עזרה בקשר לחדר של נער

עזרה בקשר לחדר של נער

צבענו את החדר של בני (בן 13) ועיצבנו לו קיר אחד כמו בתמונה (רקע צהבהב daizy white ועליו ריבועים בגוונים כחולים ואחד בצבע זית). אני "תקועה" עם הקיר השני , אין לי מושג מה לשים עליו, האם יש לכם רעיונות לציור או תמונה שיתאימו? תודה

mini4

New member
רעיון

אם מתכננים ארון לחדר, ראיתי ארונות עם שילוב זכוכית חלבית בכל מיני צבעים אם בוחרים משהו באותם צבעים בדיוק, זה יכול לעזור

I T A L Y

New member
לצבוע את הקירה השני בצבע אחיד

והעיקר בלי דוגמאות. הייתי הולכת על צבע מאוד עדין, מתוך הצבעים שבקוביות שבתמונה- כלומר, לילך (סגלגל), תכלת בהיר

לדעתי....

לצבוע את הקיר השני באותו צבע צהבהב. ואז שתי אופציות: 1. להתאמת "קוביות" יש היום כוורות מעץ (כמו קוביות חלולות) שאפשר לתלות על הקיר. אפשר לקנות אותן בבודדים ולסדר אותן. אפשר לצבוע אותן באותם צבעים שיש על הקיר. 2. אם הקיר השני שאת מדברת עליו צמוד בפינה לקיר המצוייר, אפשר לצבוע את אותה דוגמא, רק בכיוון "ראי" = הפוך, ואז יתקבל מין שיווי משקל מסויים בין הקירות. אפשר גם להשתגע לחלוטין ולצבוע את הקיר השני בכחול או אפור או ירוק (אחד מהצבעים בדיוק שיש בריבועים, וגם עליו לצבוע באותה דוגמא - רק נגיד אם צבענו את הקיר בכחול, אז במקום ריבוע כחול יהיה ריבוע צהוב. כמו נגטיב.

הקיר הצמוד הוא קיר שבו נמצאת

גם המיטה שלו, אבל מעליה זה שטח ריק די גדול (צבוע באותו גוון צהבהב בהיר) חשבתי לקחת קנווס מלבני גדול ולצייר עליו משהו מופשט בצבעים של הקוביות. משהו כמו בתמונה, יש לכם עוד רעיונות לציורים מופשטים כאלה? תודה (דרך אגב את התמונה הזו מצאתי בפורום הזה אבל חיפשתי עוד כאלה ולא מצאתי)

אפשר גם לתת "המשכיות" לדוגמא

כדי ליצור קונטקסט אחיד לחדר - ומסביב אפשר להשתולל.סתם דוגמא שקישקשתי בוורד מצורפת. אפשר לרדת עם הקוביות לכיוון ראש המיטה, אפשר לשים דוגמא מופשטת בחלק מהריבועים, ככה שהדוגמא והרעיון הכללי ישמרו - אבל יהיה גיוון ולא "בלאגן" בעיניים.

תחזרי על סקאלת הצבעים

או קיר אחד אחיד מאחד הצבעים האלה או פסים אולי.. תלוי בגודל החדר וארגונו.

למעלה