עזרה ב HTML, CSS, JS הגדרה של תת תפריט נפתח

אוסנתס

New member
אני כתבתי את הקוד באופן זה

מכיוון שהוא יותר נח לי לדיבוג ושינוי של מספר עמודות ושורות. במקום לכתוב כמה פעמים div לפי מספר התפריטים שרוצים.
הלולאה בעצם יוצרת את הטבלה לפי כמה עמודות ושורות שרוצים.
ההפרדה היא לצורך עיצוב הקוד והנראות שלו. מנסיון שלי זה עובד גם בלי הפרדה פשוט פחות יפה. במקרה הזה לדעתי יותר נח להשתמש בסקריפט שמאפשר אח"כ שינויים, לדוגמא אם רוצים 3 עמודות צריך לשנות רק בסקריפט ולא להתעסק עם איפה סגרת div ואיפה לא.
למשל בקוד הזה אפשר להפריד ב- css את הצבע ואז לשנות בסקריפט class=... במקום לכתוב style. ניסיתי גם לכתוב ב- angular, אבל גם יצא לי מסורבל.
הקוד הזה הכי קצר שהצלחתי לכתוב.

DH778

New member
היות וזה קצת יותר מדי בשבילי שפה גבוהה

מודה, ניסיתי להבין את ההסבר של מה שכתבת עכשיו, אבל איבדתי אותך, מה אני צריך לעשות עם הקוד הזה? איך אני מיישם אותו?

אוסנתס

New member
הקוד הזה נותן את התוצאה הבאה

זה סקריפט שניתן לכתוב בין קטעי ה- div, ויכול לכתוב כמה div בלי שתצטרך לכתוב כל תת תפריט בנפרד. מה אתה רוצה לשלב בו? ככה אתה רוצה שיראה?

DH778

New member
אני חושב על התוצאה שלך, והיא נראת מה שאני צריך

אבל אני חושב על השלב שאחרי, כלומר בגלל שזה נעשה בצורה שאני לא מבין, כפי שציינתי אין לי רמה גבוהה של ידע בתיכנות, יהיה לי קשה אחר כך לטפל בזה.
אני רוצה לשלב את הצורה שזה בנוי לתפריט הנפתח, אבל ככל שהזמן עובר אני נהיה יותר מתוסכל, כי אני לא מצליח לעשות את זה.
בסך הכל רציתי תפריט פשוט, עם תת תפריט נפתח שבפנים זה נראה בצורה כזאת, ושיתאים למובייל, לא חשבתי לרגע שזה יהיה כל כך מסובך...

למעלה