עזרה דחוף לגבי מקרה אישי

איתמר 266

New member
עזרה דחוף לגבי מקרה אישי

שלום להלן השתלשלות האירועים: לפני כ11 שנה (הייתי קטין אז אין התיישנות) נשבר לי האף ובעקבות כך פניתי לחדר מיון. לאחר בדיקה של רופא א.א.ג הוא טען שלא צריך לעשות כלום ולחזור לרופא של הקופה עוד שבוע למעקב בלבד. לאחר שבוע אכן הלכתי לרופא א.א.ג שטען שהאף שלי אמור להתיישר לבד ולא צריך לעשות דבר נוסף. למרות המלצתו זו פניתי לידיד משפחה שהינו רופא א.א.ג והוא טען שיש לעשות ניתוח דחוף עוד השבוע - אחרת האף לעולם לא התיישר. ואכן עשיתי ניתוח בהול שהוגדר ע"י המנתח "ככישלון" ואף יש לי סיכום של הניתוח על נייר, שבו מצויין שהניתוח "נכשל". בעקבות כך המחיצה שלי באף נשארה עקומה ומאז ועד היום אני חווה דלקות חוזרות בסינוסים ואף קשיי נשימה מינמליים. אציין שאין לי נזק חיצוני הנראה לעין ויש ברשותי את כל המסמכים מאותה תקופה, כולל צילום האף שנעשה בצורה רשלנית מסמכי המיון ומסמכי הרופאים לאורך השנים שאכן סבלתי מסינוסיטיס. האם יש לי סיכוי לזכות בתביעה נגד ביה"ח והרופא הראשון? ואם כן - כמה כסף אוכל לזכות כפיצוי?

רשלנות רפואית

איתמר שלום רב, לאור השתלשלות האירועים שפרטת לעיל מצטיירת תמונה שאכן יכול ומדובר בטיפול רפואי לקוי, יחד עם זאת יש לבחון כל מקרה לגופו. בשאלתך לא ציינת את גילך, ובהנחה שטרם עברת את גיל 25, הנני ממליץ לך לפנות בהקדם לעורך דין העוסק בתחום של רשלנות רפואית, וזאת על מנת להעריך את סיכויי תביעתך. בברכה, עדי ניב-יגודה, עו"ד ומגשר www.med-rights.com

למעלה