עזרה בעיצוב כישופים

RainBird

New member
ניחוש שלי- או מהנצרות הקתולית או ממקור לא איכותי במיוחד בוודון. אני שם את הכסף שלי על השני.

yony10 האחד

New member
המקור שלי

הפנתי את התשובה ל Alpha biscuit ולא ל rainbird כך שאם זה לא לטעמך או ( למה שאתה חושב) שהיא רמתך .... אתה והאיכות שלך מוזמנים לא להשתמש בזה כלל . כפי הנראה גישה אוהבת היא לא משהו שאתה מיישם כאמונה שלך . תן לי לרענן את נקודת מבטך ולהזכיר לך את חוק השלוש "מה שאתה עושה חוזר אלייך פי 3 "(והכוונה היא גם למחשבות שלך לא רק למעשים) והחוק של " עשה מה שאתה רוצה בלי לפגוע באף אחד " אומר שמי או מה שאתה לא מסוגל לאהוב לפחות תישאר נטרלי כלפיו ! אולי כדאי שתיתן כבוד גם לדרכם של אחרים,ואם את זה אתה לא ידעת לבד... אז כדאי שתחזור ללמוד את הבסיס שוב .

RainBird

New member
חוק לאחד הוא המלצה לאחר. אני מזמין אותך לחקור את הבסיס מחדש, בעיקר מסביב לחוק הזה וללמוד מאין הוא מגיע ומאיזה סיבה- ומה הישומים האנרגטים הנכונים שלו. בהצלחה. אגב, כפי שgwizard ציין, ראוי לציין מקורות של לחשים ואמונות שלא אתה כתבת.

yony10 האחד

New member
כנראה שאתה מסרב להבין

שזה לא המלצה אלא חוקים שמיושמים בייקום,ושהם חלק מחוקי הטבע בין אם אתה מרוצה מזה או לא !

RainBird

New member
ועובדה שהחוק הזה קיים *רק* בדת הוויקה. משם משום מה כל המכשפים הפוסט מודרניסטיים החליטו שהוא מיושם על כל דבר ביקום. שים לב אבל עדיין לא ענית לי.

gwizard

New member
אתה טועה

כפי שארדן ציין, החוקים אותם ציינת הם אכן המצאה פוסט מודרניסטית ומופיעים אך ורק בדת הוויקה. זה לא גורע מהולידיות שלהם, אך אין זה אומר כי החוקים הללו חלים על כולם. היוצא דופן היחיד הוא חוק השלושה כי הוא היחיד שלא משתייך לקבוצת חוקי מוסר ואכן יש לו בסיס אנרגטי, אך כמובן ללא ה-"פי 3". אני לא יודע מי אתה ומה למדת, אך אני מזכיר כי כל דבר שאתה מאמין בו הופך עבורך לאמיתי. זהו חלק לא פחות חשוב לדעת לזהות מהם חוקי יסוד אשר אוניברסליים ומהם חוקי בחירה שאתה מכיל על עצמך כחלק מהמסגרת בה אתה נמצא.

gwizard

New member
אבל מה הקשר .....

בין נצרות קתולית לבין זה שאחראי לצליבתו של ישו ? לא נשמע לי הגיוני כלל וכלל. כמו כן, למה שבוודון ישתמשו בפרסונה שאין לה שום קשר תרבותי או אחר ? חיפוש בסיסי בגוגל לא העלה כלום, אגב, למעט התרגום של ההשבעה מספרדית לאנגלית.

למעלה