עזרה בקשר לסדרהה

אסף6

New member
עזרה בקשר לסדרהה

שלום , בכמה משירי הסיום של פלורסיינטה יש את "דרקון ענק" UN ENORME DRAGON - אבל בסדרה הוא מופיע בגרסא אקוסטית כמו שהופיעו ככה גם בעונה ה-1 , איך אני יכול להשיג את הגרסאות האקוסטיות מהאלבום השני ?? והאם אפשר להשיג פלייבקים/קריוקים להורדה מהעונה ה-2 .. בתודה מראש ,

shira1993

New member
פעם היה לי אבל...

לא היה לי הרבה מקום אז הייתי צריכה למחוק ולהשאיר רק גירסה אחת והיה לי גם את כל הדיסק השני בקריוקי אבל זה לא עזר לי אז גם את זה מחקתי

TINKERBAL17

New member
יש לי אתר מושלם בשבילך!!!

זה אתר עם קריוקים תקצירי פרקים הכול!!!! הינה הקישור: http://www.sharim-amordim.net/ תיהני!!!

הוא יסגר ../images/Emo70.gif

תקראו מה כתוב,האתר שרים המורדים יסגר בקרוב
כמו אתר הבועה

Tu Lus

New member
ניצול שירשור- שאלת שירים

איפה אני יכולה למצוא אקורדים (לגיטרה) של השיים של פלוריסיינטה? פעם יהה את האתר השרמי והיה שם אבל כבר אין. גם קריוקי היה ושוב אין. אני זוכרת שפלור ניגנה פעם את השיר "למה?" בגיטרה משם בא לי הרעיון לנגן את השירים אבל אני חייבת אקורדים. תודה

shira1993

New member
לי יש רק את....

ven a me ופעם והיה באתר הבועה אבל הוא ניסגר לפני שבועים בערך

shira1993

New member
אין לי אקודרדים מדוייקים כי כהיא נתנה לי...

אותם היא לא זכרה איך קוראים להם אז חלק מהאקורדים הם בטאבים. אז אני יעלה את האקורדים מחר

Tu Lus

New member
תעדכנו בשירשור הזה אם כן

אני חוזרת אליו מידי פעם לבדוק

shira1993

New member
מה???? לא הבנת....

כשהיא נתנה לי את האקורדים היא לא זכרה איך קוראים להם באחת התגובות נתתי לך את האקורדים מה שלו ידעתי את השם שלא עשיתי * ורשמתי למטה את הצורה של האקורד במילים ומספרים

shira1993

New member
טוב הנה זה בא...

הפתיחה היא כמו הבית הראשון (* ומספר אומר שיש את האקורד המסויים בטאבים למטה) em *1 Yo te vi llorar cuando nadie te miraba *2 escondiendo esa lagrima am em que se te escapaba. [Flor] em *1 Yo te vi tan triste y tan solito *3 *2 Que hubiera dado mi vida F E por curarte las heridas A Ven a mi C#m te cuidare D Te besare esos (D) ojitos tan dulces Dm Y calmare la pena dm que tu alma lleva A Por dios ven a mi C#m Te buscare D Y te amare como nadie Dm en la tierra te amo A Ven a mi E Ven a mi... *1=כמו EM רק מיתרים 3 ו-4 *2= זה קצת מסובך אצבע 1-סריג 1 מיתר 2 2- 2 3 3- 3 4 4- 3 1 *3= 1- 4 4 2- 4 2 3- 5 3 4- 5 1 אם לא הבנת אני יכולה לנסות לצלם אותי מנגנת ולישלוח לך למייל

shira1993

New member
שיט לא כתבתי נכון את הסדר של ההתחלה!!!

האקורדים התהפכו לי הבתים של השיר איפה שיש שני אקורדים בשורה צריך לעשות קודם את מה שמופיע בצעד ימין ולא כמו שכתוב

shira1993

New member
שוב טעיתי....

רק בבית הראשון זה הפוך ובשורה הראשונה של הבית השני

Tu Lus

New member
חחחח מצחיקה

אם לקחת מאיזה אתר את יכולה לשים את הלינק ואם לא קחי ת'זמן תכתבי נכון שלא נטעה בנגינה אני רק התחלתי ללמוד גיטרה לא מזמן נקווה שאני אצליח לנגן אם יש לך את הסרטון שפלור מנגנת את זה במחסן זה ממש ממש יעזור תודה

shira1993

New member
טוב אז....

יש את זה באיזה אתר אבל לא כל האקורדים נכונים ככה שאני הייתי צריכה לתקן אותם וגם שפלור מנגנת מתמקדים בה ולא בגיטרה (מה לעשות שהפרצוף שלה יפה) ואני בכלל חושבת שבסידרה הם מנגנים את השיר עם גשר

למעלה