רוכשי קומיקס הם הצרכנים הגרועים ביו
הבעיה עם חנות קומיקס היא שרוכשי הקומיקס הם חבורה קטנה מאוד ובררנית מאוד! 1. מדובר בקהל צעיר מאוד וחסר ממון (על דמי כיס שמספיקים לחוברת אחת אי אפשר לבנות חנות) 2. זה קהל נאג´ס (סליחה אבל מישהו צריך להגיד לכם את זה בפנים) קוראי קומיקס הם כמו השפן מהבדיחה על ה"עוגת גזר". במשך חודש הם יכולים להציק עם: "יש לך green lantern מ"ס 303 שיצא במהדורה מיוחדת ב91´?" ובסוף כשהמוכר הופך את כל המערכת ומשיג לו הוא יגיד: "בדיוק קראתי את זה אתמול אצל חבר שלי, וזה דפוק!" 3.אין מה לעשות עם back issues, אני אישית ראיתי במחסן של מישל ממישל מגאזינים 2 טון של חוברות ישנות שאין לו מה לעשות איתם. אף אחד לא רוצה כל מיני כותרים שהיו ההבטחה הגדולה של 99´ אבל נכשלו. 4.אין תעשיית קומיקס בארץ, זה אומר שהשוק הזה קפוא,עומד,מת... אין מפרסמים,אין סלבריטיז מעולם הקומיקס שיכולים להיות מקדמי מכירות, אין פוטנציאל גדילה כי השוק מתבסס על קוראי אנגלית ואין תחרות ! הדבר היחיד שיכול לעבוד כאן, וראיתי את זה בחו"ל, זאת חנות המשלבת משחקי מחשב, קונסולות משחקים, משחקי פנטזיה וקומיקס. פה כבר יש על מה לדבר! משחקי המחשב והקונסולות יממנו את הוצאות החנות, והקומיקס והפנטזיה ישלימו את המקום כמקור עליה לרגל לכולנו! לו רק היה לי את הכסף והזמן.... הייתי בונה מקום מדהים! שיש בו גם מחשבים מחוברים ברשת, 2 קונסולות פלייסטיישן, 2 איקס בוקס, מדפים על מדפים של קומיקסים ועמדת די ג´יי שהחברה יוכלו לתקלט מה שבא להם! לא הייתם שורצים שם ?