הולה!
אהלן אורלי! באמת לא הבנתי לאן נעלמת פתאום!
חוץ מזה- נכון, יעלה המון כסף להקים חנות כזאת, אבל בכל זאת לפי כמות האנשים שמעוניינים בקומיקס, אפשר להגיד שיהיו למי שיפתח חנות רווחים נאים מאוד. וחוץ מזה תמיד אפשר להעלות טיפטיפה מחירים, בשביל לא לצאת מופסדים. אני חושבת שבאמת חסר קומיקס במדינה שלנו (והכוונה שלי היא לאו דווקא לקומיקס ישראלי ,ספציפית אלה לקומיקס בכלל) ואם יהיו חנויות הרבה אנשים, שאין להם כסף לקולנוע או שאין להם מנוי לספרייה ציבורית, יוכלו להנות ממשהו שמשלב את שתי האומנויות המעולות האלה ביחד. וחוץ מזה אני מנצל"שת את השירשור הזה (תסלחו לי
) כדי לפרסם ציור שלי. הוא ציור של דמות שאני מציירת יותר מידי בזמן האחרון (אין לי מושג למה...).ציירתי אותו בשלבים (לא רואים אותם כאן אבל הם שמורים לי על המחשב), כלומר בדיוק לפי איך שאתם מסבירים פה. שלב ראשון-גלילים עיגולים וצירים (שצויירו בשחור) שלב שני- פרטים מדוייקים יותר (אם אפשר לקרוא לזה ככה...)-שצויירו בכחול כהה שלב שלישי- מחיקת השחור הראשוני והפיכת כל הכחול הכהה לשחור (איפה ההיגיון שלי, איפה?) שלב רביעי- צביעה. ואם כבר צביעה- מישהו מוכן לצבוע לי את זה בצורה יותר נורמלית? אה, עוד דבר חשוב- לפני שאתם קוטלים לי את הציור רק תדעו שהוא צויר בצייר ובשעה מאוחרת של הלילה, אז קצת התחשבות! ורק עוד בקשה קטנה- אתם יכולים להמציא לה שם? פשוט אין לי כח...
תודה!