עזרה- גניבה מרכב כאשר היה במגרש של גרר

orend123

New member
עזרה- גניבה מרכב כאשר היה במגרש של גרר

שלום לכולם. ביום ד' האחרון בשעת הערב עברתי ת.ד., הרכב לא היה במצב נסיעה והזמנתי גרר שגרר את הרכב למגרש שלו בחיפה (התאונה גם כן היתה בחיפה). ביום ו'- יומיים אחרי- הגיע שמאי צילם את האוטו וקבע כי הוא טוטל לוס (מאזדה 323 GLXF משנת 2002). אתמול השמאי מתקשר אלי לוודא שהוצאתי את הכל מתוך האוטו ומסרתי לו שבפנים טלפון קבוע מסוג ספיריט של אורנג', היום בבוקר ניגשתי למגרש על מנת לנסות להוציא אותו. הגעתי למגרש ופשוט קיבלתי חלחלה, הטלפון נגנב, פשוט נעקר מהזרוע שלו עם הברגים והשאירו את הכבלים חשופים, כמו כן נגנבו מאוטו דברים קטנים נוספים חלקי פלסטיקה, מראה פנורמית, משולש אזהרה- דברים שלא מעניינים אותי. השמאי גם כן כעס מאוד- אצלו בתמונות מתועד הטלפון במקום, פניתי למשרד הגרר אשר מאוד הכעיסו אותי התנערו מאחריות- אמרו אנחנו לא אחראים לדברים תוך האוטו (וזאת למרות ששילמתי לפני הגרירה 750 ש"ח! והמקום מרושת במצלמות ואמור להיות מגודר! ואנשים יושבים במשרד 24 שעות ביממה) לקחו את מספר הטלפון שלי ואמרו שבעל העסק יחזור אלי- לפני מספר שעות עוד לא חזר אלי. הביטוח בדקו בתמונות ואכן ראו שהיה טלפון אך לטענתם לא מבוטחת תכולת הרכב בפוליסה. אני אובד עצות, מה עלי לעשות? האם הפיתרון היחיד הוא הגשת תביעה בבית משפט לתביעות קטנות? ערך הטלפון 1500 ש"ח לא כולל התקנה. הרי ברור שלגרר יש אחריות על הרכב כאשר משולם לו סכום כזה. קצת עזרה בבקשה?

למעלה