עזרה בעניין קביעת מחיר לאימון.....

carmonle

New member
המחיר הגיוני גם במרכז הארץ למערכת יחסים

ארוכת טווח ולא ללקוח מזדמן שלוקח כמה אימונים בודדים

זכותך לבקש כל מחיר ובאם יש לך לקוחות אשריך, ובכל מקרה שיהיה לך בהצלחה

ערן

carmonle

New member
בסופו של דבר הפער בין הסכומים

של 165/160 ל-140/130 בחבילת אימונים הוא עד כ-20% לא משהו לא הגיוני.

מי שרוצה יותר עבודה / לקוחות לעיתים מתפשר קצת על המחיר ותאמין לי שאף אחד לא מפסיד על מחיר זה

אולי מרוויח קצת פחות אבל מרוויח לעומת איבוד לקוח שמוכן להוציא על הנושא 26,000/27,000 ש"ח בשנה

הרבה חברים "טובים" לא מבינים למה אני לא מתאמן לבד (חוסך ההוצאה לעומת עלות מנוי לחד"כ) ומעדיף אימון עם מאמן בתחום החיטוב ועיצוב (אין לי כל בעייה להתאמן לבד)

ערן

MidNight Flame

New member
זה דיון אחר לגמרי,

ותראה את זה גם הפוך - מי שרוצה מספיק להתאמן עם מאמן מסויים לא יוותר בגלל פער של 30 ש"ח לאימון.

לא חסרים לא מתאמנים, מבטיח לך ולקצרי התקציב אני מציע אימונים זוגיים במחירים זולים יותר. סה"כ התוצאות מעל הכל.

הרבה חברה "טובים" חושבים שהם יודעים להתאמן, אין תחליף למאמן טוב שלמד וניסה והשתדרג עוד ועוד ועוד.

אין לך בעיה להתאמן לבד, התוצאות אחרות לגמרי עם מאמן ואני לא בטוח ש"כושר מאוזן" יעריך את ההכנסה שלו לקטגוריה של מאמן בתחום החיטוב והעיצוב, בעיקר כי אין תחום כזה.

מאד לא מדויק

המחירים לא רק שלא הזויים אלא מעבר לסבירים ואף זולים. זה שטווח המחירים באזרונו כזה אינו מעיד שהם סבירים - אוביקטבית מדובר במחירים זולים ואפילו זולים מאד.
בנוסף השאלה המקורית התייחסה לאימון אישי קבוצתי.
לגבי החשבון (עדיין לא מבין למה עושים לנו חשבונות) שהצגת - הוא רחוק מלהיות מדויק ואסביר :
בשנה 52 שבועות בהנחה שאתם מגיעים ל2 אימונים בשבוע , כל אחד, כפי שציינת בעלות של 130 ₪ לאימון (שזה ממש ממש זול) כלומר 520 ₪ לשבוע . אכן כ 27000 בשנה . מסכום זה נשאר למאמן לפני שאר כל ההוצאות 15500.
בנוסף - גם אם אינכם אנשי היטק הנוסעים לחו"ל לצורך עבודה, ואינכם חולים לעולם, ואין לכם ילדים , ואתם יוצאים למעט חופשות בארץ או בחו"ל ,אני בטוח שלחלק מסויים מהשעורים אינכם מגיעים כי החיים חזקים מכולנו . אני מנחש שבמקרה שלך (הכוונה לכאלו שלא מבטלים הרבה) % הביטולים שלכם הוא לפחות בסביבות ה 20% , שזה נחשב למעט .
האמת שדי מצינו את הדיון הזה והוא גם די מיותר שהרי בסופו של יום כל אחד ישלם כמה שנראה לו והאחר יגבה כמה שנראה לו. אבל אוביקטבית אני לא חושב שאתה יכול להתעלם מהנתונים שהצגתי.

carmonle

New member
אימון זוגי (קבוצתי) עולה יותר מאימון אישי

כתבתי כך בהודעתי הראשונה: "אימון זוגי עולה בד"כ יותר מאימון ליחיד אבל לא בטווח המחירים שמוזכרים כאן"

לא רוצה להכנס לדיון בנושא האפקטיביות והיעילות שלהם לעומת אימון אחד על אחד ובמיוחד שהחברים בקבוצה אינם בעלי אותו כושר ויכולת (גבר/אישה, יכולת לעבוד במשקלים זהים או שונים)

