עזרה בקניית קומיקסים

• פותח הנושא H6
  • פורסם בתאריך

effigy

New member
ציטוט מתוך ההודעה המחוקה...

"דבר ראשון: שי, מרוצה? דבר שני: הנה ציור חדש שלי. איך זה קשור לקומיקס? לא יודעת!" אם זה יש לי בעיה... ואגב...עדיף

comicsgirl

New member
שי...

אני מעריכה אותך בתור מנהל הפורום ובתור חבר לאותו תחום עיניין ולכן אני לא רוצה להגרר להודעות ירודות וריקות מתוכן. ובכל זאת יש לי כמה דברים להגיד: אני לא יודעת איך זה איתך אבל אני מציירת ורוצה שיתנו לי הערות לשיפור, ואני מאמינה שככה כולם רוצים. הדמות שלי כן קשורה לקומיקס מכיוון שהיא הולכת להיות דמות הדגל הראשונה שלי ,בלי עין הרע טפו טפו טפו (כשאני יסדר לה כוחות ורקע...), אז אני מבקשת לא לזלזל. אתה יודע מה- אני מאמינה שאם מחקת אז בטוח הייתה לך סיבה אבל למה לא לתת לאנשים להגיב? שי, בוא לא נרד לקטנות ואם יש לך תגובה בשבילי תכתוב לי מסר, טוב? בידידות והערכה, רעות, תותי.

אילb

New member
רוכשי קומיקס הם הצרכנים הגרועים ביו

הבעיה עם חנות קומיקס היא שרוכשי הקומיקס הם חבורה קטנה מאוד ובררנית מאוד! 1. מדובר בקהל צעיר מאוד וחסר ממון (על דמי כיס שמספיקים לחוברת אחת אי אפשר לבנות חנות) 2. זה קהל נאג´ס (סליחה אבל מישהו צריך להגיד לכם את זה בפנים) קוראי קומיקס הם כמו השפן מהבדיחה על ה"עוגת גזר". במשך חודש הם יכולים להציק עם: "יש לך green lantern מ"ס 303 שיצא במהדורה מיוחדת ב91´?" ובסוף כשהמוכר הופך את כל המערכת ומשיג לו הוא יגיד: "בדיוק קראתי את זה אתמול אצל חבר שלי, וזה דפוק!" 3.אין מה לעשות עם back issues, אני אישית ראיתי במחסן של מישל ממישל מגאזינים 2 טון של חוברות ישנות שאין לו מה לעשות איתם. אף אחד לא רוצה כל מיני כותרים שהיו ההבטחה הגדולה של 99´ אבל נכשלו. 4.אין תעשיית קומיקס בארץ, זה אומר שהשוק הזה קפוא,עומד,מת... אין מפרסמים,אין סלבריטיז מעולם הקומיקס שיכולים להיות מקדמי מכירות, אין פוטנציאל גדילה כי השוק מתבסס על קוראי אנגלית ואין תחרות ! הדבר היחיד שיכול לעבוד כאן, וראיתי את זה בחו"ל, זאת חנות המשלבת משחקי מחשב, קונסולות משחקים, משחקי פנטזיה וקומיקס. פה כבר יש על מה לדבר! משחקי המחשב והקונסולות יממנו את הוצאות החנות, והקומיקס והפנטזיה ישלימו את המקום כמקור עליה לרגל לכולנו! לו רק היה לי את הכסף והזמן.... הייתי בונה מקום מדהים! שיש בו גם מחשבים מחוברים ברשת, 2 קונסולות פלייסטיישן, 2 איקס בוקס, מדפים על מדפים של קומיקסים ועמדת די ג´יי שהחברה יוכלו לתקלט מה שבא להם! לא הייתם שורצים שם ?

