה בעיצוב כישופים

אני מנסה לבנות כישוף פשוט שייתן לי אנרגיה בזמן האחרון אני מרגיש קצת חסר כוחות יש לי מישהו אולי דרך להמליץ לי ? ועוד דבר פעם הייתה לי קריסטל. קריסובריל עין החתול של אבן ירוקה למי שלא יודע זה אבן עם תסמין שאמור להביא הרבה עושר אושר על פי הקבלה ואיבדתי אותה אני רוצה לנסות לעצב כישוף שיעזור לי למצוא אותה חישפתי את האבן הזאת בכל מקום!!! יש פה מישהו שפעם איבד אבן יקרה לו ואז מצא אותה אחרי תקופה מסויימת קניתי את זה בחמישה יורו בהולנד וזה נראה כמו בתמונה שאני מוסיף

gwizard

New member
מוכר

אני פעם איבדתי את האמטיסט האהוב עלי ומצאתי אותו בתחנת אוטובוס אחרי שנתיים. לפעמים האבנים נעלמות להן בתקופות בהן אנו לא זקוקים להן יותר.

charlila

New member
שיטה למצוא דברים שאבדו:

Alpha Biscuit http://spiritualitydiscussiongroup.yuku.com/topic/546?page=1 http://spiritualitydiscussiongroup.yuku.com/topic/546?page=6 בעניין חיזוק: כשאתה קם בבוקר, לפני פקיחת עיניים, התכווץ חזק, תוך הפעלת כל שריר בגוף, לתנוחת עובר. החזק כמה שניות והרפה לשכיבה הכי נינוחה. חזור לצד שני. הרפה. פקח עיניים (אופציה - תוך אמירת אפירמיישן - אם יש משהו שבא לך, או משהו כמו "אני רוצה להרגיש\אני מרגיש[בתנאי שזה נכון!]נינוח וחזק." או "כוחותי חוזרים אלי" או "איזה כף!") רד לרצפה זחל (על ארבע, זחילת תינוק) לתחנה הבאה שלך - שירותים? מטבח? לפני שתקום למשימת הבוקר הראשונה, התנדנד (כמו שתינוקות מתנדנדים, טוסיק לאחור וקדימה) ראה אש ניצתת ברצון (נקודת ה"צ'י"", ארבע אצבעות מתחת לטבור) ומשתלהבת בכל הבטן והסרעפת אם, לחילופין, תראה כדורי אש בשורה לאורך עצם החזה\עצם האגן - פוצץ אותם כלפי חוץ בלהבות עזות. אם תרגיש נימול - פתיחה, כמו זרימת דם אחרי שאיבר נרדם קלות - בשכמוצת, סימן שזה עובד. בהצלחה, אני עומדת לרשותך לשאלות והדרכה נוספת, אם תצטרך.

cedir

New member
gwizard

יש לי שאלה: אתה ניסית? על סמך מה אתה יכול לומר שזה שטות? אתה חושב שנפנוף תרגילים בצורה מתנשאת תביא אותך להתפתחות רוחנית? כי אם אתה חושב כך אתה עדיין בחיתולים! לא משנה כמה דברים יפים ומעוררי אימה עשית! (אני לא רוצה לומר שחייך שטות, כי אני מאמין שכל אחד יכול לצמוח ולהתפתח).

gwizard

New member
חמוד שלי

לפני שאתה מטיף לי ביקורת ב-12 שנות חייך הקצרים, אולי כדאי שתסתכל מי אני ומה עשיתי ואז תשפוט. אני התחלתי ללמוד מאגיה כאשר אתה עוד לא נולדת אז כן, ניסיתי הרבה דברים ואני כן יודע לזהות בולשיט כאשר אני קורא אחד. אז מי בדיוק בחיתולים ?

cedir

New member
אני

לא רואה לנכון להגיב אך בכל זאת: אתה עוד פעם מוכיח את מה שאתה מנסה להסתיר! (על זה נאמר: "סייג לחכמה שתיקה"...) ואני אענה לשאלתך. אתה בחיתולים! מאותה הסיבה שאני לא קפצתי ישר ללמוד מאגיה כששמעתי שיש דבר כזה, אני קודם כל הבטתי לבפנים ובדקתי: האם אני מוכן לזה בתור בו-אדם? האם זה כדאי?. לאחר מכן התיעצתי עם הרבה אנשים עם נסיון חיים, ורק אחר כך חיפשתי מורה. ואני מדגיש: חיפשתי מורה לא כדי ללמוד תריקים זולים ומעוררי אימה אלא כדי לצמוח מבחינה רוחנית! ולא איכפת לי שכבר 4 שנים אני חושב על זה ומנסה ללמוד ועוד לא עשיתי כלום כדי "להוכיח" לי שזה באמת עובד. אני לא מתכוון להמשיך את הדיון על גבי הפורום, כי זה פוגע באיכות שלו! אם אתה רוצה אתה יכול לשלוח לי מסר.

