עזרה דחוף - גליה/שיר

מצב
הנושא נעול.

7אלמוג

New member
עזרה דחוף - גליה/שיר

עזרה דחוף - גליה/שיר
שלום רציתי לשאול, האם העובדה שבמשך 5 שנים, המעביד אף פעם לא קיזז מהמשכורת (לא לי ולא לשאר העובדים, כלומר - זה הנוהג במקום העבודה שלי), ימי מחלה "עודפים" לעובדים שניצלו את כל ימי המחלה שלהם (18 בשנה), או למי שניצל את כל ימי החופשה השנתית, אלא - שילם שכר רגיל עבור תקופת המחלה, גם אם נוצלו כל ימי מחלה, האם הוא רשאי לקזז אותם עכשיו בסיום העבודה ? אני מקווה שהשאלה ברורה.

שאלת הבהרה ותשובות

עזרה דחוף - גליה/שיר
שלום רציתי לשאול, האם העובדה שבמשך 5 שנים, המעביד אף פעם לא קיזז מהמשכורת (לא לי ולא לשאר העובדים, כלומר - זה הנוהג במקום העבודה שלי), ימי מחלה "עודפים" לעובדים שניצלו את כל ימי המחלה שלהם (18 בשנה), או למי שניצל את כל ימי החופשה השנתית, אלא - שילם שכר רגיל עבור תקופת המחלה, גם אם נוצלו כל ימי מחלה, האם הוא רשאי לקזז אותם עכשיו בסיום העבודה ? אני מקווה שהשאלה ברורה.
שאלת הבהרה ותשובות
האם את שואלת האם המעביד יכול לקזז ימי חופשה/מחלה שנלקחו מעל המכסה הקבועה בחוק ואשר עליהם המעביד לא ניכה תשלומים? אם זו השאלה, התשובה היא - כן - הוא יכול לקזז עכשיו על חובכם בשנים קודמות, הן את ימי החופשה והן את ימי המחלה שהינם מעבר למיכסה הקבוע בחוק כי למעשה אלו ימי עבודה שאין עליהם אישור העדרות. אם את שואלת לגבי ימי מחלה שנמצאים בתוך מכסת ימי המחלה הקבועים בחוק- תשובתי תהיה קצת שונה. לכן הבהירי את שאלתך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה