עזרה בקניית קומיקסים

• פותח הנושא H6
  • פורסם בתאריך

H6

New member
עזרה בקניית קומיקסים

ני צריך שמות של חנויות שמוכרות קומיקסים באזור המרכז ( תל אביב , ראשון לציון , חולון וכו´ ) וגם איזה אתר הכי שווה לעשות בו מנוי לקניית קומיקסים באיטרנט איזה הכי זול..? למי יש הכי מבחר ...?

effigy

New member
כמה פעמים אפשר להגיד את זה...

אין חנויות קומיקס בארץ
יש רק חנויות ספרים ויד שניה שמוכרות קומיקס ישן במצב גרוע במחיר מופקע.... יש שלוש חנויות שמופיעת בדף הקהילה , הקישורים וראש הפורום

effigy

New member
מסכים איתך...

אתה רוצה לשלם את ה: דמי שכירות\מפתח\קניה\ארנונה, חשמל,מים (צריך שירותים), משכורת לעובדים, טיסות משלוח לארץ, טיסות של החזר למה שלא נקנה, חשבון טלפון, אינטרנט ודואר? ועוד לגמור את החודש...

illustrator

New member
המשמעות של מה ששי כתב היא

שמחירי הקומיקס יהיו הרבה יותר יקרים מאשר באינטרנט. חנות גם תקפח אנשים שגרים רחוק.

comicsgirl

New member
הולה!

אהלן אורלי! באמת לא הבנתי לאן נעלמת פתאום!
חוץ מזה- נכון, יעלה המון כסף להקים חנות כזאת, אבל בכל זאת לפי כמות האנשים שמעוניינים בקומיקס, אפשר להגיד שיהיו למי שיפתח חנות רווחים נאים מאוד. וחוץ מזה תמיד אפשר להעלות טיפטיפה מחירים, בשביל לא לצאת מופסדים. אני חושבת שבאמת חסר קומיקס במדינה שלנו (והכוונה שלי היא לאו דווקא לקומיקס ישראלי ,ספציפית אלה לקומיקס בכלל) ואם יהיו חנויות הרבה אנשים, שאין להם כסף לקולנוע או שאין להם מנוי לספרייה ציבורית, יוכלו להנות ממשהו שמשלב את שתי האומנויות המעולות האלה ביחד. וחוץ מזה אני מנצל"שת את השירשור הזה (תסלחו לי
) כדי לפרסם ציור שלי. הוא ציור של דמות שאני מציירת יותר מידי בזמן האחרון (אין לי מושג למה...).ציירתי אותו בשלבים (לא רואים אותם כאן אבל הם שמורים לי על המחשב), כלומר בדיוק לפי איך שאתם מסבירים פה. שלב ראשון-גלילים עיגולים וצירים (שצויירו בשחור) שלב שני- פרטים מדוייקים יותר (אם אפשר לקרוא לזה ככה...)-שצויירו בכחול כהה שלב שלישי- מחיקת השחור הראשוני והפיכת כל הכחול הכהה לשחור (איפה ההיגיון שלי, איפה?) שלב רביעי- צביעה. ואם כבר צביעה- מישהו מוכן לצבוע לי את זה בצורה יותר נורמלית? אה, עוד דבר חשוב- לפני שאתם קוטלים לי את הציור רק תדעו שהוא צויר בצייר ובשעה מאוחרת של הלילה, אז קצת התחשבות! ורק עוד בקשה קטנה- אתם יכולים להמציא לה שם? פשוט אין לי כח...
תודה!

כןכן../images/Emo13.gif ../images/Emo129.gif

אני פה חחחח
ציור ממש חמוד
אהבתי
מה הכל עשית במחשב???

ailag

New member
רווחים ריקים בין הריצ´רץ´ בארנק לתח

תיתו.. תזכרי שעל הכנסות יש גם הוצאות. זה שמוכרים לך משהו במחיר מטורף של 200 שקל לא אומר שהמוכר לא שילם עליו 199. בינתיים, לדעתי, זה לא יהיה רווחי מספיק, אם אנחנו רוצים חנות טובה מספיק. חוצמזה, צריך מישהו עם הכסף, הזמן והרצון .. יש לך?

effigy

New member
זה לא רק שזה יהיה יותר יקר

אני בטוח שגם להחזיק משרד מחסן ולעשות דוכן לעיתים קרובות זה עולה כסף... אבל זה המון כסף להחזיק חנות...

comicsgirl

New member
לאו דווקא יקר

זה מאוד תלוי באיזה אזור החנות ובאיזו עיר. אבל חוץ מזה למה לא לכתוב מכתב להנהלה של סטימצקי שיתחילו לייבא קומיקס? אולי בהתחלה באמת יתייחסו אל זה כשטויות אבל אם הם יראו שמגיעים מספיק מכתבים אני חושבת שהם יעשו עם זה משהו... ד"א-למה לא מגיבים לציור שלי?

comicsgirl

New member
אז מה לעשות?

לפתוח כתום? ביקשו לא להציף- אז אני משתדלת שלא! אני מעלה ציור כדי שאתם תוכלו לשפר אותי- המינימום שאתם יכולים לעשות הוא להגיב...

comicsgirl

New member
תגידו לי,

יש לכם בעיות? במיוחד לך,שי. עושה לך רע כשאני שמה ציור שלי?! מה אכפת לך שאני רוצה שיגיבו?! אתה יודע מה תמחק אותו גם מהשירשור הזה. בעצם, אולי תמחק את כל הציורים שלי! חחחחחחחחח עזבו, אני פשוט ישתוק (ואני יודעת מה תגידו: "עדיף")

H6

New member
מה הקטע של אנשים פה?

מה אסור להביא לפה תמונות של דמויות או קומיקסים שאנחנו עשינו או אנשים שרוצים לעזור לאחרים לצייר בסגנון קומיקס?? אתם אומרים שצריך ללכת לפורם ציור ולבקש שם עזרה אבל מי יעזור לך לצייר קומיקס? אבל בפורם קומיקס עדיף כי אנשים קוראים קומיקס אז הם יודעים כל מיני טכניקות וכאלה אז תפסיקו להיות קדושים !!! ול - Comicegirl ראיתי את הציורים שלך ( וקינאתי בך )

למעלה