אילb

New member
כן זה אני (מה קורה אי בי?) אבל למה

למה אתם לא מגיבים לרעיון שלי?!? אתם רואים! בדיוק לזה התכוונתי!! אני מעלה פה רעיון שערוריתי (מבחינתי לפחות) שבו אני פותח חנות קומיקס ומשחקים שהיא גם מרכז פעילות לכולנו, שאפשר לשחק שם ב פלייסטישונים חינם! שאפשר להפגש שם ולעשות טורנירים של rpg למיניהם (d&d ad&d מלחמות מיניטורות וכו´) אפשר לקרוא קומיקס (את אלה שכבר מחוץ לשקיות, מי שיפתח קומיקס משקית ולא יקנה אותו אני אהרוג אותו!!!) ואתם אפילו לא מגיבים! איזו מן תחושה זה נותן למי שבאמת מתכוון לפתוח כזה מקום? זהו ! לא פותח! מה אכפת לי, תתקעו עם ה ´מייל דליברי´ שלכם ועם החברים הדמיוניים שלכם יא geeks ת
טוב סתם... אני צוחק (צוחק צוחק אבל זין שאני אפתח ת´מקום עכשיו)

אילb

New member
הנה תמונות כדי שתאכלו את הלב

זאת החנות שהיתה יכולה להיות ברחוב דיזינגוף בתל-אביב אם רק הייתם כותבים תגובות!!!!

אילb

New member
גם זה

זה ואדים מחבר לכם את ה X-box כי כמה כבר אפשר לשחק unreal turnament 3 ?

אילb

New member
אלה יניב ופיקו במכירה של backissues

10 שקלים לחוברת! יום sale מיוחד ואתם לא תהיו שם כי לא הגבתם! כל כך חבל

Scum Bunny

New member
ליבי לא נשבר עדיין

א´- כי אני לא קניין קומיקסים נלהב. ב´- כי את מה שאני קונה אני מעדיף לקנות אונליין, עם מחירים יותר זולים ומבחר יותר גדול. ג´- חנויות משחקי מחשב: או שהן מקבלות את המשחקים מהיבואנים הגדולים, ואז המלאי מוגבל, המשחקים יקרים ומגיעים בדרך כלל באיחור גדול יחסית לחו"ל- או שזה ביבוא אישי, ואז המשחקים עולים פי 2. שוב- עדיף לקנות אונליין. ד´- חנויות LAN וקונסולות: לא יודע, הרעיון לשלם פר זמן משחק אף פעם לא משך אותי. אני מעדיף לקנות משחק אחד, לשחק בו כמה שאני רוצה מהתחלה ועד הסוף ולא להוציא את אותו הסכום על לכל היותר 20 שעות של משחקים שונים (נאמר משחק אחד= 200 ש"ח= 20X10 במחיר 10 ש"ח לשעת משחק?). הערה: במשחק ממוצע יש לכל הפחות 30 שעות משחק מהתחלה ועד הסוף. בכל מקרה, אם היית פותח חנות כזו הייתי בא. לא בשביל הסחורה (אלא אם כן היה לך גם action figures) אלא בשביל האנשים. זה נשמע כמו נקודת מפגש לבדיוק סוג האנשים שלי. אבל מן הסתם היית פותח את זה באזור המרכז, ומכיוון שאני בצפון אז זה לא היה ממש עוזר לי, יא מנוול :) בכל אופן, תוסיף באר/בית קפה. מקום מפגש מרכזי שכזה מצריך אוכל.

*GormE*

New member
הכל טוב בעזרת השם ../images/Emo13.gif

היתה לכם הופעה השבוע, לא? איך היה? (לא הגבתי לחנות כי דברים כאלו לא עושים לי את זה)

H6

New member
למה אין ???

אני מכיר רק חנות אחת בדיזינגוף סנטר שיש בה קומיקסים למכירה זה יותר דוכן אבל עדיין...

אלעד ר

New member
מה עם תחנה מרכזית תל-אביב?

משהו שרציתי לשאול, חבר שלי אמר לי שיש בתחנה מרכזית בתל-אביב חנות קומיקס עם הרבה קומיקסים. מישהו יודע על זה או שגר בתל-אביב ומוכן לבדוק?

effigy

New member
יד שניה

אני לא אומר שאין חנות שיש בה קומיקס אני אומר שאין חנות קומיקס במובן האמריקאי... חנות שמוכרת קומיקס זה גם סטימצקי ובכל סניף של עולם הירחונים יש ארגז קומיקס (ובבצרה יש גם קלפים)

למעלה