charlila

New member
חמוד שלי, מאסטר B.Gwizard,

אתה עושה מאמצים מרהיבים להוציא אותי מכלי. הקודמים היו ממש משעשעים... הזוי? בסדר, הרצל אמר הזוי. בולשיט? זה הרי שמך השני! חיתולים? אני מניחה שהפרש הגילים בינינו הוא כזה שהייתי יכולה לחתל אותך, לו נפגשנו בעודך מחותל. אני תוהה מה באמת אתה רוצה?

RainBird

New member
../images/Emo190.gifמספיק ודי. משניכם יש לכם חילוקי דעות- קחו אותם למסרים או תפסיקו. הפורום זה לא מגרש השלכת הרפש שלכם.

charlila

New member
טוב, מובן שעם ידע כמו שלך די לך להעיף מבט

כדי לקבוע כמה הזויות ההצעות שלי... כל מי שעיניו בראשו הרי יראה איתך עין בעין.

תלוי מה השיטות המועדפות עליך

לגבי אנרגיה חסרה - תה קורנית יכול להועיל לתחילת העבודה. ניתן לשלב אותו עם צמחים נוספים. אני לא יודעת עם מוכרים את זה איפשהו. בזמנו בניתי אנרגטית (הממ... בניה אנרגטית...כן...) מערכת שאוספת אנרגיית שמש ושינוי שלה למה שמתאים לי. באופן טכני, אם אתה מתמצה בזה קצת צריך לבנות חרוט עם חיבור אליך, מערכת התאמה ומערכת טיהור. טוב לשים את זה מחוץ לחלון וללכת לנמנם או לישן קצת. אבל אפשר גם לעשות התקרקעות. מצאתי שזה מאזן אם עושים את זה תקופת מה. לפעמים קריסטאלים נעלמים בלי סיבה ברורה (יש האומרים כי כאשר סיימו את תפקידם). לפעמים מוצאים אותם, ולפעמים לא. אני אישית לא מבינה בזה...אבל חברי הפורום האחרים נתנו לך פיתרון. חוץ מזה...נתקלתי פה ושם במתכוני כישופים למציאת אבדות.

yony10 האחד

New member
כישוף לאנרגיה

בשביל כשף אנרגיה הייתי דווקא מבקש מהרקולס לתת לי כח ואנרגיה כמו שלו ,ושילווה אותי ויחזק אותי וימלא אותי באנרגיה בתקופה הזאת שאני צריך יותר אנרגיה . אתה יכול להדליק נרות אדומים להגביר אנרגיה בך ,אולי לאכול יותר לחם ופחמימות שמתפרקות לאט ונותנות אנרגיה במשך כל היום ...ובכלל להקשיב לגוף שלך ולהבין למה אתה חסר אנרגיה ולפעול למען לשנות את המצב ...האם זה מצב של מתח נפשי או תשישות פיזית שגורם לך להרגיש חסר אנרגיה? בנוגע ללמצוא חפץ אבוד יש לחש חזק שעובד בכל פעם והוא זה: קח מגבת מטבח ,חשוב על מה שאתה איבדת ורוצה למצוא ,חשוב שמצאת את זה כבר בהווה ...תרגיש שמצאת את זה כבר...ועשה קשר חזק במגבת בזמן שאתה אומר . poncio pilatos, las bolas te ato si aparece ,bien ,si no ,nunca mas te las desato במידה והחפץ לא נגנב ממך אז אתה תמצא אותו במהרה ...וברגע שתמצא אל תשכח לפתוח את הקשר מהמגבת . תהנה

gwizard

New member
מעניין

אני מקווה כי אתה מודע לכך שההשבעה שכתבת משביעה את פונטיוס פילטס אשר היה מושל רומאי לפני כ-2000 שנה וידוע בזכות זה שהורה את צליבתו של ישו. איך בדיוק הוא קשור למציאת חפצים או מאיפה ההשבעה שהבאת לא ידוע לי, אבל שאר הדברים שכתבת בהחלט ניתן להשתמש בהם.

yony10 האחד

New member
כן אני יודע

וכן זה כישוף שמשתמשים בו במשך המון שנים ,אני לא חושב שאי פעם נאמרו מילים טובות עליו אם אתה מרגיש יותר נוח לפנות לקדוש אז תפנה ל st.jude אבל תיתן לו את הכבוד המגיע לקדוש.... ובכשף כמו בכשף תעשה מה שאתה מרגיש טוב איתו

למעלה