עזרה בעניין קביעת מחיר לאימון.....

Drill Bit

New member
עזרה בעניין קביעת מחיר לאימון.....

אהלן!

אני מדריך חד"כ ואימן גופני.והרבה זמן לא התעסקתי בהדרכת אימון אישי. לאחרונה פנו אלי לעשות אימון קבוצתי (ל 3-4 משתתפים) ואין לי מושג איך לתמחר את זה. מדובר על 3 מפגשים בשבוע.
מה לדעתכם יהיה מחיר הוגן? האם 40 ש"ח למפגש לאדם זה הוגן או שאני הרבה מחוץ לסקאלה? מדובר על אימון של כ שעה.

תודה על כל עזרה בעניין יום טוב ומוצלח.

הקשר

New member
תלוי אם אתה עובד בשחור או עם קבלות

תלוי גם אם אתה צריך לשלם משהו למכון כושר.

The Pinky P

New member
מה נמוך בזה בדיוק<?

על 3 או 4 אנשים זה 120 או 160 שקלים.

מנכ''לים לא מרוויחים ככה.

ראשית, אין זה

רלוונטי כמה מרוויח מנכ"ל .
שנית לא ברור לי למה עושים תמיד את החשבון לבעלי המקצוע האחרים , יש שוק של היצע וביקוש .
שלישית, 160 זה ממש נמוך. בחישוב מהיר זה משאיר למאמן 92 ₪ לאחר תשלום מע"מ ומס הכנסה (לפי 30% בהנחה שהאדם רוצה להתפרנס מזה) . כל זאת בלי חישובי דלק ובלאי הרכב .

MidNight Flame

New member
ושכחת ביטוח

carmonle

New member
תתעניין אצל כושר מאוזן מה המחירים

שהוא גובה לחבילות אצלו שכוללים גם אפשרות להתאמן בחדר הכושר מעבר לאימון האישי

ביקרתי גם אצלו, ומאוד התרשמתי לחיוב מהמקום, מהרמה המקצועיות ומשיטת האימון.

אני גר בעיר שכנה, חשובה לי הנוחיות והקרבה לבית וגם חיפשתי מחיר קצת יותר מתאים לזוג שכל אחד מתאמן פעמיים בשבוע עם מאמן והאירובי פעמיים בשבוע בבית על הליכון ובסה״כ 4 אימונים שבועיים

ערן

MidNight Flame

New member
גם חבר'ה שהתחייבו

מעולם לא קיבלו מחיר שנמוך מ165 שקלים.
המועדון לא שלי. אולי אצלו כן.

אתייחס גם לתשובתך האחרת

כפי שציינתי בתשובתי לשואל המקורי מחיר נקבע על פרמטרים שונים כולל אזור. ואני נמצא באזור "לא טוב" לי וטוב עבורך. אין זה אומר שאוביקטבית המחיר יקר או זול.

מחיר נקבע

על פי פרמטרים שונים כגון : אזור מגורים, ניסיון המאמן , הציוד של המאמן (אם באימוני חוץ מדובר)...
בסופו של יום ההחלטה היא שלך. לדעתי לא פחות מ 250 ₪ לשעת האימון שלך., בשום אופן לא לקבוע מחיר לפי מתאמן אלא לפי שעת אימון , מדובר באימון קבוצה ולא אימון בודד , כך שאם מתאמן אחד לא מגיע לאימון אתה ממשיך להיות מתוגמל באותו סכום ( ברור שיש ליצור מדיניות ביטולים הגיונית: מחלות, נסיעות וכדומה) . כך בחשבון שככל שהמחיר שתקבע נמוך , כך יהיה קשה להעלותו בעתיד, בהנחה שזה מה שאתה רוצה לעשות .בעתיד.

2run

New member
פרמטר חשוב בקביעת עלות לאימון

יש הבדל בין מתאמן שגר בשכונה שלך כך שאין זמן נסיעה (או נניח 5 דק) ואז תוכל להתפשר יותר על המחיר לשעה לבין מתאמן שתצטרך לנסוע אליו 20-30 דק ואז יצא לך עוד שעת עבודה רק על הכביש.
כנ"ל לגבי קבוצה. אם הקבוצה היא בשכונה שלי, אז יש יותר גמישות במחיר כי אין עלויות נסיעה.
וכמובן יש השפעה של איזור המגורים. יש איזורים שלגבות 200 ש"ח יראה מוגזם ויש מקומות שזה יראה הגיוני.

carmonle

New member
המחירים שהוזכרו כאן קצת הזויים בתור מי שמתאמן

כבר מעל שנה אימונים אישיים. עד לפני שנה התאמנתי (גם אשתי) במועדון גדול ושילמנו בנוסף לדמי המנוי כ-140 ש"ח לאימון במסגרת חבילה של אימונים

כעת אנו עושים 2 אימונים בשבוע (כל אחד) ומשלמים כל חודש מראש לפי 130 ש"ח לאימון ללא דמי מנוי (בחישוב שנתי כ-26,000 ש"ח +)

אימון זוגי עולה בד"כ יותר מאימון ליחיד אבל לא בטווח המחירים שמוזכרים כאן

ערן

MidNight Flame

New member
איפה? בקרית שמונה?

מאמן מתחיל באיזור המרכז שסיים קורס אתמול גובה לאימון אישי 150 ש"ח.
מאמן כמוני שעשה קורס מדריכים בכירים, מדריכי קרוספיט ומדריכי הרמת משקולות וכמובן עניין הוותק גובה 180-250 ש"ח לאימון בודד.

carmonle

New member
מה רע בקריית שמונה?

אני מתאמן במרכז הארץ עם מאמנים בעלי וותק וניסיון לא פחות משלך.

תמורת מערכת יחסים ארוכת טווח עם לקוח, למעשה זוג, הם מוכנים לקחת מחירים שפויים ויותר הגיוניים

ערן

למעלה