אני מניח שהפורום לא רק שייך לעוסקים באימון "מאמנים" אלא גם למתאמנים "לקוחות פוטנציאליים" ולכן לא רואה כל בעייה בתגובתי הכללית לנושא המחירים

באם איזור "השרון" נחשב מבחינת מחירים,בעייתי, זול ולא סביר אז מעניין למה יש בו מגוון והיצע מכובד של אפשרויות אימון

בהסכימי עמך על שוק חופשי בו כל אחד רשאי לבקש כל מחיר וכל לקוח יחליט עבורו מה מתאים לו, אני מניח שרוב העוסקים בתחום היו מעדיפים לפעול בשוק/איזור בו ניתן למקסם את הרווח וזה לא בהכרח קורה, מעניין למה!

ערן

אין שום בעייה בהגבות

על מחיר. בהחלט לגיטימי , וברור שאנו משני צדי "המתרס" , יחד עם זאת ישנם פרמטרים אוביקטיבים ומקובלים, אליהם אפשר להתייחס בקביעה של יוקר מוצר או שרות. ומה שנראה למישהו מהצד כמתח רווחים גבוה במקרים רבים 'ובוודאות במקרה הזה רחוק מלהיות נכון והאמן לי אני בתחום הזה (של אימונים אישיים) כבר מעל 20 שנה.
אני חושב שבתשובותיי הקודמות די הבהרתי אל חלק מהפרמטרים . לא נכנסתי כלל לפרוט עמוק יותר למשל עלויות העסק (שכירות, תחזוקה, תחזוקת ציוד, משכורות...) ואם מדובר על מאמן בחדר כושר כפי שהתאמנת בעבר , אזי ברור שחדר הכושר גוזר עליו קופון.
לגבי הערתך על אזורנו - אזור השרון אינו בעייתי אלא פשוט ברמת תחרות (הטובה למתאמנים) בנוסף מבחינה היסטורית ,התחילו במחירים נמוכים (יחסית לתל אביב או אזורי מרכז אחרים) .אבל בהחלט טווח המחירים באזורנו נחשב לא רק סביר אלא נמוך.

The Pinky P

New member
בוא אני אחדד לך את החישוב.

15,500 ש''ח שנתי על שעתיים עבודה בשבוע.

אם היה עובד 180 שעות שבועיות כמו שאנשים רגילים עובדים ( ו - 180 שעות זה המימנימון) היינו מגיעים ל -

280,800 ש''ח ברוטו שהם בחודש - 23,400 ש''ח ש''ח ברוטו שהם בערך

18,000 ש''ח נטו.

אז החישובים שלך של 15,000 ש''ח שנתי הם יפים מאוד אבל כמו שאתה רואה, מאמן שיעבוד את כמות השעות הממוצעת יהיה מליונר.

או שהוא כבר עכשיו מליונר?

carmonle

New member
מדובר ב-4 שעות שבועיות

זכותו של כל בעל מקצוע לא לעבוד במחיר שנראה לו נמוך מידי לכישוריו וכד'

ואכן בנוסף אלי יש למאמן לקוחות נוספים

ערן

The Pinky P

New member
לא חשוב,החישוב הוא לפי שעת עבודה של 130 ש''ח.

ביום - 1040 ש''ח.
בשבוע - 5590 ש''ח ( חמישה ימי עבודה מלאים + 3 אימונים בשישי)
בחודש - 22,360 ש''ח.
בשנה - 268,320.

והרי קיבלת משכורת נטו של 19,000 ש''ח חודשי.

עכשיו יש כאלו שלוקחים גם 250 ש''ח כמו שמישהו אמר פה...

זה חולני.

אני "אוהב" את אלו שמחשבים עבור אחרים

כמה הם מרוויחים או צריכים להרוויח. ראה תשובתי למעלה ל .carmonle
החישובים שלי לא נכנסו לעלויות העסק כגון שכירות המקום , תחזוקה , משכורות, תחזוקת ציוד .....
מאד קל ואופייני לישראלים להחליט עבור אחרים מהו מתח הרווחים שלהם.

The Pinky P

New member
עזוב.

אני רק מקווה שאתה לא מאלו שכואב להם שהם חיים במדינה שהכל יקר פה ברמה פסיכית.

למעלה