עזרה דחוף!!!!!

עזרה דחוף!!!!!

אנשים אני במיבחן בבנית אתר לא היה לי הרבה זמן אז האתר לא מושקע מספיק אני צריכה טובה ענקית מכולם שתיתנו לי ביקורת על האתר ושתחתמו בספר אורחים כי המורה שלי רוצה לראות שמתענינים באתר ולכן 30 נקודות זה הספר אורחים בבקשה תעזרו לייייי betty.up.co.il

epitaph

New member
נכנסתי לאתר....

ואני חייב לומר שעשית עבודה טובה, אתר באמת מושקע (ממש פצצות לגבות) ואני גם כתבתי בספר אורחים... מקווה שעזרתי :) -עדי-

epitaph

New member
רק אמרתי

את האמת. האתר שלך באמת היה יפה ומושקע והמחמאה הגיעה לך ותודה רבה על המחמאה (חבל שאין פרצוף מסמיק)

אתר חמוד, לינקים שבורים.... :)

תגידי... את האתר בנית ``בבננה בום``? אם כן - איך עשית את הנורות קני המהבהבות??? ואם אני רוצה לשים באתר שלהם קטע מוסיקה או סרטון - אני יכול?? אם תעזרי לי, אני אחתום לך ;-) שבי..

אני עשיתי מעבר של נענע בום ובול

ביחד אני ישמח לעזור בכל מה שאני יכולה....תפנה אלי לאיימייל

epitaph

New member
שאלה לי אלייך?

את מה שכתבת על כל המזלות לקחת מהאתר lookforluck ? כי משום מה כתבת כמעט מילה במילה כמו שרשום שם. -עדי-

פצצות לגבות!!!!

אהבתי את האתר שלך - ממש מגניב!!!! במילה אחת - אהבתי! אהבתי את ``הריכולים`` (למרות שממש אין לי מושג מי האנשים האלה! אהבתי את קלפי הטארוט! אהבתי את אהבה ורומנטיקה... אהבתי! אתר ממש יפה.. כלומר הרעיון (עיצוב פחות :-() ומגוון הנושאים בהחלט עוזר לאתר להתאים את עצמו לכל אחד! ו. אהבתי.. כבר אמרתי? ;-) שבי

שבי תרשה לי להגיד...

אתה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מתוק אל ממש ממש מתוק אני ישמח אם תצור איתי קשר באיימייל נ.ב **** יש לי אתר אם תמונות למי רוצה לראות...

חה חה... גם את חמודה :)

אשמח ליצור איתך קשר באי-מייל, אבל את לא חושבת שאיי סי קיו יותר נוח?!אז אם יש לך כזה, בקרי אותי.. אני - 106629798.... ביי שבי

לא אין לי אי סי קיו אני שונאת את זה

(מאז שפרצו לי דרקו...) וראיתי איך פורצים ולמדתי את זה אז העדפתי להתרחק מימנו(מ אי סי קיו ) למי שלא הבין... ראית את השעון מוות? שיש באתר..?

שעון מוות?

כן.. תאריך הפטירה שלי הוא ב-12 למאי 2068, קרוב ליום הולדת שלי!!! :-( בכל אופן... אני שונא לשלוח אי מיילים - אז למה שלא תשלחי את לי.. ואני אענה?

את שמעת אותי אומר שיש משהו רע בו?

אני בטוח שהוא מאוד משעשע... והאמת שנתקלתי בו עוד לפני האתר שלך :) אני אפילו לא זוכר מאיפה הגעתי אליו.. -שבי-

ביביגו

New member
מכשפה - אולי די עם הקשקושים ?

זה לא פורום למתבגרים צעירים - כאלה יש הרבה. אני מתפלא ששבי בכלל מתייחס, אבל לגבינו שאוהבים תשובות עומק - קשקושים כמו שלך הם ממש מטרד. למה נדבקת בכלל לפורום הזה ? חסר פורומים של אנשים בגילך (משהו כמו 12 בערך ?)

למעלה