עזרה בקשר לסדרהה

shira1993

New member
זה לא משנה כי זה מתהפך ו...

אם רק התחלת את יודעת בכלל ברה? כי בלי זה אי אפשר בכלל לנגן שירים של פליר חוץ מבון א מי כל שאר השירים מבוססים כמעת רק על ברה

shira1993

New member
ברה זה....

ששמים את האצבע הראשונה על כל השריג ובשלושת האצבעות האחרות עושום צורה של אקורד כמו אקורדF# או C#M

Tu Lus

New member
חברים רק מלמדים אותי

בינתיים למדתי איזה שיר ישן חבל"ז רק עם 5 אקורדים שאין לי מושג מה הם הם אומרים לי מה לעשות אני חוזרת מחר לבסיס בגלל זה אני רוצה להביא אקורדים של שיר חדש (שאני מכירה לשם שינוי) שננגן.

shira1993

New member
הנה דוגמא לברה בשיר של פלור...

תיפתחי את הלינק בשנייה 22 יש ברה את כבר תביני http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=894525

Tu Lus

New member
את מתכוונת לאקורד הזה?

עם השלוש אצבעות אחת אחרי השניה ? אני מכירה אקורדים בעין אני פשוט עוד מתאמנת עליהם. חחחח רוסית!

shira1993

New member
לא לא אקורד C...

בשנייה 22 פלור שמה את אצבע 1 על כל שריג 5 זה הברה ויש אותו כמאת בכל שיר

Tu Lus

New member
אההה כן הוא קצת יותר קשה

אז את רושמת לי את התווים? של מה שאת יודעת?

Tu Lus

New member
או את "למה" ש

נראה לי יותר פשוט טיפה מ "שמלתי הכחולה" או את "בוא אלי" עם פרנקו (היתה לך טעות בתווים) שנראה גם אחלה אגב, איך לפי תווים את יודעת איזו פריטה לעשות? תמיד תהיתי אם לא מכירים את השיר איך יודעים.

shira1993

New member
רשמתי את הטעות שלי בון א מי

וזה אקורדים לא תויים (לא ממש משנה) אני עושה לפי שמיעה עוד לא יצא לי לנגן שיר לא הכרתי למרות שיש דרך לכתוב אבל אני לא למדתי אותה כי למדתי תווים ואקורדים למדתי לבד

shira1993

New member
רגע...

למה תמיד אני ניזכרת בדברים רק אחרי שאני שולחת את ההודעה?! לחברה שלי יש גם את לוס ניניוס, שמלתי הכחולה ועוד אבל היא בחילופי מישלחות מגרמניה כשהיא תיהיה לידי אני יבקש ממנה שתיתן לי ואני יעלה את הכל לפורום

TINKERBAL17

New member
תודה רבה רבה!!

אני לא ביקשתי את האקורדים אבל בכול זאת ממש תודה!!!:):):)

shira1993

New member
לפורום זה שאני כותבת....

בו ברגע זה ואת קוראת בו את ההודעה שלי

למעלה